kako da da...i ja sam gledo moja lejlalejla je napisao/la:sad sam gledala LP magazin na Bht1... bili Dzeko i Grafite... proud 2 be Bosnian,,,
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
dobar je grafite kaze ti ces biti najbolji strelac ove sezone
vidi se da su u dobrim odnosima valjda ce tako i ostati
"!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
pusti supljake po TV. a sto se zalio d anema dovoljno lopti i nije proslavio pobjedu protiv salkea, mislim da dzeko prije 10 godina ni u najludjim snovnima nije sanjao da ce biti u ovakvom magazinu, a tek na old traffordu, nadam se da ce mu to u buducnosti biti stalno prebivalisteCRNI_SA je napisao/la:dobar je grafite kaze ti ces biti najbolji strelac ove sezonevidi se da su u dobrim odnosima valjda ce tako i ostati
"!
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Džeki Kicker oduzeo onu jučerašnju asistenciju za Gentnera, iako su mu je u početku uračunali.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kaze grafite : bio sam sretan jer je moj tim pobjedio... bio sam sretan jer sam postigao golove... ali sam bio sretan jer je moj tim pobjedio,,,irfan41 je napisao/la:pusti supljake po TV. a sto se zalio d anema dovoljno lopti i nije proslavio pobjedu protiv salkea, mislim da dzeko prije 10 godina ni u najludjim snovnima nije sanjao da ce biti u ovakvom magazinu, a tek na old traffordu, nadam se da ce mu to u buducnosti biti stalno prebivalisteCRNI_SA je napisao/la:dobar je grafite kaze ti ces biti najbolji strelac ove sezonevidi se da su u dobrim odnosima valjda ce tako i ostati
"!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hahahalejla je napisao/la:kaze grafite : bio sam sretan jer je moj tim pobjedio... bio sam sretan jer sam postigao golove... ali sam bio sretan jer je moj tim pobjedio,,,irfan41 je napisao/la:pusti supljake po TV. a sto se zalio d anema dovoljno lopti i nije proslavio pobjedu protiv salkea, mislim da dzeko prije 10 godina ni u najludjim snovnima nije sanjao da ce biti u ovakvom magazinu, a tek na old traffordu, nadam se da ce mu to u buducnosti biti stalno prebivalisteCRNI_SA je napisao/la:dobar je grafite kaze ti ces biti najbolji strelac ove sezonevidi se da su u dobrim odnosima valjda ce tako i ostati
"!
![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
lejla je napisao/la:kaze grafite : bio sam sretan jer je moj tim pobjedio... bio sam sretan jer sam postigao golove... ali sam bio sretan jer je moj tim pobjedio,,,irfan41 je napisao/la:pusti supljake po TV. a sto se zalio d anema dovoljno lopti i nije proslavio pobjedu protiv salkea, mislim da dzeko prije 10 godina ni u najludjim snovnima nije sanjao da ce biti u ovakvom magazinu, a tek na old traffordu, nadam se da ce mu to u buducnosti biti stalno prebivalisteCRNI_SA je napisao/la:dobar je grafite kaze ti ces biti najbolji strelac ove sezonevidi se da su u dobrim odnosima valjda ce tako i ostati
"!
![]()
to kad su mu celnici kluba ocitali lekciju nakon tekme sa selkeom
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
budel repriza na tv-u ? 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Bude,poslije crtanog.seha je napisao/la:budel repriza na tv-u ?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hvala ti sto si mi ulepsao poslepodne.. mislim na slicicu slavuja!Žil Kretenie je napisao/la:Popišam ga s duda.amerosm je napisao/la:Evo kako pisu Njemacki mediji, Grafonja se zali sto Genije uvijek salje lopte prema Dzeki i ako se Grafonja nalazi u boljoj poziciji. Grafonji krivo jer samo postize golove kad je penal.![]()
Debil!
