FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jovanbl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jovanbl » 27 sep 2009, 13:17

Borac_U_Srcu je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??
ja sam citao na netu preko mobilnog.....MONDO...stojnic zadovoljan...ciro odusevljen atmosferom u banja luci....i kaze da u BORCU ima jos materijala za BIH rep.osim Bilbije...a BILBIJA se vraca sutra u trenazni proces....!!!
znas li web gdje se to moze procitati?

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 27 sep 2009, 13:19

jovanbl je napisao/la:imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??
ja sam citao na netu preko mobilnog.....MONDO...stojnic zadovoljan...ciro odusevljen atmosferom u banja luci....i kaze da u BORCU ima jos materijala za BIH rep.osim Bilbije...a BILBIJA se vraca sutra u trenazni proces....!!!
uz ciru dodajte i mene da sam odusevljen atmosferom u BL, da budem iskren smetaju mi zastave susjednih drzava, zastave entiteta mogu trpiti al susjedske me nerviraju, al atmosfera je odlicna jedva cekam da dodjete na kosevo i da mi idemo u BL
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

lešinar

Post Postao/la lešinar » 27 sep 2009, 13:22

lešinar je napisao/la:losa je igra borca bila jedna od losijih partija ali sreca sto zeljo to nije znao da iskoristi fali nam ljubojevic puno to se vidi iz aviona on i bilbija mali
volio bi da nisam u pravu i da me neko demantuje ali se bojim da je tako

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 13:23

jovanbl je napisao/la:
znas li web gdje se to moze procitati?
e buraz..ja sinoc citao u 2 sata ujutru i pisalo je sve..i sad udjem ne pise nista...ne kontam sto.....http://www.mtsmondo.com/.....
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 sep 2009, 13:31

Borac_U_Srcu je napisao/la:& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС nananana nana!!!U srijedu svi na KUP protiv Sirokog!!!
Sreca je da sam stariji i da sam oba pisma odlicno savladao pa mi nije problem da ih citam jedno iza drugoga .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 27 sep 2009, 13:32

Stole iz Bora je napisao/la:
Borac_U_Srcu je napisao/la:& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС nananana nana!!!U srijedu svi na KUP protiv Sirokog!!!
Sreca je da sam stariji i da sam oba pisma odlicno savladao pa mi nije problem da ih citam jedno iza drugoga .. :)

i mi mladji odlicno znamo oba pisma :D
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 13:35

irfan41 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

i mi mladji odlicno znamo oba pisma :D
;)
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 27 sep 2009, 13:37

tatamata je napisao/la:slika
Bez skole,bez posla,bez djevojke,stara majka brine za mene.
A JA I DALJE SRECAN ZBOG TEBE.

slika

CESTITKE!!!! Fantasticna atmosfera!!!!
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 27 sep 2009, 13:38

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 27 sep 2009, 13:40

Evo nakon par dana i mene...
Prvo cu momcima da cestitam na pobjedi jer je zasluzena...
Rijec dvije i o zelji, dobra i cvrsta ekipa, dobro stoji na terenu i dobro trkacki raspolozena, ima materijala za dobar rezultat i vjerovatno ce ih biti...

E sad o nama, poceli smo bojazljivo, stisnuto u grcu, kako na terenu tako je bilo na tribinama, a mislim da je osnovni razlog to sto se zadnjih dana desavalo oko malog Bikija i da nam je napravilo nemoguc pritisak, a drugi problem je bilo to sto smo prvo poluvrijeme odigrali sa covjekom manje jer je Dzo Damjanovic zaista zalutao na teren i nije ga nigdje bilo jer je svojim nesnalazenjem na terenu opteretio ostale igrace iz veznog reda pa je prava sreca da ga je Baja Stojnic zamjenio odmah u poluvremenu i kod pozitivnog rezultata uveo jos jednog napadaca te tako opteretio vezni red zelje i na taj nacin preuzeo punu kontrolu na terenu, pa je posledica toga u drugom poluvremenu bila i na momente egzibiciona igra na sredini terena i onda brza transformacija prema golu protivnika...
Posebno moram da spomenem igru Corica i Petrica zaista svaka cast, a bitan podatak je i to da je samo mali Markic dobio zuti karton.
Sta reci za atmosferu nego sjajno, najboli smo...

