Zar morate svaku temu upropastiti??!
Eh, Balkane, Balkane, Tebe je pamet davno napustila..
Nego, danas smo Srbiju dobili isključivo na kontre, to je bilo presudno. U napadu nismo igrali toliko dobro koliko rezultat pokazuje, iako smo imali raspoložene pojedince, prije svega Duvnjak, pa Lacković, Vori u nastavku. Lopta mora ići još brže, još brže se moraju kretati i otvarati prostor. Kopljar jednostavno mora porpičati prvo sam sa sobom, pa sa psihologom, a onda sa Golužom. Treba se više okuražiti, bile su bar dvije situacije kad je mogao pucati, ali daje za krilo. Vori je dosta toga promašio, ne znam što na silu pokušavaju dati gol. Od parketa, ili ispod nogu, polako, više sa glavom nego snagom gađati.
Obrana je bila vrhunska, Srbi osim vanjskih šuteva i dva tri gola Toskića sa crte nisu bili toliko velika opasnost koliko sam mislio da će biti neizvjesno. Previše tehničkih grešaka su imali. Previše. Ja ih ne bi otpisao, mogu oni i dalje proći dalje.
Sad još razbit Špance i Dance, pa po polufinale preko Tunižana ili gaučosa

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"