Boris Pandža

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jun 2012, 17:26

lik je fenomenalan majkemi..ovakve slicne stvari sam mogao cuti i iz njegovih usta kad je bio sad u Chicagu..ako me iko odusevio ovdje svojim ponasanjem i odanosti reprezentaciji to su Pandza i Ibisevic..i ostali su da se razumijemo, ali njih dvojica su se isticali...svaka cast za Pandzu zelim mu puno srece u karijeri
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

19keNNo88
Kontakt:

Post Postao/la 19keNNo88 » 31 jul 2012, 10:18

Ode Pandza u Arsenall :mrgreen: :mrgreen:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 jul 2012, 10:21

wtf :?:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 jul 2012, 10:31

Ali iz Kijeva :D sa konja na magarca ode i Pandza iz Belgije u Ukrajinu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2012, 10:43

bhsport je napisao/la:Ali iz Kijeva :D sa konja na magarca ode i Pandza iz Belgije u Ukrajinu.
Kako može prelazak u zvanično osmu ligu po kvaliteti u evropi biti sa konja na magarca :roll:
Ma nit je puno napredovao nit nazadovao,Mechelen,Arsenal Kyev,nikakva značajna promjena.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 jul 2012, 12:24

LBJ MVP je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ali iz Kijeva :D sa konja na magarca ode i Pandza iz Belgije u Ukrajinu.
Kako može prelazak u zvanično osmu ligu po kvaliteti u evropi biti sa konja na magarca :roll:
Ma nit je puno napredovao nit nazadovao,Mechelen,Arsenal Kyev,nikakva značajna promjena.
Belgija je bliza Njemackoj, Engleskoj, Francuskoj nego Ukrajina i misljenja sam da se ta liga vise prati nego Ukrajinska.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jul 2012, 12:44

ovaj prelazak, ukoliko do njega dodje, se definitivno moze okarakterisati kao mac sa dvije ostrice.
postoji odredjeni skepticizam kada je u pitanju kvalitet nove ekipe i lige kako vidim po nekim komentarima jerbo se ne radi o nikakvom atraktivnom i nasoj javnosti poznatom timu (koji je onako usput receno zavrsio na 5. mjestu prosle sezone a ove nakon tri kola imaju isto toliko bodova uz jednu pobjedu i poraze od dynama i shakhtara), te se nas pandza vrlo lahko moze izgubiti u sivilu i prosjecnosti kao sto je to bio slucaj sa mali milion nasih kvazi igraca sto bi bilo pogubno i za njega kao jako perspektivnog individualca a i za 'nas' kao reprezentaciju. ALI uzimajuci u obzir njegovu odlucnost i hercegovacku tvrdoglavost pandza ukoliko odigra najbolje sto moze, a znamo svi da ce se svojski potruditi da to uradi, vec bi nakon sezone ili dvije mogao zavrsiti u shakhtaru ili dynamu koji su jako respektabilne ekipe u evropskim okvirima i ako na transfer gledamo s te strane onda se definitivno moze okarakterisati kao dobrim potezom kada mu je karijera u pitanju. poznato je da ove ekipe obicno kupuju ono najbolje sto liga nudi a pandza bi se lahko mogao naci medju takvima.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 31 jul 2012, 12:57

Ja bombe ja pomislio Arsenal,rekoh da ARASEN NIJE uvdio nesto sto mi nismo...
Sve u svemu zelim mu puno srece...

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 31 jul 2012, 13:40

narod samo gleda koja drzava , recimo Boris Pandza u mechelenu imao 800-000 eura za 4 godine a ovdje ima toliko za jednu godinu . Pa sad vidite gdje bih vi presli??? ;) ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2012, 13:42

Sretno Borisu u novom klubu :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 jul 2012, 17:45

Pandza mi je pravo drag igrac i mislim da je ovo dobar potez za njega. Steci ce nova iskustva, a i bit ce bolje placen. On nije igrac koji ima vanserijski talenat, ali taj nedostatak uvijek nadoknadi borbenoscu i pametnom igrom. Posebno mi se kod njega svidja to sto nikada ne komplikuje u odbrani, nego loptu salje bilo gdje kada se pojavi opasnost.

