misliš da su oni od sebe postavili reklamu ?mma_hz je napisao/la:Cestitke Sport.sportu za ovu"pozadinu"![]()
![]()
jos jednom su pokazali da im srce kuca za bordo boje..![]()
![]()
ozb,svaka vam cast..
@nexus,zezam se malo..hvala ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a frajkenyxem je napisao/la:misliš da su oni od sebe postavili reklamu ?mma_hz je napisao/la:Cestitke Sport.sportu za ovu"pozadinu"![]()
![]()
jos jednom su pokazali da im srce kuca za bordo boje..![]()
![]()
ozb,svaka vam cast..
@nexus,zezam se malo..hvala ..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sad iz grada , vruce i guzva ...kod BBI Jovic prelazi ulicu. Vidim raja prilaze , pricaju sa njim..osmjeh mu ne silazi sa lica. U klubu ima guzve , nije velika ali da bi kupio kartu moras sacekati minimalno 10 min. Ono sto me odusevilo je promet u fun shopu, vidio sam dijasporca sa kesom hebo majku ako nije pazario 2-3 stoje..pa puna kesa ko oko i to ona velika. Kod trznice 3 kupca na nasem prodajnom mjestu. Prica se da je jos juce planulo 2500 karata. Npr , umojoj firmi je 10 stranaca kupilo kartu za istok (juce). Dobro je za jug..moglo bi biti 20 milja ukupno raje....
Bordo momci , pametno i jako...bice 3-0 ako pruzite pola od onoga sto ste protiv lovskog dali.
Sretno
Bordo momci , pametno i jako...bice 3-0 ako pruzite pola od onoga sto ste protiv lovskog dali.
Sretno
YES.WE.DID.
-
- Kontakt:
izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
- BordoGigant
- Kontakt:
Napokon je rjeseno ko ce braniti. Bandovic je dobio sve papire i prijavljen je za sutra.
nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
samo baci izvor..!!??
YES.WE.DID.
imal vas sutra na tv-u??
Naravno, velike klubove su uvijek prenosili...arelinho je napisao/la:imal vas sutra na tv-u??

FACE TV
- Evolution87
- Kontakt:
FACE TVarelinho je napisao/la:imal vas sutra na tv-u??
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hilmo je napisao/la:Naravno, velike klubove su uvijek prenosili...arelinho je napisao/la:imal vas sutra na tv-u??![]()
![]()
FACE TV

FKŽ !
-
- Kontakt:
sportski novinari iz dnevnog avaza haveru,uglavnom skretnicharska raja,sticajem okolnosti jedni od mojih najboljih drugova,jedva dochekali da me peglaju za taj transferpayton je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
samo baci izvor..!!??
naravno, navijam za sarajevo...al moram reci da ne mogu smisliti pojedine provokatore, kako s jedne strane, tako i s druge...sarajevo ovo, zeljo ono....ne znam sta je takvima cilj...
najbolja atmosfera ikada je bila protiv levskog, zato sto su svi bili uz sarajevo, svi u BiH..kao da je reprezentacija igrala a ne fk sarajevo...zasto da ne ostane tako..!?
kad cemo vise odrasti i poceti razmisljati svojom glavom!?
najbolja atmosfera ikada je bila protiv levskog, zato sto su svi bili uz sarajevo, svi u BiH..kao da je reprezentacija igrala a ne fk sarajevo...zasto da ne ostane tako..!?
Odrasti, vjerovatno nikada. Nije tu problem u odrastanju nego u mentalnom sklopu i glavama pojedinaca. Uvijek je kod bošnje bilo, ma nek i komšiji crkne krava....što je najžalosnije najčešće se to obije od glavuhurem je napisao/la:naravno, navijam za sarajevo...al moram reci da ne mogu smisliti pojedine provokatore, kako s jedne strane, tako i s druge...sarajevo ovo, zeljo ono....ne znam sta je takvima cilj...

U novi boj...
-
- Kontakt:
piše da smo mi nesto dobili obeštećenja jel istina?BordoGigant je napisao/la:Napokon je rjeseno ko ce braniti. Bandovic je dobio sve papire i prijavljen je za sutra.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
3-4000 maraka.Crvenarmija je napisao/la:piše da smo mi nesto dobili obeštećenja jel istina?BordoGigant je napisao/la:Napokon je rjeseno ko ce braniti. Bandovic je dobio sve papire i prijavljen je za sutra.
Sad se lakse dise kad je rijeseno za Deju kako god i da smo djabe dali Adija na sve mu hvala a na njegovo mjesto dolazi golman iste ako ne i bolje kvalitete tako da to nije nikakav problem 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
arkanovac, here we go again 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
slazhem seadnanhz je napisao/la:Sad se lakse dise kad je rijeseno za Deju kako god i da smo djabe dali Adija na sve mu hvala a na njegovo mjesto dolazi golman iste ako ne i bolje kvalitete tako da to nije nikakav problem
Burzanović: Možemo do povoljnog rezultata
Kapiten Zete Goran Burzanović očekuje dobar meč u četvrtak na “Koševu”. On smatra da njegova ekipa može do povoljnog rezultata , i da ima šta da pokaže na “Asim Ferhatović Hase” stadionu.
-Mislim da možemo do povoljnog rezultata u četvrtak. Ekipa je maksimalno spremna, i skoncetrisana na meč koji ćemo odigrati na “Koševu”. Atmosfera u ekipi je na nivou, svi priželjkujemo povoljan rezultat. Imamo dosta toga da pokažemo na “Koševu” gdje nas očekuje top atmosfera – rekao je kapiten Zete za CGF.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Adi nek ti je sa srecom i sve najbolje u novom klubu ti zelim, a Dejo kralju tebi takodjer i da sutra zablistas aBd.!!
Hajde sutra ima da bude prepuno kosevo, cuo sam da je jug otvoren za nas rece mi haver jedan?
Karaj Zetu alee!!!!
Hajde sutra ima da bude prepuno kosevo, cuo sam da je jug otvoren za nas rece mi haver jedan?

Karaj Zetu alee!!!!

Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 01 avg 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!