FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Република Српска
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
pa moze li neko napisati sta je bilo, kako , gde i sta?
zivo me zanima
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
-
lešinar
jbg ti kazes od 17-19 ovaj sampion tvrdi da imaju 15-16 kome je sad vjerovati druzeStole iz Bora je napisao/la:Izgleda da treba pisati po dva puta da bi se shvatio sadrzaj posta. Rekao sam "omladinci od 17-19 godina". Gdje sam djecu spomenuo?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja sam samo prenio info od covjek koji je bio u jednom od kombija.lešinar je napisao/la:jbg ti kazes od 17-19 ovaj sampion tvrdi da imaju 15-16 kome je sad vjerovati druzeStole iz Bora je napisao/la:Izgleda da treba pisati po dva puta da bi se shvatio sadrzaj posta. Rekao sam "omladinci od 17-19 godina". Gdje sam djecu spomenuo?
Zaboravite na to i pisite o Borcu ..
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 27 sep 2009, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
a zasto ti tvrdis da djeca od 15-16 god ne bi imala muda razbiti stakla?lešinar je napisao/la:jbg ti kazes od 17-19 ovaj sampion tvrdi da imaju 15-16 kome je sad vjerovati druzeStole iz Bora je napisao/la:Izgleda da treba pisati po dva puta da bi se shvatio sadrzaj posta. Rekao sam "omladinci od 17-19 godina". Gdje sam djecu spomenuo?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Po rijecima momka koji je bio u kombiju moci su bili oko 18 godina pa sta da su imali i 30 kao da je problem zakamenjati kombi koji prolazi ne kontam sta hocete reci da je ovo neko hrabro dijelo ili sta...lešinar je napisao/la:jbg ti kazes od 17-19 ovaj sampion tvrdi da imaju 15-16 kome je sad vjerovati druzeStole iz Bora je napisao/la:Izgleda da treba pisati po dva puta da bi se shvatio sadrzaj posta. Rekao sam "omladinci od 17-19 godina". Gdje sam djecu spomenuo?
-
lešinar
Ne tvrdim samo kazem mozda i bi zavisi kolika muda imajucaire je napisao/la:a zasto ti tvrdis da djeca od 15-16 god ne bi imala muda razbiti stakla?lešinar je napisao/la:jbg ti kazes od 17-19 ovaj sampion tvrdi da imaju 15-16 kome je sad vjerovati druzeStole iz Bora je napisao/la:Izgleda da treba pisati po dva puta da bi se shvatio sadrzaj posta. Rekao sam "omladinci od 17-19 godina". Gdje sam djecu spomenuo?
- Simpatizer
- Kontakt:
J.bo vas patak, ovo nije navijacki forum pa da raspravljate ko je koga zakamenjao.
HAJ FAJV
- bistrikboy
- Kontakt:
razbijen kombi na gostovanju,bas je to velika stvar 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prvo da čestitam, na pravom povratku...Sad čujem da je bilo preko 12000 ljudi...Ljudi, to je zlato, i to čuvajte...Znači, ma ko šta sad govorio, ovo, ono, ovako, onako, uzeli ste primat najboljeg kluba u BiH i pazite, da i odrzavate to... A razbijeni kombiji vam ne trebaju...samo naprijed...
prolazio sam tuda kad sam se vracao sa tekme...na starcevici se desilo...bacali kamenje sa parkinga euro benz pumpe...momci bili mozda 18-20 god...razbili staklo od jednog kombija, ovi stali bili na cesti, al policija sto ih je pratila rekla da voze dalje, vjerovatno da se nebi potukli...uglavnom mislim da je dobro sve proslo...? & je napisao/la:pa moze li neko napisati sta je bilo, kako , gde i sta?zivo me zanima
Hajduk zivi vjecno
-
lešinar
pa dje su oni krenuli tuda nidje veze sreca da su bili pod pratnjom tu ima opasnih budala blizu skorpiona bilo bi svasta da nije bilo murijeTorcidaBL je napisao/la:prolazio sam tuda kad sam se vracao sa tekme...na starcevici se desilo...bacali kamenje sa parkinga euro benz pumpe...momci bili mozda 18-20 god...razbili staklo od jednog kombija, ovi stali bili na cesti, al policija sto ih je pratila rekla da voze dalje, vjerovatno da se nebi potukli...uglavnom mislim da je dobro sve proslo...? & je napisao/la:pa moze li neko napisati sta je bilo, kako , gde i sta?zivo me zanima
pa sta vi radite na ovoj temi svi onda ? sto niste otisli ?lešinar je napisao/la:Ima naravno jel te jos nesto zanima?Nantess je napisao/la:evo gledam vojvodina-zvijezda pa me zanima imal lesinara sada tamo, posto se gotivite !?
