FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KODRO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KODRO » 27 okt 2008, 21:13

pozdrav iz KOTOR VAROŠA od grupe navijaća SARAJEVA

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 27 okt 2008, 21:21

POZDRAV ZA KOTOR VAROS SA BASCARSIJE.......HORDE ZLA 87
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 27 okt 2008, 22:11

Pozdrav iz Odensea, ima nas i goram par momaka HZ 8-)

cohe hz
Kontakt:

Post Postao/la cohe hz » 28 okt 2008, 23:14

Kenno je napisao/la:da vas vidimo sutra aBd, inace sve u vas organzira grad, daje vam bezplatne salove i sve samo da ste us sarajevo dadnete 10km imate bus i sve nije ko ostali, ali eto da vidimo kako cete sutra u vrapcicima nadam se da cu biti tu da gledam to........
odakle vadis takve gluposti

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 29 okt 2008, 01:19

NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJECITI HORDANJE

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 29 okt 2008, 21:06

taj momak kenno je na neki nacin upravu ali samo nije mogao da se uzrazi ocigledno nedostatak citanja nekih knjiga, zelio je reci da vi samo odete u udrugu navijaca sarajeva i platite nekih 20-25km i sve vam oni organizuju prevoz, sigurnost i ostatak..e tako jel tako?
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!

Kenno
Kontakt:

Post Postao/la Kenno » 29 okt 2008, 21:07

Karika je napisao/la:taj momak kenno je na neki nacin upravu ali samo nije mogao da se uzrazi ocigledno nedostatak citanja nekih knjiga, zelio je reci da vi samo odete u udrugu navijaca sarajeva i platite nekih 20-25km i sve vam oni organizuju prevoz, sigurnost i ostatak..e tako jel tako?

mo mi kaze, neka rekao sam jedno hiljadu puta da nemam vremena da se raspravljam sa ljudima koji nemaju veze o ceme oni uopste pricaju , tako i ovdje ma briga mene boli za sve navijam za celik i sta tu sada, nko me mrzi zbog toga ma briga me boli.....peace

RZ88
Respect to be respected!!!

ploska
Kontakt:

Post Postao/la ploska » 29 okt 2008, 22:21

Kenno je napisao/la:
Karika je napisao/la:taj momak kenno je na neki nacin upravu ali samo nije mogao da se uzrazi ocigledno nedostatak citanja nekih knjiga, zelio je reci da vi samo odete u udrugu navijaca sarajeva i platite nekih 20-25km i sve vam oni organizuju prevoz, sigurnost i ostatak..e tako jel tako?

mo mi kaze, neka rekao sam jedno hiljadu puta da nemam vremena da se raspravljam sa ljudima koji nemaju veze o ceme oni uopste pricaju , tako i ovdje ma briga mene boli za sve navijam za celik i sta tu sada, nko me mrzi zbog toga ma briga me boli.....peace

RZ88
Hajde idi spavati pametnjakovicu

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 okt 2008, 00:09

Procitao sam negdje da je adis kapetanovic danas zabio gol za sarajevo u nekoj prijateljskoj i da je zadovoljan husnija onim sto je pokazao.Taj momak je fantastican igrac,povrede su ga zeznule u karijeri ali decko ce biti klasa samo ako mu se pruzi prilika ima on vec 20 ili 21 ali mislim da nije kasno ja sam mislio da se prestao baviti futbalom i bilo mi ga je zao pravo,a licno bih volio da uspije jer to je prije svega fin momak .
AMAR OSIM!!!

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 30 okt 2008, 15:20

ULTRAJVOSA je napisao/la:
Pa je li džabe ?? Je li grad plaća to gostovanje ??
To se zove organizovanost jarane...momci su osnovali to udruženje upravo radi takvih stvari što vjerujem i Ultrasi imaju i Lešinari...a to što ovi iz Zenice nisu upoznati s takvim udruženjima nismo mi krivi...

ok, nije da branim ja nekoga, nego ima njih puno, zamisli da su organizovani :mrgreen:
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 03 nov 2008, 11:30

Milošević: Završit ću karijeru u Sarajevu

Pomalo zaboravljeni stasiti stoper Sarajeva i potencijalni reprezentativac BiH Semjon Milošević uspješno se nakon povrede vratio prvenstvenim utakmicama u Poljskoj.

Trenutno nastupa za Cracoviju, kojoj ne blista u prvenstvu, ali kako nam prenosi Miološevića tako je to tamo.

Ovdje imate klubove koji su glavni i rijetko ko može da ih pretekne. Jednostavno ovakav nedostatak ambicija ja nikada nisam vidio. kao da im je svejedno - kaže Milošević za As.

Ono što najviše boli našeg igrača jeste nebriga kako ljudi u Savezu tako i medija iz naše zemlje.

Ne kažem ja da sam nešto posebno, ali ne mogu da vjerujem, da kada odeš iz BiH svi zaborave na tebe. Dok sam bio u Sarajevu pojedini mediji su me razvlačili po novinama kako su stigli. Izgleda da sam im bio interesantan samo dok je bio prelazni rok, pa su valjda mislili da ću preći u Željezničar. Ne znam kako nisu shvatili. Sarajevo je Sarajevo i nikada ne bih došao u Želju - iskren je Semjon.

Za kraj našeg razgovora, u velikoj nostalgiji, kako za klubom tako i za porodicom, koja je još uvijek u BiH jednostavno je rekao:

Volio bih završiti karijeru u Bordo timu. Mislim da su ljudi, a naročito Mustafa Dučić, izuzetno korektni, pa ću ako ništa bar svojim iskustvom moći pomoći voljenom klubu - dodao je na kraju Milošević.

sportin.ba
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 03 nov 2008, 14:22

Ljudi sta mislite o derbiju 08.11.2008 ja mislim da cemo male plave poderati u svim segmentima i igrackim i navijackim (bez dileme) moja prognoza 2-0 za sarajevo.Sjever pun HORDI ZLA navijanje svih 90-min i nakraju slavlje ulicama :D bice to jedna predobra subota.......BUDITE MI POZDRAVLJENI....HORDE ZLA BASCARSIJA 8-)

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 03 nov 2008, 14:22

Ima da gori na derbiju :lol: 8-)

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 03 nov 2008, 14:26

Mali plavi kanta ove godine sve osim 2-0 do 3-0 prvorazredna senzacija a timmy-i da ne prichamo oni ce da budu ponozeni :D 8-)

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 13 nov 2008, 17:03

vako i ja sam hordas al nemoj unapijed govorit o rezultatu i hvalit se sa tim imaju ljudi i clipove i slike pa nek sami prosude
jer po toj prici licis na net huligana

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 16 nov 2008, 20:53

Hvala Bogu dobismo Posusje.Bravo momci.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

ATATURK
Kontakt:

Post Postao/la ATATURK » 17 nov 2008, 13:58

Da ubodoh 2 ovo se zove stela a ne ko prosli put sa komsijama iz Lukavice kad je dvica onda je dvica :D hvala

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 22 nov 2008, 15:32

Eto sjebase nas komsije iz Lukavice.1-1 zavrsilo.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 nov 2008, 15:36

UPRAVA NAPOLJE ! :evil:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 nov 2008, 15:54

ja sam gledao slaviju u hrasnici kad su olimpika u kupu dobili 1-3, stvarno su jaki..imaju onog jednog sto centrira celo jedan zovu ga doktor strasan igrac, a onaj spalevic je uvjek na pravom mjestu..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], keli, Kyle88, MSOZ101, OzmoodPinglewood, tuitamo i 31 gost.