znas li web gdje se to moze procitati?Borac_U_Srcu je napisao/la:ja sam citao na netu preko mobilnog.....MONDO...stojnic zadovoljan...ciro odusevljen atmosferom u banja luci....i kaze da u BORCU ima jos materijala za BIH rep.osim Bilbije...a BILBIJA se vraca sutra u trenazni proces....!!!jovanbl je napisao/la:imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
uz ciru dodajte i mene da sam odusevljen atmosferom u BL, da budem iskren smetaju mi zastave susjednih drzava, zastave entiteta mogu trpiti al susjedske me nerviraju, al atmosfera je odlicna jedva cekam da dodjete na kosevo i da mi idemo u BLBorac_U_Srcu je napisao/la:ja sam citao na netu preko mobilnog.....MONDO...stojnic zadovoljan...ciro odusevljen atmosferom u banja luci....i kaze da u BORCU ima jos materijala za BIH rep.osim Bilbije...a BILBIJA se vraca sutra u trenazni proces....!!!jovanbl je napisao/la:imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
volio bi da nisam u pravu i da me neko demantuje ali se bojim da je takolešinar je napisao/la:losa je igra borca bila jedna od losijih partija ali sreca sto zeljo to nije znao da iskoristi fali nam ljubojevic puno to se vidi iz aviona on i bilbija mali
-
- Kontakt:
e buraz..ja sinoc citao u 2 sata ujutru i pisalo je sve..i sad udjem ne pise nista...ne kontam sto.....http://www.mtsmondo.com/.....jovanbl je napisao/la:znas li web gdje se to moze procitati?Borac_U_Srcu je napisao/la:ja sam citao na netu preko mobilnog.....MONDO...stojnic zadovoljan...ciro odusevljen atmosferom u banja luci....i kaze da u BORCU ima jos materijala za BIH rep.osim Bilbije...a BILBIJA se vraca sutra u trenazni proces....!!!jovanbl je napisao/la:imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sreca je da sam stariji i da sam oba pisma odlicno savladao pa mi nije problem da ih citam jedno iza drugoga ..Borac_U_Srcu je napisao/la:& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС nananana nana!!!U srijedu svi na KUP protiv Sirokog!!!

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:Sreca je da sam stariji i da sam oba pisma odlicno savladao pa mi nije problem da ih citam jedno iza drugoga ..Borac_U_Srcu je napisao/la:& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС nananana nana!!!U srijedu svi na KUP protiv Sirokog!!!
i mi mladji odlicno znamo oba pisma

Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
irfan41 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Sreca je da sam stariji i da sam oba pisma odlicno savladao pa mi nije problem da ih citam jedno iza drugoga ..Borac_U_Srcu je napisao/la:& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС nananana nana!!!U srijedu svi na KUP protiv Sirokog!!!
i mi mladji odlicno znamo oba pisma

" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
-
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:
Bez skole,bez posla,bez djevojke,stara majka brine za mene.
A JA I DALJE SRECAN ZBOG TEBE.
CESTITKE!!!! Fantasticna atmosfera!!!!
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
-
- Kontakt:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Evo nakon par dana i mene...
Prvo cu momcima da cestitam na pobjedi jer je zasluzena...
Rijec dvije i o zelji, dobra i cvrsta ekipa, dobro stoji na terenu i dobro trkacki raspolozena, ima materijala za dobar rezultat i vjerovatno ce ih biti...
E sad o nama, poceli smo bojazljivo, stisnuto u grcu, kako na terenu tako je bilo na tribinama, a mislim da je osnovni razlog to sto se zadnjih dana desavalo oko malog Bikija i da nam je napravilo nemoguc pritisak, a drugi problem je bilo to sto smo prvo poluvrijeme odigrali sa covjekom manje jer je Dzo Damjanovic zaista zalutao na teren i nije ga nigdje bilo jer je svojim nesnalazenjem na terenu opteretio ostale igrace iz veznog reda pa je prava sreca da ga je Baja Stojnic zamjenio odmah u poluvremenu i kod pozitivnog rezultata uveo jos jednog napadaca te tako opteretio vezni red zelje i na taj nacin preuzeo punu kontrolu na terenu, pa je posledica toga u drugom poluvremenu bila i na momente egzibiciona igra na sredini terena i onda brza transformacija prema golu protivnika...
Posebno moram da spomenem igru Corica i Petrica zaista svaka cast, a bitan podatak je i to da je samo mali Markic dobio zuti karton.
Sta reci za atmosferu nego sjajno, najboli smo...
Mislim da smo stvarno sazreli kao ekipa, a Ljubojevic se vraca u subotu...

