AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Balzaretti potpisao prije 15-tak minuta http://romanews.eu/it,a98734/Balzaretti ... a-Stagione" onclick="window.open(this.href);return false;
Forzza Roma
Forzza Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
http://twitter.com/carlolaudisa/" onclick="window.open(this.href);return false;
da, prema twitteru gazetinog novinara carla laudise potpisali smo balzarettija al' dok ga ne vidim u dresu rome ne vjerujem. u svakom slucaju dobijamo jednog od najboljih lijevih bekova lige i vrlo vjerovatno se selamimo sa andjelom koji ce put benfice
da, prema twitteru gazetinog novinara carla laudise potpisali smo balzarettija al' dok ga ne vidim u dresu rome ne vjerujem. u svakom slucaju dobijamo jednog od najboljih lijevih bekova lige i vrlo vjerovatno se selamimo sa andjelom koji ce put benfice
I za par dana dovest cemo Torosidisa na desnom beku i slavlje moze poceti hehehehe,napokon cemo imati kvalitetne bekoveEvil Genius II je napisao/la:http://twitter.com/carlolaudisa/
Ovaj prelazni rok na kraju bi mogao da ispane cak sto vise odlican...samo da vise onog Rosija ne gledam( ne pamtim kad me je neki igrac tako nerviro)...eh sad samo da zeman ovo sto bolje ukomponuje i da se tempira forma za start sezone...da ne bude po obicaju zaostanemo na startu pa posle se vadimo...probati od pocetka bit u vrhu sa vodecim ekipama....FORZAAA ROMA..!!!
Jedna opustena setnja...
[youtube][/youtube]
DDR-Captain Future...
[youtube][/youtube]
Calendario 2012/13...
[youtube][/youtube]
----------------
Jedna opustena setnja...
[youtube][/youtube]
DDR-Captain Future...
[youtube][/youtube]
Calendario 2012/13...
[youtube][/youtube]
----------------
jel ima ista sluzbeno za balzarettija ? on bi bio sjajno pojacanje za romu.
You are someone else I am still right here
još kad bi se osvaldo prodao, a doveo za te pare dobar štoper što je realno onda bi fakat ovo sve extra bilo
uopšte nam ne treba onoliko igraca u napadu jer igramo samo ligu, lamela-bojan-totti-destro i niko lopez su mislim sasvim dovoljni
a osvaldo svakako sere sa ponašanjem
uopšte nam ne treba onoliko igraca u napadu jer igramo samo ligu, lamela-bojan-totti-destro i niko lopez su mislim sasvim dovoljni
a osvaldo svakako sere sa ponašanjem
nema potpisa
Evo Admire mozda ti se zelja i ispuni http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89326.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema od toga nista, mada volio bih ga ja vidjet u Interu
Nego, s obzirom da su ovi vasi u potrazi za stoperom, ne znam sto se ne bace na njega http://www.transfermarkt.co.uk/de/zapat ... 34344.html
Sigurno odlican igrac, a jos se i nudi italijanskim klubovima, i kako sam procitao zelja mu je da se vrati u Italiju
Nego, s obzirom da su ovi vasi u potrazi za stoperom, ne znam sto se ne bace na njega http://www.transfermarkt.co.uk/de/zapat ... 34344.html
Sigurno odlican igrac, a jos se i nudi italijanskim klubovima, i kako sam procitao zelja mu je da se vrati u Italiju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nema nista od prodaje Osvalda. Stoper ce svakako doc. Balzaretti u Rimu na ljekarskom.
Kakav Zapata, iza sebe ima katastrofa sezonu u Spaniji.
Kakav Zapata, iza sebe ima katastrofa sezonu u Spaniji.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- harebianconero
- Kontakt:
Ne gledajte to baš toliko, vidjeli ste Barzagli kakav je bio u Wolfsburgu.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zemanov sistem, sa novim pojačanjima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da je dovest jednog pravog stopera ova momčad bi bila pravo dobra , roma mi djeluje dosta zrelo za titulu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
stoper ce doci kao i jos jedan desni bek cim se uspije Sabatini rijesit Rosija koji je odbio Parmu.. a vrlo moguce i da dodje jos jedan veznjak do kraja mercata..
od imena koja se spominju za stopera su Astori, Lovren, Ogbonna, Otamendi, Garay..
ali ipak prema zadnjim spekulacijama Sabatini radi u tajnosti na dovodjenju stopera iz Brazila koji se jos nije dosad pominjao u medijima..
od imena koja se spominju za stopera su Astori, Lovren, Ogbonna, Otamendi, Garay..
ali ipak prema zadnjim spekulacijama Sabatini radi u tajnosti na dovodjenju stopera iz Brazila koji se jos nije dosad pominjao u medijima..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Jao pojacanja
Ja k'o da sam prespav'o sve ovo... Kakav je ovaj Castan, Piris, Destro?
Balzaretti
Pa vrijeme je da se uzme Serie A... Jos Garray i slag na tortu...
Balzaretti
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ouu..ovo vec izgleda odlicno..jeste da ce biti to mozda izmjena destro/osvaldo i lamela/bojan/nicorio_Ferdy88 je napisao/la:Zemanov sistem, sa novim pojačanjima![]()
Unica grande amore
-
Evil Genius II
ne znam za vas ali navijajuci za romu svih ovih godina i nervirajuci se kroz razne situacije jednostavno ne mogu da se naviknem ne cinjenicu da imamo zemana za trenera, jako kvalitetnu upravu i fenomenalno odradjen mercato koji ce izgleda biti jos bolji s obzirom da sabatini i baldini imaju jos jednog (ili dva) asa u rukavu.
UNICO GRANDE AMORE!!!
UNICO GRANDE AMORE!!!
castan osvojio copa libertadores sa corinthiansom sto je ekvivalent lige prvaka u evropi tako da je jedan od najboljih juznoamerickih defanzivaca. piris mi je nepoznanica, a destro je tehnicki potkovanija verzija borinija. uglavnom, defanzivci su golem napredak na kjaera, angela i rosija, a destro i borini su tu negdje.Edin TM87 je napisao/la:Jao pojacanjaJa k'o da sam prespav'o sve ovo... Kakav je ovaj Castan, Piris, Destro?
BalzarettiPa vrijeme je da se uzme Serie A... Jos Garray i slag na tortu...
gotovo je, balzaretti je novi igrač rome. 4,5m? odličan posao uprave rome.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ne razumijem kako će Destro igrati lijevorio_Ferdy88 je napisao/la:Zemanov sistem, sa novim pojačanjima![]()
NAPRIJED NARODE!
ja kao da pratim u zadnje dvije godine neki drugi klub a ne romu na koju sam navikaoElLoco7 je napisao/la:stoper ce doci kao i jos jedan desni bek cim se uspije Sabatini rijesit Rosija koji je odbio Parmu.. a vrlo moguce i da dodje jos jedan veznjak do kraja mercata..
sto se tice rosija treba ga liverpoolu ponuditi mi bi mozda dali i preko 10 miliona za njega
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.