FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 avg 2012, 23:30

bistrikboy je napisao/la:Pristup tamo-vamo on je najspremniji na testovima,pa ti vidi :mrgreen:

Ma glupa nam je prica realno ba,uzyebala se raja sto su oni prosli jedno kolo,plus ono nase crno poluvrijeme u Sloveniji,pa sad jedu ****,bezveze je to!
Ma Evropa je realnost,ali i sam znas na koji pristup i ti i ja mislimo.. ;) To moze biti mnogo bolje! ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 avg 2012, 23:41

NEZALAGANJE je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Pristup tamo-vamo on je najspremniji na testovima,pa ti vidi :mrgreen:

Ma glupa nam je prica realno ba,uzyebala se raja sto su oni prosli jedno kolo,plus ono nase crno poluvrijeme u Sloveniji,pa sad jedu ****,bezveze je to!
Ma Evropa je realnost,ali i sam znas na koji pristup i ti i ja mislimo.. ;) To moze biti mnogo bolje! ;)
Ma kakva realnost,konobari izbacise ekipu od 300 miliona maraka,mi lani izbacimo Serifa koji je Barca za nas i sl.Samo nas je kostalo sto protiv ekipa kao sto su Maribor svaka greska te skupo kosta,ljudi su iz 7 sansi dali 6 golova,pa lani onaj poraz od Maccabi-a na groblju veoma slicna situacija.Doci ce trenutak kad cemo mi nekom naplatiti greske,samo bez srkleta sada uci u sezonu,opet smo najjaci.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 avg 2012, 23:43

Kako stoje trenutno stvari, organizovanih autobusa za gostovanje u Travnik - neće biti!
Većina dosadašnjih prevoznika ima ugovorene vožnje ili neće da voze, a ovi što hoće traže bezobrazno velike cijene za gostovanje koje je tako blizu (20 KM i više)...

Sutra će se pogledat još jedna ili dvije opcije, ali pošto se šanse male, evo na vrijeme (srijeda) informacija da ganjate privatne automobile ili kombije!

To neće i ne smije spriječiti invaziju Manijaka u Travnik...

Također, zbog nesposobnosti uprave Travnika, tek će sutra dati konačnu cijenu ulaznica za stadion (prema prvim informacijama 5 ili 7 KM)

Znaci momci ganjate kakve kombije ili auta...

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 02 avg 2012, 00:02

Nisu više ni vlasnici agencija budale.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 02 avg 2012, 00:10

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Nisu više ni vlasnici agencija budale.
Ma naci ce se prevoznik 100%, a ako ne nadje kombi je uvjek tu.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 02 avg 2012, 00:30

Imaju li i ove sezone gostujece tekme Želje i Sarajeva na netu?

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 02 avg 2012, 00:32

Mirsad94 je napisao/la:Imaju li i ove sezone gostujece tekme Želje i Sarajeva na netu?
Nema, jer nikad nije bio gostujuci teren kad se igra protiv Sarajevo, jer oni nemaju svoj stadion.

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 02 avg 2012, 00:38

To je ipak onaj stadion na kojem će te vi igrati još dugo svoja evropska takmičenja :P

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 02 avg 2012, 00:42

MrAmani96 je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:Imaju li i ove sezone gostujece tekme Želje i Sarajeva na netu?
Nema, jer nikad nije bio gostujuci teren kad se igra protiv Sarajevo, jer oni nemaju svoj stadion.
Ama, ne to. :D :D :D :D :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2012, 00:45

tetrahidrokanabinol je napisao/la:To je ipak onaj stadion na kojem će te vi igrati još dugo svoja evropska takmičenja :P
za dobrobit naseg fudbala,nadam se da nece..Zeljo ima svoj dom i on se zove Grbavica i nadam se da ce ga sto prije osposobiti da zadovoljava te kriterije jer ce i oni napokon u Evropi imati tekmu kuci i vece sanse za prolaz..
da su od gova na nasi su (strumfovi),i poslije Sarajeva im uvijek zelim najbolje..
a naravno to je stadion sa najboljim potencijalom u ovoj drzavi i bilo bi prelijepo gledati repku na njemu... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 avg 2012, 00:46

a prije pocetka zujo je izjavio da nema sanse da podrze projekat bh telecoma e sad hoceli se to promjeniti ne znam ...