Mislim da smo stvarno sazreli kao ekipa, a Ljubojevic se vraca u subotu... :D :D :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 27 sep 2009, 13:42

irfan41 je napisao/la:
uz ciru dodajte i mene da sam odusevljen atmosferom u BL, da budem iskren smetaju mi zastave susjednih drzava, zastave entiteta mogu trpiti al susjedske me nerviraju, al atmosfera je odlicna jedva cekam da dodjete na kosevo i da mi idemo u BL
cijenimo tvoju iskrenost.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 13:43

VB 1987 je napisao/la:Evo nakon par dana i mene...
Prvo cu momcima da cestitam na pobjedi jer je zasluzena...
Rijec dvije i o zelji, dobra i cvrsta ekipa, dobro stoji na terenu i dobro trkacki raspolozena, ima materijala za dobar rezultat i vjerovatno ce ih biti...

E sad o nama, poceli smo bojazljivo, stisnuto u grcu, kako na terenu tako je bilo na tribinama, a mislim da je osnovni razlog to sto se zadnjih dana desavalo oko malog Bikija i da nam je napravilo nemoguc pritisak, a drugi problem je bilo to sto smo prvo poluvrijeme odigrali sa covjekom manje jer je Dzo Damjanovic zaista zalutao na teren i nije ga nigdje bilo jer je svojim nesnalazenjem na terenu opteretio ostale igrace iz veznog reda pa je prava sreca da ga je Baja Stojnic zamjenio odmah u poluvremenu i kod pozitivnog rezultata uveo jos jednog napadaca te tako opteretio vezni red zelje i na taj nacin preuzeo punu kontrolu na terenu, pa je posledica toga u drugom poluvremenu bila i na momente egzibiciona igra na sredini terena i onda brza transformacija prema golu protivnika...
Posebno moram da spomenem igru Corica i Petrica zaista svaka cast, a bitan podatak je i to da je samo mali Markic dobio zuti karton.
Sta reci za atmosferu nego sjajno, najboli smo...

Mislim da smo stvarno sazreli kao ekipa, a Ljubojevic se vraca u subotu... :D :D :D
BILBIJA sutra krece u trenazni proces..bice spreman za naredne utakmice!!! ;)

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 13:46

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 27 sep 2009, 13:59

nadjoh clanak :)
http://www.novosti.ba/index.php/sport/5523.html

interesantno :)
u principu mislim da je vranjes izuzetan igrac i da na njega prventstveno ciro misli

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 27 sep 2009, 14:05

Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 14:18

jovanbl je napisao/la:nadjoh clanak :)
http://www.novosti.ba/index.php/sport/5523.html

interesantno :)
u principu mislim da je vranjes izuzetan igrac i da na njega prventstveno ciro misli
slazem se..... :)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 27 sep 2009, 14:58

Jel zna iko jel bilo kakvih desavanja poslije utakmice? :lol:
Treci put castimo

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 27 sep 2009, 14:59

tatamata je napisao/la:Jel zna iko jel bilo kakvih desavanja poslije utakmice? :lol:
nevjerujem jer da je bilo to bi se vec pricalo/pisalo uveliko

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 15:02

tatamata je napisao/la:Jel zna iko jel bilo kakvih desavanja poslije utakmice? :lol:
ma nije...msm ja sam posle tekme odma otisao u grad......a i da je bilo odma bih se culo...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 27 sep 2009, 15:07

jocker123 je napisao/la: nevjerujem jer da je bilo to bi se vec pricalo/pisalo uveliko
Borac_U_Srcu je napisao/la: ma nije...msm ja sam posle tekme odma otisao u grad......a i da je bilo odma bih se culo...
:lol: :lol: ;)
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.