Rijec dvije i o zelji, dobra i cvrsta ekipa, dobro stoji na terenu i dobro trkacki raspolozena, ima materijala za dobar rezultat i vjerovatno ce ih biti...
E sad o nama, poceli smo bojazljivo, stisnuto u grcu, kako na terenu tako je bilo na tribinama, a mislim da je osnovni razlog to sto se zadnjih dana desavalo oko malog Bikija i da nam je napravilo nemoguc pritisak, a drugi problem je bilo to sto smo prvo poluvrijeme odigrali sa covjekom manje jer je Dzo Damjanovic zaista zalutao na teren i nije ga nigdje bilo jer je svojim nesnalazenjem na terenu opteretio ostale igrace iz veznog reda pa je prava sreca da ga je Baja Stojnic zamjenio odmah u poluvremenu i kod pozitivnog rezultata uveo jos jednog napadaca te tako opteretio vezni red zelje i na taj nacin preuzeo punu kontrolu na terenu, pa je posledica toga u drugom poluvremenu bila i na momente egzibiciona igra na sredini terena i onda brza transformacija prema golu protivnika...
Posebno moram da spomenem igru Corica i Petrica zaista svaka cast, a bitan podatak je i to da je samo mali Markic dobio zuti karton.
Mislim da smo stvarno sazreli kao ekipa, a Ljubojevic se vraca u subotu...

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Република Српска
- Kontakt:
cijenimo tvoju iskrenost.irfan41 je napisao/la:uz ciru dodajte i mene da sam odusevljen atmosferom u BL, da budem iskren smetaju mi zastave susjednih drzava, zastave entiteta mogu trpiti al susjedske me nerviraju, al atmosfera je odlicna jedva cekam da dodjete na kosevo i da mi idemo u BLBorac_U_Srcu je napisao/la:ja sam citao na netu preko mobilnog.....MONDO...stojnic zadovoljan...ciro odusevljen atmosferom u banja luci....i kaze da u BORCU ima jos materijala za BIH rep.osim Bilbije...a BILBIJA se vraca sutra u trenazni proces....!!!jovanbl je napisao/la:imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
-
- Kontakt:
BILBIJA sutra krece u trenazni proces..bice spreman za naredne utakmice!!!VB 1987 je napisao/la:Evo nakon par dana i mene...
Mislim da smo stvarno sazreli kao ekipa, a Ljubojevic se vraca u subotu...![]()
![]()

-
- Kontakt:
nadjoh clanak 
http://www.novosti.ba/index.php/sport/5523.html
interesantno
u principu mislim da je vranjes izuzetan igrac i da na njega prventstveno ciro misli

interesantno

u principu mislim da je vranjes izuzetan igrac i da na njega prventstveno ciro misli
-
- Kontakt:
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
-
- Kontakt:
slazem se.....jovanbl je napisao/la:nadjoh clanak
interesantno

nevjerujem jer da je bilo to bi se vec pricalo/pisalo uvelikotatamata je napisao/la:Jel zna iko jel bilo kakvih desavanja poslije utakmice?
-
- Kontakt:
ma nije...msm ja sam posle tekme odma otisao u grad......a i da je bilo odma bih se culo...tatamata je napisao/la:Jel zna iko jel bilo kakvih desavanja poslije utakmice?
jocker123 je napisao/la: nevjerujem jer da je bilo to bi se vec pricalo/pisalo uveliko
Borac_U_Srcu je napisao/la: ma nije...msm ja sam posle tekme odma otisao u grad......a i da je bilo odma bih se culo...

Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.