da si i ti zdrav i živ al čovjek je upravu Husić se je vratio i zapelo je oko paradilber je napisao/la:da si ti zdrav i živ pare su davno uplaćenemoranjak je napisao/la:covjek danas treniro s nama ..zapelo oko para...dilber je napisao/la:
Tike tike tačke nema više vraćke
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
E jbg onda. Samo sam ja čuo da su pare već legle na račun. Nema veze sad smo još jači.
ma pogresno si cuo Husić je tu i trenirao je sa ekipom, mogli bi se mi ove godine neocekivano ubaciti u utrku za evropu imamo finu ekipudilber je napisao/la:E jbg onda. Samo sam ja čuo da su pare već legle na račun. Nema veze sad smo još jači.
pozz narode...... zna li netko na kojoj ce poziciji igrati Omki..... Cuo sam nesto da bih mogao igrati lijevog beka....
CHELSEA U SRCU
Mozda bi se donekle slozio stobom,ali moje misljenje da bi nam sad dobro dosao jedan iskusan stoper tipa Vasiljevica,Prodanovica,Vasilica,koji bi u tandemu igrao sa Jusicem,desno bi pokrio Jakovljevic,a na mjesto lijevog beka bi stavio po meni najpouzdanijeg igraca Zvijezde Morankica.Mislim uz pouzdanog golmana da bi ta odbrana bila beton.Dok bi se za poziciju lijevo u napadu borili Husic,Jahic i E.Halilovic gdje bi ja prednost dao Halilovicu.Znaci ovo bi bilo moje misljenje na nekim pozicijama i iz prilozenog za mene Husic nebi imao mjesta u prvih 11 zbog losije igre u fazi odbrane.mirza_rd je napisao/la:ma pogresno si cuo Husić je tu i trenirao je sa ekipom, mogli bi se mi ove godine neocekivano ubaciti u utrku za evropu imamo finu ekipudilber je napisao/la:E jbg onda. Samo sam ja čuo da su pare već legle na račun. Nema veze sad smo još jači.
husic senad danas na treningu pokazao da je igrac za prve postave daleko su svi iza njega koji konkurisu za poziciju lijevog beka.nezna se jos nista ali ako on ostane i halil onda ni evropa nije daleko.vjerujem da ce kuntic posloziti i naspanovati ekipu i da ce se iz banje luke vratiti neporazeni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra ma jaki smo nato sada...vjerujem uz dobro sudjenje da s ovom ekipom nemozemo izgubitastra1922 je napisao/la:husic senad danas na treningu pokazao da je igrac za prve postave daleko su svi iza njega koji konkurisu za poziciju lijevog beka.nezna se jos nista ali ako on ostane i halil onda ni evropa nije daleko.vjerujem da ce kuntic posloziti i naspanovati ekipu i da ce se iz banje luke vratiti neporazeni
volim te zvijezdo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
E moj Senade atleticaru,da se nisi vraco.Sad mnogi forumasi bi trebalo da se vrate za sobom i pojedu svu onu silu koju su nas.rali tvojim odlaskom(sve su to obrazli momci)....a sto su vec pare od tvog odlaska potrosili i prije uprave kluba,da ti ne pricam.Al suti dobro je,pocet ce opet da vrijedjaju kad se prepoznaju u ovim slovima,pa tako se to i zaboravi
astra1922 je napisao/la:....
uf jedva pobjego na novu stranici jer tamo nesto uzasno smrdi
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Evo sad umjesto 75 000 eura stoji da je Husić kupljen za 66 000 eura. Da nije ipak došlo do kakvog dogovora
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ashdo ... _6105.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ashdo ... _6105.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dobro si se sjetioastra1922 je napisao/la:....
uf jedva pobjego na novu stranici jer tamo nesto uzasno smrdi
Izgleda da sam se zahebo ovo su gore funte a ne euri
male su to pare husic se pokazao kao pojacanje,trebaju nasi da mu dizu cijenu a ono kontra...dilber je napisao/la:Evo sad umjesto 75 000 eura stoji da je Husić kupljen za 66 000 eura. Da nije ipak došlo do kakvog dogovora
nepustajte ga smecarima nikako sad...ha ya
Ako ti kazes da su male pare i da ti ne odgovara ova suma,onda se nece ni prodavat
oooooo redwhite ti opet poceo da palis vatru...
ma sve je to uredu dok se okupljaju indijanci,hmm bit ce belaj kada okupis masu doktora oko sebe,nahebo si tada pravo

pocele su prijetnje,dobro je dobro je
nisam ja od toga da prijetim...redwhite je napisao/la:pocele su prijetnje,dobro je dobro je
Crveno bijeli, ja razumijem da u ove mubarek dane ramazana ljudima fali SEX-a, al sabur brate mili proce i to

i to sto kazesTkanton je napisao/la:Crveno bijeli, ja razumijem da u ove mubarek dane ramazana ljudima fali SEX-a, al sabur brate mili proce i to![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.