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 02 avg 2012, 00:47

bob je napisao/la:
a prije pocetka zujo je izjavio da nema sanse da podrze projekat bh telecoma e sad hoceli se to promjeniti ne znam ...
ma nije to isti projekat, s obzirom da se ono prošle godine pokazalo kao pravo dobra stvar ne vidim što ne bi nastavili ove sezone isto, možda bude markicu skuplje

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 02 avg 2012, 00:48

tetrahidrokanabinol je napisao/la:To je ipak onaj stadion na kojem će te vi igrati još dugo svoja evropska takmičenja :P
nazalost... Ali barem imamo dobre uspomene s Hadisona

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 avg 2012, 00:57

arbitar je napisao/la:
bob je napisao/la:
ma nije to isti projekat, s obzirom da se ono prošle godine pokazalo kao pravo dobra stvar ne vidim što ne bi nastavili ove sezone isto, možda bude markicu skuplje
mislim da je govorio upravo na ovaj projekat tj. utakmice na moja tv al to je bilo davno mislim kad je gostovao na tvsa na kraju sezone , dok se poslije pojavila prica kako ni ovaj ugovor necmo prihvatiti zajedno sa sirokim al poslije su eto prihvatili , elem kako pisem nisam vise 100 % siguran :D

MB1960
Kontakt:

Post Postao/la MB1960 » 02 avg 2012, 01:01

drTooth je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:Pobjedi Maribor 4:1 Dudelange:D
Tu smo mi negdje sa Dudelanžom, bara-bara xD
Bio na utakmici, Maribor super igrao, moderno brzo... Dudelange opasan uz poređenje sa Željom NAJMANJE klasu bolji...i u igri i u šansama i u brzini ....pustio super utisak uprkos poraza!!!!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 02 avg 2012, 01:02

bob je napisao/la:mislim da je govorio upravo na ovaj projekat tj. utakmice na moja tv al to je bilo davno mislim kad je gostovao na tvsa na kraju sezone , dok se poslije pojavila prica kako ni ovaj ugovor necmo prihvatiti zajedno sa sirokim al poslije su eto prihvatili , elem kako pisem nisam vise 100 % siguran :D
ma siguran sam da je i tada govorio za projekat popularno zvani "derbi kola" jer su i prošle sezone uslovi bili poprilično loši za naš tim, a i nismo nešto prenošeni, posebno ne u gostima, mi sa projektom na moja tv nemamo ništa jer se uvijek domaćin pita za prenose, a ne prenose nas sa grbavice pa ne vidim kako bi mogli utjecati na taj projekat

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 02 avg 2012, 01:57

Ma đuture u Travnik nema nam druge :mrgreen: slijedece sedmice trebala bi početi sa radom oficijelna stranica kluba, onako po dizajnu najbolja od svih do sada bas na nivou kako treba i da bude a ova lafo on line prodaja artikala iz fan shopa nista od toga ustvari nikada se i nije planiralo,sta je sa Japancem ?? nista od potpisa ili? haj sad ... :)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 02 avg 2012, 02:07

MB1960 je napisao/la:
drTooth je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:Pobjedi Maribor 4:1 Dudelange:D
Tu smo mi negdje sa Dudelanžom, bara-bara xD
Bio na utakmici, Maribor super igrao, moderno brzo... Dudelange opasan uz poređenje sa Željom NAJMANJE klasu bolji...i u igri i u šansama i u brzini ....pustio super utisak uprkos poraza!!!!
ma haj ba vise odj.ebi , jes i onaj iz androe je bolji od zelje a maribor bi izvuko 2 2 sa barcom :!:
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 02 avg 2012, 02:53

Vozdra raja, zamolio bih ako ko ima starih slika Zelje da mi posalje na mail: [email protected], jer ih tesko nalazim na netu... Zanimaju me uglavnom stari dresovi, malo se zezam u photoshopu, da ubijem dosadu, pa pravim stare dresove kao i npr. kako bi izgledali u danasnjoj varijanti. Evo primjer jednog (nedovrsenog) dresa:

slika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 avg 2012, 03:08

From and including: Saturday, May 26, 2007
To, but not including : Wednesday, August 1, 2012
It is 1894 days from the start date to the end date, but not including the end date

Or 5 years, 2 months, 6 days excluding the end date
Alternative time units
1894 days can be converted to one of these units:
163,641,600 seconds
2,727,360 minutes
45,456 hours
270 weeks (rounded down)

Ovoliko je vremena prošlo od kada je Sarajevo osvojilo zadnji trofej. :mrgreen: Da je uraditi ovakav transparent pa ga postaviti. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin i 51 gost.