i opleti po njemu, to vam je realnost nažalost
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra objava Sportsporta Said potpisao za CSKA Sofija
Mozda i jeste bilo dno dna.Husnija Fazlic je mnogo pomogao Saidu,a sta znas kako mu je ovaj vratio...ZlatnaDolina je napisao/la:I više nego dobro za vas ako Said ostane, dosao je u formu sto se dalo vidjeti protiv Levskog, jos da skine 2.-3 kile i pravi je, i pored svega sa njim na oprezu nikad dosta, ipak je to papčić prve klase ima ono seljačko rumenilo i onaj gen papanskijbg tako je, momak leti za parama i pati za visinom i ugledom, samo kad se sjetim sta je Husnija Fazlagić pričao za njega kada je dosao u Verder i vrijeme provedeno tamo ono jednostavno dno dna ljudsko.
upravu si potpuno..nesto poput Samira Bekrica iz Zelje..ZlatnaDolina je napisao/la:I više nego dobro za vas ako Said ostane, dosao je u formu sto se dalo vidjeti protiv Levskog, jos da skine 2.-3 kile i pravi je, i pored svega sa njim na oprezu nikad dosta, ipak je to papčić prve klase ima ono seljačko rumenilo i onaj gen papanskijbg tako je, momak leti za parama i pati za visinom i ugledom, samo kad se sjetim sta je Husnija Fazlagić pričao za njega kada je dosao u Verder i vrijeme provedeno tamo ono jednostavno dno dna ljudsko.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- skyisthelimit
brutalnomma_hz je napisao/la: upravu si potpuno..nesto poput Samira Bekrica iz Zelje..
15.10 - 15.06 ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samir je za njega gospodin, idemo malo realno prije svega, pa onda logikom, valjal'?mma_hz je napisao/la:upravu si potpuno..nesto poput Samira Bekrica iz Zelje..ZlatnaDolina je napisao/la:I više nego dobro za vas ako Said ostane, dosao je u formu sto se dalo vidjeti protiv Levskog, jos da skine 2.-3 kile i pravi je, i pored svega sa njim na oprezu nikad dosta, ipak je to papčić prve klase ima ono seljačko rumenilo i onaj gen papanskijbg tako je, momak leti za parama i pati za visinom i ugledom, samo kad se sjetim sta je Husnija Fazlagić pričao za njega kada je dosao u Verder i vrijeme provedeno tamo ono jednostavno dno dna ljudsko.
Za zivot cijeli!
Dok god Manijaci imaju ovolike komplekse nase Sarajevo ce napredovati!
U inat svima!
U inat svima!
- ZlatnaDolina
E jbg sad prekrdaši ga timma_hz je napisao/la:upravu si potpuno..nesto poput Samira Bekrica iz Zelje..ZlatnaDolina je napisao/la:I više nego dobro za vas ako Said ostane, dosao je u formu sto se dalo vidjeti protiv Levskog, jos da skine 2.-3 kile i pravi je, i pored svega sa njim na oprezu nikad dosta, ipak je to papčić prve klase ima ono seljačko rumenilo i onaj gen papanskijbg tako je, momak leti za parama i pati za visinom i ugledom, samo kad se sjetim sta je Husnija Fazlagić pričao za njega kada je dosao u Verder i vrijeme provedeno tamo ono jednostavno dno dna ljudsko.
Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 01 avg 2012, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Kako kontas duse ti realno a ti pripadnik plavih.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:samir je za njega gospodin, idemo malo realno prije svega, pa onda logikom, valjal'?mma_hz je napisao/la:upravu si potpuno..nesto poput Samira Bekrica iz Zelje..ZlatnaDolina je napisao/la:I više nego dobro za vas ako Said ostane, dosao je u formu sto se dalo vidjeti protiv Levskog, jos da skine 2.-3 kile i pravi je, i pored svega sa njim na oprezu nikad dosta, ipak je to papčić prve klase ima ono seljačko rumenilo i onaj gen papanskijbg tako je, momak leti za parama i pati za visinom i ugledom, samo kad se sjetim sta je Husnija Fazlagić pričao za njega kada je dosao u Verder i vrijeme provedeno tamo ono jednostavno dno dna ljudsko.
