Ne znam sto bezveze ulazite u ovakve polemike i jedni i drugi.Cinjenica je da je Said majstor,ako ostane Sarajevu ce mnogo znaciti .to da su prvi ili ti glavni favoriti ,hajde novinarska posla.Ako budu igrali ko protiv Levskog,cijelu sezonu,onda jesu svakako.Jel ono je bilo prelijepo.Ja koliko god smatrao da je Zeljo bolji,sa onakvim igrama kao u Europi,mogu reci da sam uzivao u igri Sarajeva,a patio se gledajuci nas.Sto se tice da li je Said papak ili nije.Hajde bogati o tome ne vrijedi raspravljati sve je jasno kao dan.Ako je pitarima uredu da im je idol,neko ko na pocetku sezone pljuje po klubu i prica o raspadu,a mjesec dana kasnije prica o nekim titulama i ostancima,a vrlo dobro znamo zasto je pricao sranja na pocetku,da bi otisao,onda je to njihov problem,i nek sami ili uzivaju ili se kaju.Vrijeme ce pokazati.Jel Bekric papak,ako cemo geografski i fizicki,vjerovatno je kao i Said,e sad ljudske kvalitete su nesto drugo,i igracke takodjer.Tako da je apsolutno ne bitno Sarajevo ima jako bitnu tekmu ,Zeljo ima opet premijer ligu da se iskupi za lose partije i pokaze pravu snagu,tako da ima pametnije stvari za raspravljati.Znog pravih momaka zelim vam srecu ,davno sam batalio politiku,da zbog glupana koji se nafuraju jednom utakmicom, mrzim Sarajevo.Ne volim vas,ali vam zelim puno srece,znam kako je lud taj osjecaj kad tvoj tim pravi dobar rezultat.
Naravno, daj te ba do kad cete sa Haretom raspravljat,ej on vas poziva na realnost,pa dovoljno je reci da covjek za Vrbanjusu navija i da mu je Braco TITO.Kraj price
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE