piše da smo mi nesto dobili obeštećenja jel istina?BordoGigant je napisao/la:Napokon je rjeseno ko ce braniti. Bandovic je dobio sve papire i prijavljen je za sutra.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
3-4000 maraka.Crvenarmija je napisao/la:piše da smo mi nesto dobili obeštećenja jel istina?BordoGigant je napisao/la:Napokon je rjeseno ko ce braniti. Bandovic je dobio sve papire i prijavljen je za sutra.
Sad se lakse dise kad je rijeseno za Deju kako god i da smo djabe dali Adija na sve mu hvala a na njegovo mjesto dolazi golman iste ako ne i bolje kvalitete tako da to nije nikakav problem 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
arkanovac, here we go again 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
nukleusmember
- Kontakt:
slazhem seadnanhz je napisao/la:Sad se lakse dise kad je rijeseno za Deju kako god i da smo djabe dali Adija na sve mu hvala a na njegovo mjesto dolazi golman iste ako ne i bolje kvalitete tako da to nije nikakav problem
Burzanović: Možemo do povoljnog rezultata
Kapiten Zete Goran Burzanović očekuje dobar meč u četvrtak na “Koševu”. On smatra da njegova ekipa može do povoljnog rezultata , i da ima šta da pokaže na “Asim Ferhatović Hase” stadionu.
-Mislim da možemo do povoljnog rezultata u četvrtak. Ekipa je maksimalno spremna, i skoncetrisana na meč koji ćemo odigrati na “Koševu”. Atmosfera u ekipi je na nivou, svi priželjkujemo povoljan rezultat. Imamo dosta toga da pokažemo na “Koševu” gdje nas očekuje top atmosfera – rekao je kapiten Zete za CGF.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Adi nek ti je sa srecom i sve najbolje u novom klubu ti zelim, a Dejo kralju tebi takodjer i da sutra zablistas aBd.!!
Hajde sutra ima da bude prepuno kosevo, cuo sam da je jug otvoren za nas rece mi haver jedan?
Karaj Zetu alee!!!!
Hajde sutra ima da bude prepuno kosevo, cuo sam da je jug otvoren za nas rece mi haver jedan?
Karaj Zetu alee!!!!
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 01 avg 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Sutraaa laganoo 2:0 aa mogu u 3 komadaa zaa miran revans i invazijuuu zaa cg

Sutra i Jug pusten ma svijumi najmiliji ima da se cuje do Beograda kad zagrmi sa Sjevera Hajdeeeeeeee!! 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Drugovi, kakva je atmosfera pred sutrašnju tekmu? Usput, ko planira u Podgoricu? Hajde, što ste se ušutili? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja evo ludim po kuci ne mogu da docekam da svane, a ja bi rado volioo otici da zagrmimo i da pokazemo koji su najbolji navijaci ali radim u p.m. cccHigh je napisao/la:Drugovi, kakva je atmosfera pred sutrašnju tekmu? Ko planira u Podgoricu? Hajde, što ste se ušutili?
Ma samo da je prespavati, i to je to.
Ništa, spremi se ti za gostovanje kad bude doigravanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Uhh ne mogu da docekam kad cu leci, a to vazii..High je napisao/la:Ma samo da je prespavati, i to je to.Ništa, spremi se ti za gostovanje kad bude doigravanje.
- Burberry46
- Kontakt:
Ide prodaja samo tako,prezadovoljni su u klubu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bice raje vise nego protiv Levskog posto je i Jug otvoren Hajmo cijeli stadion!!
HZ-do smrti..!SH7 idol. 
Navijači Sararjeva mogu odahnuti. Said Husejinović je za SportSport.ba potvrdio da do kraja sezone ostaje na Koševu!
Hvala ti bozeeeeeee...
Hvala ti bozeeeeeee...
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitam komsije, sa Seidom, ukoliko ne bude povrijedjen, mozete napasti titulu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Saidomstorm_raider je napisao/la:Cestitam komsije, sa Seidom, ukoliko ne bude povrijedjen, mozete napasti titulu.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, nedimmmm1337, Raha373 i 51 gost.