sef_mafije je napisao/la:dobar ovaj velezov stadion![]()
![]()
Ima li slika da vidimo te neke radove i dosminkavanje Vrapcica???
sef_mafije je napisao/la:dobar ovaj velezov stadion![]()
![]()
Provjeri svoje informacije. Zenica je dala milion ipo za teren BP. To sto je Uefa dala novce to je za trening kompleks na Crkvickom brdu. A i tu je Zenica dzaba dala zemljiste.Lik je napisao/la:Šta si želio reći ovim gore ? Pa nije ni Zenica sama uložila milion i po u teren već je UEFA dala čini mi se pola para ili nešto manje. A ovo za AFH je super vijest, bar se krenulo sa mrtve tačke mada bi naravno bilo bolje da su se našle pare za komplet tribinu, ali šta je tu je jbg.AllGunsBlazing je napisao/la:Sto sad nema neka budala u nasoj upravi da im zabrani igranje. Nista Zenica moze sama, a ostalima ce oni pomagati, **** jedna. Nije tih 52000 malo.
A i reprezentacija Zenici, amin, da se ne lazemoElegant je napisao/la:.. Mnog ce nam pomoci barem reprezentaciji...
Nema vam druge, nego da Vladu natjerate da uvede tiki-taka taktiku.Emir ZENICA je napisao/la:
Vrse se pripreme za postavljanje trave
Mrsko mi je sad tražiti ali je uefa ili fifa nisam 100 % siguran uletila nešto love za B.Polje, mimo centra.AllGunsBlazing je napisao/la:Provjeri svoje informacije. Zenica je dala milion ipo za teren BP. To sto je Uefa dala novce to je za trening kompleks na Crkvickom brdu. A i tu je Zenica dzaba dala zemljiste.Lik je napisao/la:Šta si želio reći ovim gore ? Pa nije ni Zenica sama uložila milion i po u teren već je UEFA dala čini mi se pola para ili nešto manje. A ovo za AFH je super vijest, bar se krenulo sa mrtve tačke mada bi naravno bilo bolje da su se našle pare za komplet tribinu, ali šta je tu je jbg.AllGunsBlazing je napisao/la:Sto sad nema neka budala u nasoj upravi da im zabrani igranje. Nista Zenica moze sama, a ostalima ce oni pomagati, **** jedna. Nije tih 52000 malo.
haha pokusat cemo,al nije ni on Ibrakovicvoltron30 je napisao/la:
Nema vam druge, nego da Vladu natjerate da uvede tiki-taka taktiku.Šalu na stranu, ovo me svakoga dana sve više fascinira. Svaka čast.
Ne znam ni jel doslaharis10 je napisao/la:emire jel od sutra krece postavljanje trave?
Jack777Pott je napisao/la:Samo ne ko u Podgorici iza golovaVamos je napisao/la:Na Bilinom se trebaju uraditi tribine iza golova k'o na stadionu u Podgorici. Vrlo lako izvodljivo.
Onda bi Bilino bio bas extra stadion.. Ne to, nikako, kao ni Vozdovac, uzas
![]()
Slika sve govori, slicno da, al isto ni za zivu glavu, pola prve etaze nije upotrebljivo.
I kad vec govoris o cijeni, koliko su kostale ovakve dvije tribine?
Sigurno. Da se ne lažemo, repka je glavni razlog zašto grad ulaže tolika sredstva samostalno. Ukoliko je samo Čelik u pitanju, nisam siguran da bi se ovoliko truda i sredstava posvetilo.bordo_Sarajevo je napisao/la: A i reprezentacija Zenici, amin, da se ne lazemo
Vrlo vjerovatno da ima ako su rekli, samo je procedura dok se pare dobiju. Isto tako npr. pare koje naši klubovi treba da dobiju za nastupe u evropi od ovog ljeta dobivaju se na račun tek u maju ili junu 2013 godine.macak_ je napisao/la:Da kazem ovima gore oko ovoga ko placa obnove.
Sto se tice bilinog polja, vrlo vjerovatno da nema nista od para od uefe, i da ce opcina sve finansirati. Uefa jednostavno ne radi tako da nesto placa retroaktivno. Ali, moguce da se nesto promijeni..
Sto se tice koseva, te pare koje ce savez uloziti samo ce se kasnije odbiti od naknade za koristenje. Ne znam koliko savez placa po utakmici, ali za te pare ce samo u narednim periodima igrati djaba. Tako da to uopste nije ulaganje u stadion, kako neki misle. Istu naknadu placa i zeljo, ja mislim.
Cisto da se zna, savez placa i koristenje bilinog polja, kao uostalom i sve ekipe osim celika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.