retro je napisao/la:Jel normalan ovaj komentator? Kae nema najboljih NBA igraca, Billupsa, Odoma, Gordona...
OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
to je to, evo LBJ-u se prikljucio i njegov pajdas NEZALAGANJE u odbranu SA-ovih igraca
uspio je uporediti manuov put do NBA sa de colovim.
jel ti znas kakvu je reputaciju manu imao u evropi kada je odlazio u ameriku?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@retro brate i ja slusam i ne vjerujem, znaci koma 
Totalno negledljiva utakmica kako komentarise kao da gleam neku reportazu al ajde kad vec ima na TV da ne gledam preko streama.
I kaze lik za Oklahomu, za one koji ne znaju to je tim koji je prije bio Seatle a sada je novi vlasnik i premjesteni su u Oklahomu ali su zadrzali nadimak Supersonics
Totalno negledljiva utakmica kako komentarise kao da gleam neku reportazu al ajde kad vec ima na TV da ne gledam preko streama.
I kaze lik za Oklahomu, za one koji ne znaju to je tim koji je prije bio Seatle a sada je novi vlasnik i premjesteni su u Oklahomu ali su zadrzali nadimak Supersonics
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
DejaNMG je napisao/la:@retro brate i ja slusam i ne vjerujem, znaci koma
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam siguran da se ovo moze nazvati dobrim otporom Tunizana. Amerikanci su previse neozbiljni. 
Ja stavio ovog komentatora na mute, sjeba mi ionako dosadnu tekmu.
Ja stavio ovog komentatora na mute, sjeba mi ionako dosadnu tekmu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Najgore sto donekle zna kosarku, jer sam ga slusao i prije, ali lik kao da je prespavao zadnjih 5 godina. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, ali su ga posjetili odmah na početku, tačnije 27 jula u četvrtak naveče, kada je ova slika postavljena od strane Lolo Jones, američke atletičarke, ovo je njena soba a Chandler je bio gost i ona je na svom twitter profilu objavila ovu fotkuNEZALAGANJE je napisao/la:Amerikanci nisu u selu uopste...Oni su u hotelu!rio_Ferdy88 je napisao/la:Chandler u olimpijskom selu, u svom krevetcu![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ogradio sam se i napisao da ne mislim da su isti kalibar...Da ti to i nacrtam? Vrlo dobro znam,ali je ,bez obzira,opet docekan sa podsmijehom...E upravo zbog takavog straha od te greske su i poceli da draftuju Milicice u top 10!KK_Bosna je napisao/la:to je to, evo LBJ-u se prikljucio i njegov pajdas NEZALAGANJE u odbranu SA-ovih igraca
da, ogradio si se i shvatio sam da ne poredis njihov igracki kvalitet.NEZALAGANJE je napisao/la:Ogradio sam se i napisao da ne mislim da su isti kalibar...Da ti to i nacrtam? Vrlo dobro znam,ali je ,bez obzira,opet docekan sa podsmijehom...E upravo zbog takavog straha od te greske su i poceli da draftuju Milicice u top 10!![]()
ali ipak de colo dolazi iz kluba za kojeg u americi nisu nikada ni culi, dok je manu dosao iz najboljeg evropskog kluba sa reputacijom najboljeg igraca u evropi, ipak ima razlike
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ima,ali De Colo dolazi iz ozbiljne ekipe i lige koja je druga po snazi na svijetu...KK_Bosna je napisao/la:da, ogradio si se i shvatio sam da ne poredis njihov igracki kvalitet.NEZALAGANJE je napisao/la:Ogradio sam se i napisao da ne mislim da su isti kalibar...Da ti to i nacrtam? Vrlo dobro znam,ali je ,bez obzira,opet docekan sa podsmijehom...E upravo zbog takavog straha od te greske su i poceli da draftuju Milicice u top 10!![]()
ali ipak de colo dolazi iz kluba za kojeg u americi nisu nikada ni culi, dok je manu dosao iz najboljeg evropskog kluba sa reputacijom najboljeg igraca u evropi, ipak ima razlike
Melo bez promasaja...
Imam osjecaj da je druga petorka Amera bolja od prve
Imam osjecaj da je druga petorka Amera bolja od prve
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zakuca Iguodala a kaze komentator na Eurosportu Deron, a sto je najgore Deron nije na parketu 
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
strasno mu je ozbiljna ekipa, zamalo se nisu ugasili ne tako davnoNEZALAGANJE je napisao/la:Pa ima,ali De Colo dolazi iz ozbiljne ekipe i lige koja je druga po snazi na svijetu...KK_Bosna je napisao/la:da, ogradio si se i shvatio sam da ne poredis njihov igracki kvalitet.NEZALAGANJE je napisao/la:Ogradio sam se i napisao da ne mislim da su isti kalibar...Da ti to i nacrtam? Vrlo dobro znam,ali je ,bez obzira,opet docekan sa podsmijehom...E upravo zbog takavog straha od te greske su i poceli da draftuju Milicice u top 10!![]()
u spaniji su samo real i barca ozbiljni klubovi
Najgore je sto Deron ne moze zakucat nakoDejaNMG je napisao/la:Zakuca Iguodala a kaze komentator na Eurosportu Deron, a sto je najgore Deron nije na parketu
Steta sto nema neka priblizno jaka ekipa Amerima u svijetu... Poigravaju se, i protiv Francuza i sad, 3 alleyoopa na Davisa bacaju, i sva 3 prolaze, smijesno izgledaju ostale ekipe...
Mozda cemo im mi parirat za par godina sa ovim Nurkicem, Teletovicem, Omicem ili Sehicem bar na centarskim pozicijama, te bracom Djedovic
Mozda cemo im mi parirat za par godina sa ovim Nurkicem, Teletovicem, Omicem ili Sehicem bar na centarskim pozicijama, te bracom Djedovic
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
a caja i unicaja nisu?KK_Bosna je napisao/la:
u spaniji su samo real i barca ozbiljni klubovi
Evo predjose Tunizani magicnu cifru od 50 poena. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovi igraci USA su na dopingu ovako razvaliti Tunis moze se samo na dopingu
Edit: znimljiv igrac ovaj DAVIS buduca NBA ZVIJEZDA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da lici na Kukoca sto rece ovaj s eurosporta....mdss je napisao/la:Ovi igraci USA su na dopingu ovako razvaliti Tunis moze se samo na dopingu![]()
![]()
NEZALAGANJE je napisao/la:Da lici na Kukoca sto rece ovaj s eurosporta....mdss je napisao/la:Ovi igraci USA su na dopingu ovako razvaliti Tunis moze se samo na dopingu![]()
![]()
Edit: znimljiv igrac ovaj DAVIS buduca NBA ZVIJEZDA![]()
![]()
![]()
To nisam cuo
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 01 avg 2012, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.