Samo koji, Emir ili Almir ?
NK Zvijezda Gradačac
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
I ja sam čuo za Halilovića od nekog juče to 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
emir halilovic je u pitanju
Stevo Blagojevic, novi trener juniora...zmajevac je napisao/la:Po ovom pisanju izgleda da ih je Doro preuzeo,a ko ce ostale selekcije jos je velika tajna,slabo nas obavjestavaju.I po meni Eso je zadovoljavao kriterije zbog iskustva,fudbalskog rejtinga i skromnosti.Zmajjj je napisao/la:Juniori će biti izgleda slabi dok im Omladinac pobijedi sa 7-0 možda dođe novi trener pa bude bolje al teško će biti bolji od Jašarevića
stevo blagojevic hm gdje njega iskopase 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Zanima me kako ljudi prođu na crvenu tribinu , kad ima gostujućih navijača . Ili svi idu na zelenu, kako je bilo prošle sezone? 
Prvo se mora proći box za gostujuće, pa tek onda na ostali dio tribine se može doći
Prvo se mora proći box za gostujuće, pa tek onda na ostali dio tribine se može doći
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ide se benjo tamo pokraj pomocnog terena ima put i ide se dole od sume na crvenu tribinuBenjo_AFC86 je napisao/la:Zanima me kako ljudi prođu na crvenu tribinu , kad ima gostujućih navijača . Ili svi idu na zelenu, kako je bilo prošle sezone?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Da znam, ja sam prošao odatle prošli put i nisam platio ulazastra1922 je napisao/la:ide se benjo tamo pokraj pomocnog terena ima put i ide se dole od sume na crvenu tribinuBenjo_AFC86 je napisao/la:Zanima me kako ljudi prođu na crvenu tribinu , kad ima gostujućih navijača . Ili svi idu na zelenu, kako je bilo prošle sezone?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
jasta bogami nemozes uc dzabe da si tito
niti mozes ista unijet na tribinu
hocel biti apacha u subotu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Hoce, samo nikakav prevoz uprava im nece obezbjediti.. kolko uspiju sami kombija i auta uhvatit toliko ce ih i doci goreastra1922 je napisao/la:jasta bogami nemozes uc dzabe da si titoniti mozes ista unijet na tribinu
hocel biti apacha u subotu
Znas li mozda jel utakmica u 18, ili u 17:30?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
cini m i se 17.30 al nisam siguran.bas mi cudno pa nadite vi bus platite po 2-3 km i do gradacca imate gore tih privatnih prevoznika nema sta uprava traziti buseve.a oni koji imaju auta s autima i eto..
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- sef_mafije
- Kontakt:
jeste li se pomirili sa FK Gradin-om ???
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
gdje si procitao da smo se posvadalisef_mafije je napisao/la:jeste li se pomirili sa FK Gradin-om ???
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam nista, valjda kazu da je preskupo.. traze puno svi, organizovace sebi jedan kombi 35 mjesta.. tj mini bus. Al to ce malo bitiastra1922 je napisao/la:cini m i se 17.30 al nisam siguran.bas mi cudno pa nadite vi bus platite po 2-3 km i do gradacca imate gore tih privatnih prevoznika nema sta uprava traziti buseve.a oni koji imaju auta s autima i eto..
astra1922 je napisao/la:gdje si procitao da smo se posvadalisef_mafije je napisao/la:jeste li se pomirili sa FK Gradin-om ???
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Stevo Blagojević iz Brčkog nekad igro sa Mustafom Peštalićem u Lokomotiviastra1922 je napisao/la:stevo blagojevic hm gdje njega iskopase
Kako ce nas klub biti donji sa ovim ustupanjem stadiona Gradini.Njih ukupno nece biti 50 na utakmici.Opet ce nas svijet da izvlaci. Ne mogu naci prevoz za 20 km puta.Pa stopom da krenete.....i mene,pa nema ko ni krenuti u tome je kvaka.Naseg svijeta bude vise u Gabeli.
Hajde nema veze,nasa carsija puna indijanaca(sto Apacha sto ostalih plemena),spremnih da proprate taj sportski dogadjaj
Hajde nema veze,nasa carsija puna indijanaca(sto Apacha sto ostalih plemena),spremnih da proprate taj sportski dogadjaj
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ko je rekao da ne možemo naći prevoz?? On je pitao za Apače.. a svi ostali će autima logično. Nismo ''mi'' krivi što nam je općina obećavala stadion pa nije napravila, ne znam što se ušlo bezveze onda.. i što ne može općina koji bus organizovati za one koji hoće da gledaju utakmicu.redwhite je napisao/la:Kako ce nas klub biti donji sa ovim ustupanjem stadiona Gradini.Njih ukupno nece biti 50 na utakmici.Opet ce nas svijet da izvlaci. Ne mogu naci prevoz za 20 km puta.Pa stopom da krenete.....i mene,pa nema ko ni krenuti u tome je kvaka.Naseg svijeta bude vise u Gabeli.
Uglavnom, mislim da je dosta o ovome na ovoj temi. Nije tema NK Gradina Srebrenik.. ko hoće nek piše tamo šta
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
sto si uvijek blentoredwhite je napisao/la:Kako ce nas klub biti donji sa ovim ustupanjem stadiona Gradini.Njih ukupno nece biti 50 na utakmici.Opet ce nas svijet da izvlaci. Ne mogu naci prevoz za 20 km puta.Pa stopom da krenete.....i mene,pa nema ko ni krenuti u tome je kvaka.Naseg svijeta bude vise u Gabeli.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sigurno i njemu fali SEX-aastra1922 je napisao/la:sto si uvijek blentoredwhite je napisao/la:Kako ce nas klub biti donji sa ovim ustupanjem stadiona Gradini.Njih ukupno nece biti 50 na utakmici.Opet ce nas svijet da izvlaci. Ne mogu naci prevoz za 20 km puta.Pa stopom da krenete.....i mene,pa nema ko ni krenuti u tome je kvaka.Naseg svijeta bude vise u Gabeli.
Tkanton je napisao/la:Sigurno i njemu fali SEX-aastra1922 je napisao/la:sto si uvijek blentoredwhite je napisao/la:Kako ce nas klub biti donji sa ovim ustupanjem stadiona Gradini.Njih ukupno nece biti 50 na utakmici.Opet ce nas svijet da izvlaci. Ne mogu naci prevoz za 20 km puta.Pa stopom da krenete.....i mene,pa nema ko ni krenuti u tome je kvaka.Naseg svijeta bude vise u Gabeli.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Kazem ja Benjo, ni kod nas ne fali indijanaca. Upalis vatru,ovako kao ja, i zacas se skupi.bondich je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Sigurno i njemu fali SEX-aastra1922 je napisao/la: sto si uvijek blento![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.