Sala je dobra. Ali ozbiljno sada, radi neke djece, jel 12?mma_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:kolika je cijena za istok?ko tebi 15 ..iz ruke u ruku...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
normalno brate..12 ostaje..ja i zaboravih..u onoj prostoriji do fan shopa su se culi aplauzi ,kako rekose momci sto tu rade ..kazu tamo jovic i igraci analiziraju zadnju tekmu..znaci atmosfera je odlicna..BernardBarnjak je napisao/la:Sala je dobra. Ali ozbiljno sada, radi neke djece, jel 12?mma_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:kolika je cijena za istok?ko tebi 15 ..iz ruke u ruku...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ukinuta zabrana dolaska gostujućih navijača!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
nama je to nebitno i bilo, i da je ostala zabrna na svaki bi isliemir18 je napisao/la:Ukinuta zabrana dolaska gostujućih navijača!
ja koliko znam dosta gostovanja smo i pored zabrane odradili,tako da..s ovim ce nas samo biti vise...aS_Roma je napisao/la:nama je to nebitno i bilo, i da je ostala zabrna na svaki bi isliemir18 je napisao/la:Ukinuta zabrana dolaska gostujućih navijača!
FK SARAJEVO.
Ej, jel neko slušao momke na RSG-u, kakva je bila atmosfera, o čemu su pričali?
Danas sam bio u Fan Shopu,kupio karte i bordo maju,gužva brate,laže ko kaže da nije.U pola frke zagužva se u holu ispred,izlaze naši igrači nasmijanih lica,ali Bubateli keeez, bio je više nego raspoložen 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Danas je u novinama stajalo da Bandovic uopste nema nikakav ugovor sa Velezom,tj da isti nije uopste registrovan u nogometnom savezu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prvo kolo prenose Olimpic i Rudar Prijedor.
Namjerno su to uradili da papak Gracic malo otpuse i smiri strasti koje ima prema komitetu.
Namjerno su to uradili da papak Gracic malo otpuse i smiri strasti koje ima prema komitetu.
- zasarajevo
- Kontakt:
Svi klubovi imaju pravo na jednak broj prijenosa, tako da ćemo često umjesto derbija, gledati ovakve utakmice.Mislim da je neko pisao o tome na nekoj drugoj temi.zasarajevo je napisao/la:A sto ne prenose Sarajevo-Celik?
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Ako ima nekog da zanima, pisao sam redakciji FACE TVa i dobio sam potvrdu da će se prenositi utakmica protiv Zete 100%. 
Someone's mouth said paint them all red.
Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo.Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
Koju poziciju igra?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mislim da je poluspic.High je napisao/la:Koju poziciju igra?
Ovo je Jovićevo maslo. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jos jedan kojeg zovu Messi 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma neka ga sta ces nek se radi gradi mlada ekipa sa iskustvom, sto bi svakako dobro doslo nama pa i njemu, naravno ako bude zadovoljio ukuse JOVICA a sigurnoje dosao na preporuku Dragana jer Hadzija samnece moc iznijet tret PL a vidjeli smo u nedelju kako su Nermin iSulejman ocajni...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], trunks1946 i 17 gostiju.