Sretno Borise!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 31 jul 2012, 18:12

Borise sretno u Arsenalu je.biga nije londonski ali je bolji od tvog bivseg kluba :)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2012, 18:38

Evolution87 je napisao/la:Borise sretno u Arsenalu je.biga nije londonski ali je bolji od tvog bivseg kluba :)
Cemu to neznanje i neupucenost.
Kijevskom Arsenalu je najveci uspjeh peto mjesto u Ukrajinskoj ligi.
Dok je Mechelen cetiri puta osvajao Belgijsku ligu,prvak Evropskih kup kupova i Evropskog superkupa.
Daj malo ozbiljnosti.
Nadam se da Pandza nece zaglaviti medju Ukrajinke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 jul 2012, 18:51

harishp je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Borise sretno u Arsenalu je.biga nije londonski ali je bolji od tvog bivseg kluba :)
Dok je Mechelen cetiri puta osvajao Belgijsku ligu,prvak Evropskih kup kupova i Evropskog superkupa.
Daj malo ozbiljnosti.
Pusti ti nekadasnje titule...Broji se trenutno,a bogami po rezultatima zadnjih godina u Evropi,ukrajinski klubovi prave itekakav iskorak,sto znaci da se sve vise i vise ulaze... ;) Koji je to znacajniji rezultat belgijskih klubova zadnjih godina?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2012, 19:00

NEZALAGANJE je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Daj malo ozbiljnosti.
Pusti ti nekadasnje titule...Broji se trenutno,a bogami po rezultatima zadnjih godina u Evropi,ukrajinski klubovi prave itekakav iskorak,sto znaci da se sve vise i vise ulaze... ;) Koji je to znacajniji rezultat belgijskih klubova zadnjih godina?
Iz Ukrajine jos moze samo u Kamaz.Pa nije Pandzi trideset pet godina da za penzijicu uspara.
Sto se tice nekadasnji titula,cemu dupli arsini.kad prvi vi brojite titule klubova za koje navijate.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 jul 2012, 19:04

Nije ni mlad toliko vise,27god,aKo ne grijesim...I nemoj bespotrebno siriti pricu....Ja sam ubijedjen da mu je ovo napredak u odnosu na Mechelen plus ce nesto zaraditi...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2012, 19:09

27 godina i 35 godina razlika drasticna.
Pandza moze u bolji klub vec sad i nadam se da nece biti nista od Kijevskog Arsenala.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 jul 2012, 19:13

harishp je napisao/la:27 godina i 35 godina razlika drasticna.
Pandza moze u bolji klub vec sad i nadam se da nece biti nista od Kijevskog Arsenala.
Ne znam ,iskreno ,da li moze? :? Vec nekoliko godina igra u Belgiji i u istom je klubu...Mozda ga precjenjujemo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2012, 19:15

Ili podcjenjujemo.
Pandza je vrlo zahvalan igrac to je i jedan Reyna potvrdio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2012, 20:22

NEZALAGANJE je napisao/la:
harishp je napisao/la:27 godina i 35 godina razlika drasticna.
Ne znam ,iskreno ,da li moze? :? Vec nekoliko godina igra u Belgiji i u istom je klubu...Mozda ga precjenjujemo...
druze, niko njega ne precjenjuje. problem je sto je ovaj moderni fudbal otisao u qrac krasni sa nekim posve suvisnim detaljima koji su prije bili nezamislivi. recimo da je pandza ona stara sorta stopera kakav je bio nas konjic, kakav je bio jedan jap stam i sl.
moderni fudbal trazi da stoperi otvaraju igru, ucestvuju u kreiranju napada, da u fazi odbrane pokrivaju prostor a ne protivnika, itd.
dakle, pandza ima sve sto je nekadasnje stopere cinilo vrhunskim, a premalo onoga sto moderne stopere cini vrhunskim.
sad, ja sam prvi za to da se zayebe sa tom modernom odbranom koja, barem po meni, ima vise mahana nego prednosti.
samo jedan primjer: baloteli na ep-u potopi njemacku zbog gresaka koji su napravili njihovi stoperi.
cim je ispao humels, odma je ispao i badstuber preko kojeg baloteli zabija glavom.
smio bih se opkladiti da je u onoj situaciji umjesto modernog badstubera bio ´staromodni´ pandza, baloteli nikada ne bi zabio.
eto, toliko o tome i prednostima tzv. staromodnih stopera u igri 1:1.
o prednostima modernih necu, mislim da svi znaju koje su njihove prednosti.
dakle, pandza nikako nije precijenjen.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.