Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
ka sto kazes johny, on nemora ali je lijepo kad zabije. spahic je sigurno dobro odigrao, cim nisu primili gol.
Kako bi dobro dosao Wolfsburgu i njihovoj sugavoj odbrani. Steta sto ga nisu kupili.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
omerbavarac je napisao/la:Uh, dzaba se radovao. Nije Spaha, ipak je Dzodic, i na livescore ispravili.
Spahic asistirao. Pise na ESPN Soccer
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Dado je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Uh, dzaba se radovao. Nije Spaha, ipak je Dzodic, i na livescore ispravili.
Spahic asistirao. Pise na ESPN Soccer
znači dva gola i jedna aistencija u ovoj sezoni....odlično
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ma legenda ,naše bogatstvo,meni najdraži ,kapetan s dušom
Sretno mu ,svaka čast majstoru,volim njegovu jednostavnost i borbenost!

Sretno mu ,svaka čast majstoru,volim njegovu jednostavnost i borbenost!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- rob do bagro
- Kontakt:
EMIR SPAHIC THE KING!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Emir Spahic je po meni jedan od 20 stopera Europe,nema sanse da se zadrzi u Montpellieru jos jednu sezonu...vjerujem kako ce vec iduce godine zavrsiti u jednom od velikih europskih klubova...odlican pregled igre ima,odlican timing za uklizavanje,brzinu solidnu,skok igru strasnu ,pa cak i golove postize,nije od onih stopera koji ne znaju nista sa loptom,cak sta vise ima bolju tehniku od nekih veznjaka!
Licno,meni jedan od najdrazih igraca nase repke...i za sve nekako mozemo naci zamjenu,ali kad je on OUT to je vec uzbuna!
Licno,meni jedan od najdrazih igraca nase repke...i za sve nekako mozemo naci zamjenu,ali kad je on OUT to je vec uzbuna!
Spahic izasao upravo zbog povrede...mislim da su tetive..mada se jos nista ne zna samo da ne bude nesto ozbiljno...
- rob do bagro
- Kontakt:
a jbt...ne do bog da se povrijedidr_arsla je napisao/la:Spahic izasao upravo zbog povrede...mislim da su tetive..mada se jos nista ne zna samo da ne bude nesto ozbiljno...

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
komentator kaze da je upitanju laksa povreda ali kako on to moze iz svoje loze znati..spaha je izasao nisu gu morali iznositi..ali bi volio sto prije da se potvrdi da je samo lakse iztego tetive 3-4 dana lahkog treninga i sve ok..ne daj boze gore..
Bio bi veliki hendikep ako se neoporavi do spanije, Spaha je legenda, kralj
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
jel iko gledo utakmicu? Zna li se ista?
ma nista jos evo svi ceprkamo al poznavajuci njega sta god bilo ob ve opet igrati........fico45 je napisao/la:jel iko gledo utakmicu? Zna li se ista?
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
hahahah Dzodic dao dva gola....

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sta je tu smijesno?BIHfan je napisao/la:hahahah Dzodic dao dva gola....![]()
ma briga nas ba za njega sta je sa legendom????????BIHfan je napisao/la:hahahah Dzodic dao dva gola....![]()

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
fico45 je napisao/la:Sta je tu smijesno?BIHfan je napisao/la:hahahah Dzodic dao dva gola....![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa on uvijek neka ozlijeda i nešto mu se desi prije repke nastupa.
Mali baksuz
ali velikog srca ,ma jak je on ,sve će to bit normale ,idemo Spaha punim gasom:P
Mali baksuz

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh, kakva sad crna povreda. Pa kud njega snadje. Nadam se da nije nista ozbiljno, inace ce biti problema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ništa igrat onda sa tri napadača 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Rimes87 i 31 gost.