Sve k'o fol realni,a sasrali se od realnosti i jedni i drugi.
P.S i Bekric bi rado da bude rumen,ali od Zdenke sira slaba fajda.Virsle imaju ipak vise kalorija
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja zakljucujem da vi imate komplekse naspram nekog drugog zato sto ga mrzite, a znas dobro koga vi mrzite, a isto tako znas ko se mrzi, mrzi se onaj koji je bolji, uspjesniji od tebe u svakom mogucem pogledu, sad mi reci na osnovu cega ti zakljucujes da mi imamo neke komplekse?HzSM je napisao/la:Dok god Manijaci imaju ovolike komplekse nase Sarajevo ce napredovati!
U inat svima!
@harishp
objasnio ti je @ZlatnaDolina
i ja cu jos dodati da je Bekric imao ponudu stranog kluba pred drugi dolazak u Želju, ali je odbio tu ponudu jer je rekao da se oko njega stvorila euforija i da ne želi da razocara navijace, izgled na stranu, ne mozemo svi biti ni lijepi, ja govorim o ljudskim kvalitetama, po njima je samir vise od gospodina.
Za zivot cijeli!
- Neutralan88
- Kontakt:
Al cinjenica je jedna
Svi klubovi BH premier lige su dno dna, znaci ne ide dublje
Svi klubovi BH premier lige su dno dna, znaci ne ide dublje
Neutralan88 je napisao/la:Sutra objava Sportsporta Said potpisao za CSKA Sofija![]()
![]()
![]()
a smijes li staviti pare za svoju tvrdnju (nebuloznu)
ako ne smijes , sto se kurcis bezze , da te raja (opet bezze) uzmu na zub
samo jednu , samo jednu cinjenicu daj a ne pricaj gluposti
YES.WE.DID.
Zivi bili pa vidjeli ako do kraja prelaznog roka stigne dobra ponuda za Saida on ide ili cak ako on sam "pozeli" da ode otici ce. To sto je on sam rekao da ostaje je "rekla-kazala" i sami znate da danas ljudi lagano prelaze preko svojih rijeci.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 01 avg 2012, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jao ove strumfovijade jesu dosadni. Sta vam je ba ljudi. Idite se spermajte za gostovanje u Travniku, pustite nas na miru. Ni mi ne visimo na vasoj temi koji vam je klinac.
Da nemate komplekse ne bi vas Manijaka pisalo ovoliko na temi FK Sarajevo!Da su normalni komentari u kojima se diskutuje o normalnim stvarima vezanim za klub ja nista ne bih rekao,ali svaki vas komentar je uglavnom provokatorski i glumite kao da vi znate najbolje situaciju u i oko Sarajeva.Providno i glupo od tebe,KOMPLEKS!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja zakljucujem da vi imate komplekse naspram nekog drugog zato sto ga mrzite, a znas dobro koga vi mrzite, a isto tako znas ko se mrzi, mrzi se onaj koji je bolji, uspjesniji od tebe u svakom mogucem pogledu, sad mi reci na osnovu cega ti zakljucujes da mi imamo neke komplekse?HzSM je napisao/la:Dok god Manijaci imaju ovolike komplekse nase Sarajevo ce napredovati!
U inat svima!
@harishp
i ja cu jos dodati da je Bekric imao ponudu stranog kluba pred drugi dolazak u Želju, ali je odbio tu ponudu jer je rekao da se oko njega stvorila euforija i da ne želi da razocara navijace, izgled na stranu, ne mozemo svi biti ni lijepi, ja govorim o ljudskim kvalitetama, po njima je samir vise od gospodina.
jel ti to tvrdis da je rumeni bekric bolji igrac od SAIDA..???ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja zakljucujem da vi imate komplekse naspram nekog drugog zato sto ga mrzite, a znas dobro koga vi mrzite, a isto tako znas ko se mrzi, mrzi se onaj koji je bolji, uspjesniji od tebe u svakom mogucem pogledu, sad mi reci na osnovu cega ti zakljucujes da mi imamo neke komplekse?HzSM je napisao/la:Dok god Manijaci imaju ovolike komplekse nase Sarajevo ce napredovati!
