kanarinac je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
ako said ostane imamo dobre sanse da osvojim ligu to si dobro rekao ali ako said ode za kake pare onda imamo jos vecu sansu da osvojimo titulu ili ti kupimo ko vi uz to da cemo u evropi biti kanta za nabijanje al kad bolje razmislim mi nikad nemozemo bit kanta za nabijanje ipak to samo zeljo moze biti
Kako ce otici za kake pare, kad ce mu se klub "oduziti" kao i Adilovicu ako bude htio otici negdje, a ima ugovor do januara... Znaci to nisu neke pare, 300.000-500.000 eura... Zeljeznicar je kupio 4 trofeja u 3 godine, pa mi smo onda stvarno puni kesa..

Hahah... Ne mozete vi biti kanta, normala kad igrate od prvog kola, pa prodjete jednog (Hibernians, Orebro, Levski ajde recimo da su oni u rangu Serifa pa opet nije bila ovakva euforija kao Sarajevu), i onda vas zrijeb pomiluje sa Zetom a npr Zelju kao nosioca pomiluje sa Macabijem...
Ali neka meni je i drago ako prodjete u Evropi (ne radi vas samih, nego popratnih stvari), jer garant je necete osvojiti pa da se hvalite trofejom, ali hocete podici rejting lige, klubova, koeficijent, igraca, doci ce vise navijaca, itd. To vidi svaki normalan covjek, a ne ovi ljubomorni balavci.
Zelju nije islo ove godine, jer su se bojali uspjeha koji bi postigli, sa dominacijom koju ce nastaviti, opet ce izboriti Evropu, a strah ce prerasti u veliki motiv i zelju kakvu ima Sarajevo od pocetka jer se ne boje nikoga..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM