ZlatnaDolina je napisao/la: ipak je to papčić prve klase ima ono seljačko rumenilo i onaj gen papanski

Kakva je razlika između tog papčića i tebe koji određuješ ko je papčić a ko nije ?! Da ti pomognem - nikakva.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:samir je za njega gospodin, idemo malo realno prije svega, pa onda logikom, valjal'?
Ovdje nema gospode. Svi smo drugovi.
ZlatnaDolina je napisao/la:za Saida hocu reci dodje li kakve bolja ponuda ode on, ostavit ce i klub i navijace i put pod noge,
Haj reci iskreno. Jesli li odgovor na ovo pitanje dobio gledajući u Alijine zlatne kašike ili je u pitanju hagra ?!
ZlatnaDolina je napisao/la:to sto sam rekao za Saida je činjenica koju svi znamo mislim smijesno je reci da nije tako, a evo ti definicija pojma "kompleks" da znas o cemu se radi ako vec baratas sa tom rijeci.
Usput si trebao proguglati šta znači riječ "činjenica", pa onda doći ovdje i soliti ljudima pamet.
ZlatnaDolina je napisao/la:e onda ti zakljuci ko je koga godinama i kroz historiju morao gledati kako osvaja titule i pehare i odakle dolazi kompleks i na koga se odnosi
Licemjerje. Vi svojim postovima pokazujete da muda svoja jedete što jedino FK Sarajevo u evropskim okvirima predstavlja našu zemlju u pozitivnom svjetlu. Možete vi trubiti, pametovati, praviti se dobri, čestitati, ali malo je vas koji stvarno tako misle. Skupina delegata poput tebe i tebi sličnih koji u svakom postu traži način da omalovaži bilo kojeg igrača FKS i klub generalno je čisti primjer kompleksa ili ako već hoćeš vaše opsjednutosti FK Sarajevom. Što se prije pomirite sa tim, prije ćete pokušati riješiti taj problem mentalne prirode. Što prije to uradite, biće i normalne diskusije na ovom pdf-u, odnosno ovoj temi. Dotad, jadni mi s vama takvim, a još jadniji vi sa samim sobom.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com