U inat svima!
@harishp
ahahahahahahahahahahaha
YES.WE.DID.
Rumen nerumen,papak nepapak Said odigra svoje i oznoji dres koji nosi za razliku od nekih ''bledunjavih gospodina u comsiluku''
.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- zasarajevo
- Kontakt:
Ljudi navijali za nas protiv Levskog i ti sad tako. Nije ni cudo sto nas niko ne voli kada imamo ovakve pojedinceharishp je napisao/la:Rumen nerumen,papak nepapak Said odigra svoje i oznoji dres koji nosi za razliku od nekih ''bledunjavih gospodina u comsiluku''.
UEFA=MAFIA
STRAH JE VELIKI !!! 
- ZlatnaDolina
E jesi pomalo šega bgm, pa jeli Sarajevo igra sutra utakmicu? jeli to aktuelna sportska vijest? ja niti sam ogranicen niti osoba koja ima sužene životne poglede, pratim sve sto me zanima i interesuje, to sto sam rekao za Saida je činjenica koju svi znamo mislim smijesno je reci da nije tako, a evo ti definicija pojma "kompleks" da znas o cemu se radi ako vec baratas sa tom rijeci.HzSM je napisao/la:Da nemate komplekse ne bi vas Manijaka pisalo ovoliko na temi FK Sarajevo!Da su normalni komentari u kojima se diskutuje o normalnim stvarima vezanim za klub ja nista ne bih rekao,ali svaki vas komentar je uglavnom provokatorski i glumite kao da vi znate najbolje situaciju u i oko Sarajeva.Providno i glupo od tebe,KOMPLEKS!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja zakljucujem da vi imate komplekse naspram nekog drugog zato sto ga mrzite, a znas dobro koga vi mrzite, a isto tako znas ko se mrzi, mrzi se onaj koji je bolji, uspjesniji od tebe u svakom mogucem pogledu, sad mi reci na osnovu cega ti zakljucujes da mi imamo neke komplekse?HzSM je napisao/la:Dok god Manijaci imaju ovolike komplekse nase Sarajevo ce napredovati!
U inat svima!
@harishp
Carl Gustav Jung je smatrao točnom hipotezu francuskih psihopatologa (naročite zasluge pripisuje Pierre Janetu, 1859.-1947.) da su kompleksi otcijepljene parcijalne psihe.
Etimologija njihovog porijekla je trauma, emocionalni šok i slično, pri čemu se otcijepljuje «komad» psihe. Najčešćim uzrokom nastajanja kompleksa smatrao je moralni konflikt, čija se krajnja osnova sastoji u navodnoj nemogućnosti da se prihvati cjelina čovjekovog bića.
e onda ti zakljuci ko je koga godinama i kroz historiju morao gledati kako osvaja titule i pehare i odakle dolazi kompleks i na koga se odnosi
Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 01 avg 2012, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
vec im je propala sezona pa nemaju sta raditiVamos je napisao/la:Jao ove strumfovijade jesu dosadni. Sta vam je ba ljudi. Idite se spermajte za gostovanje u Travniku, pustite nas na miru. Ni mi ne visimo na vasoj temi koji vam je klinac.
kad izbore evropu , vec u pazaricu skidaju gace
samo je pitanje jel 4 ili 5 ili 6 ili 7 kom
ok , znaju oni najbolje sve a ne znaju da im brko od svakog trensfera ZAGRABI jednu trecinu
pa kontaju i u ludilu se pitaju gdje su pare
a sugavica dosla na nivo Jokoshime..isto ozracena , nisu banke ulozili ima 5 god
a i kako ce uloziti..hem dugovi , hem brkin lopovluk (ni zuji nije mane)..hem im turci uzmu igraca i do danas ni banke ne uplate..hem kloc nije nigdje otiso iz cityja
YES.WE.DID.