Sad gledam na Ard teletektstu najavu za Man-Wolfsburg i stoji da ce Veh igrati sa samo jednim napadacem...najvjerovatnije Dzekom a onda na sljedecoj stranici stoji da Grafite igra a Dzeko na klupi 
- neko_iz_mase
- Kontakt:
To mi je nekako nemoguce za wolfsburg.
Oni sa onakvom odbranom,ukoliko dodju da se brane protiv manchestera,primit ce 5 komada.
Ako krene kao i protiv CSKA, sa 3 napadaca, ili barem 2, mozda se mogu nadati povoljnom rezultatu,al da se brane sa onakvim propuhom u odbrani...... tesko.
Oni sa onakvom odbranom,ukoliko dodju da se brane protiv manchestera,primit ce 5 komada.
Ako krene kao i protiv CSKA, sa 3 napadaca, ili barem 2, mozda se mogu nadati povoljnom rezultatu,al da se brane sa onakvim propuhom u odbrani...... tesko.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Dzeko ce to bit 1000000000000% ,jer on prije sebi moze stvorit prostor za gool i visociji je moze u skoku bolji bit,bolji prijem lopte,a Grafite nije ni u formi i sebican je do bola,nadam se da i Veh ima isto misljenje.adnan24 je napisao/la:Sad gledam na Ard teletektstu najavu za Man-Wolfsburg i stoji da ce Veh igrati sa samo jednim napadacem...najvjerovatnije Dzekom a onda na sljedecoj stranici stoji da Grafite igra a Dzeko na klupi
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
neko_iz_mase je napisao/la:To mi je nekako nemoguce za wolfsburg.
ma branili se oni il ne branili valja njima primit 3-4 komada na trafordu. ne mozes ti sa amaterima igrat u odbrani. pa jbte u BL su samo herta i borusija m. primili vise golova od wolfsburga
Glupost ce Veh napraviti ako samo bude igrao sa jednim napadacem.
Treba Veh igrati sa Grafiteom i Dzekom, ali ako bude samo jedan od njih nece biti dobro za Wolfsburg.
Treba Veh igrati sa Grafiteom i Dzekom, ali ako bude samo jedan od njih nece biti dobro za Wolfsburg.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma Veh je puko ko vidik
Ne mogu da shvatim kako je naprimjer Hoffa dovela Simunica i rijesila sve propuhe u odbrani sad imaju najacu odbranu u BL a Wolfsi dovode napadace i igrace u sredini iako ih vec imaju kvalitetne.
Ako se Grafonja bude puno bunio zamrzice ga komplet ekipa.Vec se vidjelo da ni Gentner i ostali nece da mu dodaju radje ce oni pucati nego njemu dati.Tako bolje mu je da ne bude neurozan inace ce ga Martins zamijeniti,mada ni on nista nije pohitnije noge od Grafonje.
Ne mogu da shvatim kako je naprimjer Hoffa dovela Simunica i rijesila sve propuhe u odbrani sad imaju najacu odbranu u BL a Wolfsi dovode napadace i igrace u sredini iako ih vec imaju kvalitetne.
Ako se Grafonja bude puno bunio zamrzice ga komplet ekipa.Vec se vidjelo da ni Gentner i ostali nece da mu dodaju radje ce oni pucati nego njemu dati.Tako bolje mu je da ne bude neurozan inace ce ga Martins zamijeniti,mada ni on nista nije pohitnije noge od Grafonje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako god u Srijedu je veliki dan i za Dzeku i za Misketa koji ako bude igrao na svom nivou ne sumnjam da ce ga Ferguson zapamtiti i ako bude srece i dovesti da nam zamjeni Scholesa i ove druge dilbere u sredini. Miske je qualitet za eng PL i to ce jos 1 pokazat u sr nadam se da ce doci na Old Trafford zastalno.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Je li to taj Dzeko? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pravo za'eban lik xD
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Maverick, Pact1921 i 23 gosta.