i ja tako isto mislim..igra nula bodova,samo nabi naprijed..dovode se neki neprovjereni igraci,a uprava sto ti kazes ce s aovim parama na maldive ..bagra jednaSarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 avg 2012, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mozda je covjek samo bio ironican.mma_hz je napisao/la:i ja tako isto mislim..igra nula bodova,dovode se neki neprovjereni igraci,a uprava sto ti kazes ce s aovim parama na maldive ..bagra jednaSarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.![]()
Pitari, imam dobru vijest za vas.
Nije provjerana 100%, ali vjerujem svom izvoru.
ZETA u problemima, NAMA PRVOG GOLMANA, tako da ste jednaki po tom pitanju.
Sretno vam sutra.
Nije provjerana 100%, ali vjerujem svom izvoru.
ZETA u problemima, NAMA PRVOG GOLMANA, tako da ste jednaki po tom pitanju.
Sretno vam sutra.
eki to.. :mrgreen:ja sam mrtav ozbiljan...HzSM je napisao/la:Mozda je covjek samo bio ironican.mma_hz je napisao/la:i ja tako isto mislim..igra nula bodova,dovode se neki neprovjereni igraci,a uprava sto ti kazes ce s aovim parama na maldive ..bagra jednaSarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.![]()
ako nije provjerena ,nemoj mu vjerovat @nexus..cekaj da provjeri..
FK SARAJEVO.
-
pitarturbe
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem kako se ovako bolesni umovi kace na nasu temu,zavidnost i ljubomora su jedna vrsta bolesti,ljudi lijecite se pod hitno!!!
Ma provjereno je čim je on postavio.
Ne sikiraj se.
Ne sikiraj se.
Cestitke Sport.sportu za ovu"pozadinu"
jos jednom su pokazali da im srce kuca za bordo boje..
ozb,svaka vam cast..
@nexus,zezam se malo..hvala ..
jos jednom su pokazali da im srce kuca za bordo boje..
ozb,svaka vam cast..
FK SARAJEVO.
misliš da su oni od sebe postavili reklamu ?mma_hz je napisao/la:Cestitke Sport.sportu za ovu"pozadinu"![]()
![]()
jos jednom su pokazali da im srce kuca za bordo boje..![]()
![]()
ozb,svaka vam cast..
a frajkenyxem je napisao/la:misliš da su oni od sebe postavili reklamu ?mma_hz je napisao/la:Cestitke Sport.sportu za ovu"pozadinu"![]()
![]()
jos jednom su pokazali da im srce kuca za bordo boje..![]()
![]()
ozb,svaka vam cast..
FK SARAJEVO.
Sad iz grada , vruce i guzva ...kod BBI Jovic prelazi ulicu. Vidim raja prilaze , pricaju sa njim..osmjeh mu ne silazi sa lica. U klubu ima guzve , nije velika ali da bi kupio kartu moras sacekati minimalno 10 min. Ono sto me odusevilo je promet u fun shopu, vidio sam dijasporca sa kesom hebo majku ako nije pazario 2-3 stoje..pa puna kesa ko oko i to ona velika. Kod trznice 3 kupca na nasem prodajnom mjestu. Prica se da je jos juce planulo 2500 karata. Npr , umojoj firmi je 10 stranaca kupilo kartu za istok (juce). Dobro je za jug..moglo bi biti 20 milja ukupno raje....
Bordo momci , pametno i jako...bice 3-0 ako pruzite pola od onoga sto ste protiv lovskog dali.
Sretno
Bordo momci , pametno i jako...bice 3-0 ako pruzite pola od onoga sto ste protiv lovskog dali.
Sretno
YES.WE.DID.
-
nukleusmember
- Kontakt:
izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
- BordoGigant
- Kontakt:
Napokon je rjeseno ko ce braniti. Bandovic je dobio sve papire i prijavljen je za sutra.
nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
samo baci izvor..!!??
YES.WE.DID.
imal vas sutra na tv-u??
Naravno, velike klubove su uvijek prenosili...arelinho je napisao/la:imal vas sutra na tv-u??
FACE TV
- Evolution87
- Kontakt:
FACE TVarelinho je napisao/la:imal vas sutra na tv-u??
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hilmo je napisao/la:Naravno, velike klubove su uvijek prenosili...arelinho je napisao/la:imal vas sutra na tv-u??![]()
![]()
FACE TV
FKŽ !
-
nukleusmember
- Kontakt:
sportski novinari iz dnevnog avaza haveru,uglavnom skretnicharska raja,sticajem okolnosti jedni od mojih najboljih drugova,jedva dochekali da me peglaju za taj transferpayton je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
samo baci izvor..!!??
naravno, navijam za sarajevo...al moram reci da ne mogu smisliti pojedine provokatore, kako s jedne strane, tako i s druge...sarajevo ovo, zeljo ono....ne znam sta je takvima cilj...
najbolja atmosfera ikada je bila protiv levskog, zato sto su svi bili uz sarajevo, svi u BiH..kao da je reprezentacija igrala a ne fk sarajevo...zasto da ne ostane tako..!?
kad cemo vise odrasti i poceti razmisljati svojom glavom!?
najbolja atmosfera ikada je bila protiv levskog, zato sto su svi bili uz sarajevo, svi u BiH..kao da je reprezentacija igrala a ne fk sarajevo...zasto da ne ostane tako..!?
Odrasti, vjerovatno nikada. Nije tu problem u odrastanju nego u mentalnom sklopu i glavama pojedinaca. Uvijek je kod bošnje bilo, ma nek i komšiji crkne krava....što je najžalosnije najčešće se to obije od glavuhurem je napisao/la:naravno, navijam za sarajevo...al moram reci da ne mogu smisliti pojedine provokatore, kako s jedne strane, tako i s druge...sarajevo ovo, zeljo ono....ne znam sta je takvima cilj...
U novi boj...