Matsuda bronzani.
Velja nije imao snage,bio treci na 100 metara ali onda ocekivani pad,na kraju sesti.Svaka cast i tebi majstore.

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ajmo Michael, još jedna medalja i najbolji si olimpijski sportista svih vremena
Ja mislim da ima nastup na jos tri discipline.Neutralan88 je napisao/la:cini mi se ipak da su 5 stotinki![]()
fakat na kraju mozda 1 do 2 metra maximalno izgubio zlato felps![]()
ne znam sta je sa momkom ove olimpijade pa ima li ga jos gdje u plivanju tj disciplina
Nije Larisa Latinjina, Ruskinja ima vis od njega,18 a Phelps prije ovih igrara imao 16 sa ove dvije srebrne 18skyisthelimit je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ajmo Michael, još jedna medalja i najbolji si olimpijski sportista svih vremena
pa zar nije vec najbolji.. U koliko jos disciplina se natjece ?
messilla je napisao/la:Ja mislim da ima nastup na jos tri discipline.Neutralan88 je napisao/la:cini mi se ipak da su 5 stotinki![]()
ne znam sta je sa momkom ove olimpijade pa ima li ga jos gdje u plivanju tj disciplina
Pa jbg, dosta je dominirao, dolaze nove mlade snage.
a zahebo se fino se vidi onaj se izbacio iz vode i dotakao a Phelps levat zaronioNeutralan88 je napisao/la:messilla je napisao/la:Ja mislim da ima nastup na jos tri discipline.Neutralan88 je napisao/la:cini mi se ipak da su 5 stotinki![]()
Pa jbg, dosta je dominirao, dolaze nove mlade snage.
Ma slazem se, al nacin na koji je izgubio malo prije bas lodiloo![]()
vodio je bukvalno 195 metara i zadnji 5 metara onaj afikanac ko da je nitro ukljucio na dodirivanju
U pravu si... Poslije svih stresova na prošlim OI na ove je došao da uživa u plivanju...messilla je napisao/la:Ma boli Phelpsa kurko sto je izgubio zlatnu medalju za 5 stotinki.![]()
15 zlata, 2 srebra i 1 bronza.![]()
Evo one male sto pliva haman ko Lochte.
Kakav spektakl,Ameri se posprdase.Senaid L.F.C je napisao/la:4X 200 jos nekoliko minuta do pocetka i spektakla
Upravo takoDANTES je napisao/la: U pravu si... Poslije svih stresova na prošlim OI na ove je došao da uživa u plivanju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.