DANTES je napisao/la:A sutra će naše odbojkašice valjda malo popraviti utisak..
Neslihan Darnelllllllllll

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
DANTES je napisao/la:A sutra će naše odbojkašice valjda malo popraviti utisak..
legenda reala je napisao/la:DANTES je napisao/la:A sutra će naše odbojkašice valjda malo popraviti utisak..
DANTES je napisao/la:legenda reala je napisao/la:DANTES je napisao/la:A sutra će naše odbojkašice valjda malo popraviti utisak..
Misliš ribetina na treću?! A i dobar korektor
legenda reala je napisao/la:
Na četvrtu, zamisli rodila dvoje djece i nako izgleda![]()
ko cura
Ona mala Veljović nije neka ljepotica, ali ima nešto u njoj
DANTES je napisao/la:Neki link za Srbija-Turska??? Na totalu zaključali oba rts...
underPFC je napisao/la:Srpske odbojkašice poražene i u trećoj utakmici od Turkinja 0-3. Još jedna očajna partija gde se nije znalo ko što radi. Terzić najveći krivac, smatram da je došlo vreme da konačno neko snosi posledice za ovako očajan nastup na Olimpijskim igrama. Turkinje konačno ostvarile jednu takmičarsku pobedu protiv Srbije.
legenda reala je napisao/la:Dantes
Jeli Neslihan jela malu djecu
legenda reala je napisao/la:
DANTES je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Dantes
Ne znam.. Nisam gledao zaključali RTS 1 i 2... Link nije mogao na moj mob.... Pih... Zvao sam ih prijetio, molio, objašnjavao da nemaju pravo to raditi, a oni kažu to rade televizije mi sami distribuiramo signal, zovite njih... Evo sad ću....
Edin TM87 je napisao/la:Uh kakav mec Njemacka - Srbija, Njemci okrenuli sa 0:2 i poslali Srbiju kuci. Ukrali su im drugi set servisima Atanasijevica, al' ipak su Njemci smogli snage da okrenu ovo u da odu u cetvrfinale...
DANTES je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Uh kakav mec Njemacka - Srbija, Njemci okrenuli sa 0:2 i poslali Srbiju kuci. Ukrali su im drugi set servisima Atanasijevica, al' ipak su Njemci smogli snage da okrenu ovo u da odu u cetvrfinale...
Kući? Rano je još za takvu izjavu... Ova mlada ekipa Srbije može dobiti i Brazil i Rusiju... Sa njima se nikad ne zna... Štaviše danas smo uzeli bod, ako još ćapimo jedan odosmo dalje....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.