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
lešinar
A šta ti radiš na ovo temi provociraš malo jelde ???Nantess je napisao/la:pa sta vi radite na ovoj temi svi onda ? sto niste otisli ?lešinar je napisao/la:Ima naravno jel te jos nesto zanima?Nantess je napisao/la:evo gledam vojvodina-zvijezda pa me zanima imal lesinara sada tamo, posto se gotivite !?
mooolim ???!! alo ba ohladi malo ... nisam ja neki balo ovdje ..
okreni par postova prije, pa ces vidjeti moj jedini post na ovoj temi .. a to je da sam cestitke uputio najiskrenije, da mi je drago sto se borac vratio itd ... jer bio sam u bl sa svojom grupom svaki put i to mi je najdraze gostovanje ... i jedva cekam opet uskoro ..
eh sad daj mi jedan jedini razlog sto bi provocirao ????
samo sam pitao jer mi nije jasno sto niste otisli u velikom broju, okacili transove, pa ne dolazi zvezda svaki dan u N.S ??!! il cete ici kad bude dolazio cukaricki .. ma daj molim te ...
i na kraju to sto ti imas problema s nekim dr likovima ovdje, tvoja stvar ... nismo svi isti ...
pozz
okreni par postova prije, pa ces vidjeti moj jedini post na ovoj temi .. a to je da sam cestitke uputio najiskrenije, da mi je drago sto se borac vratio itd ... jer bio sam u bl sa svojom grupom svaki put i to mi je najdraze gostovanje ... i jedva cekam opet uskoro ..
eh sad daj mi jedan jedini razlog sto bi provocirao ????
samo sam pitao jer mi nije jasno sto niste otisli u velikom broju, okacili transove, pa ne dolazi zvezda svaki dan u N.S ??!! il cete ici kad bude dolazio cukaricki .. ma daj molim te ...
i na kraju to sto ti imas problema s nekim dr likovima ovdje, tvoja stvar ... nismo svi isti ...
pozz
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Sad su javili na atv na vijestima u sportu da je juce protiv zelje bilo nesto vise od 12 000 ljudi...
Nije bilo rijeci o nikakvim incidentima u gradu...
Nije bilo rijeci o nikakvim incidentima u gradu...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
sadcitam clanak za sutrosnje nezavisne, potvrdjuje se ono sto sam mislio, borac ne racuna na takmicenje u kupu, oncentrisao se samo na prvenstvo .
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/4 ... idiku.html
mislim da je to dobra odluka, bitka na dva fronta mogla bi biti kontraproduktivna, nek se drugi bore za kup nama ne treba mi cemo na titulu, cuvat igrace od bespotrebnih ovreda i umora u kupu.
Mislim da ce stojnic u kup poslati drugu ekipu protiv sirokog, jednosstvno odustalo se od kupa, cak ga i ne spominje u izjavi , govori o sledecoj utakmici protiv rudara, ne pominje siroki uopste, jasno je ko dan
mislim da je to dobra odluka, bitka na dva fronta mogla bi biti kontraproduktivna, nek se drugi bore za kup nama ne treba mi cemo na titulu, cuvat igrace od bespotrebnih ovreda i umora u kupu.
Mislim da ce stojnic u kup poslati drugu ekipu protiv sirokog, jednosstvno odustalo se od kupa, cak ga i ne spominje u izjavi , govori o sledecoj utakmici protiv rudara, ne pominje siroki uopste, jasno je ko dan
I ja mislim da bi to bio dobar potez,ali nisam nigdje procitao da ce to i odraditi....tacno je da ne spominje kup,ali opet nije ni rekao da ce izvesti 2 tim...kako god pobijedili ili izgubili nije bitno, samo neka guraju u premijer ligi....i po 3 boda u prijedor!jovanbl je napisao/la:sadcitam clanak za sutrosnje nezavisne, potvrdjuje se ono sto sam mislio, borac ne racuna na takmicenje u kupu, oncentrisao se samo na prvenstvo .
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma kakvo odustajanje sta pricate,po meni bi to bila nevidjena glupost!
Pa ovo je prvi put ove jeseni da bi trebali odigrati utakmicu srijedom,eeej prvi put i da sad filozofiramo sa nekim odmaranjem,a Siroki zavrsio usvoju utakmicu prije sat vremena,znaci dolaze za jedan dan umorniji....
A za 7 dana pocinje dvonedjeljna pauza zbog reprezentacija tako da bi odluka da jednu jedinu srijedu ne odigramo u punom sastavu bila totalni idiotizam naseg strucnog staba tim prije sto ce u srijedu igrati svi ostali pa i Rudar nas sledeci protivnik,a i svi su igrali dok smo mi odmarali zbog odustajanja Posusja....ali ja se bojim da ce oni upravo tako uraditi i izvesti drugi tim,Stojnicu ce to biti dobar libi da ode u Wales...ako ne mozemo dvije srijede odigrati u citavoj polusezoni onda ne trebamo ni igrati fudbal,sramota!
Pa ovo je prvi put ove jeseni da bi trebali odigrati utakmicu srijedom,eeej prvi put i da sad filozofiramo sa nekim odmaranjem,a Siroki zavrsio usvoju utakmicu prije sat vremena,znaci dolaze za jedan dan umorniji....
A za 7 dana pocinje dvonedjeljna pauza zbog reprezentacija tako da bi odluka da jednu jedinu srijedu ne odigramo u punom sastavu bila totalni idiotizam naseg strucnog staba tim prije sto ce u srijedu igrati svi ostali pa i Rudar nas sledeci protivnik,a i svi su igrali dok smo mi odmarali zbog odustajanja Posusja....ali ja se bojim da ce oni upravo tako uraditi i izvesti drugi tim,Stojnicu ce to biti dobar libi da ode u Wales...ako ne mozemo dvije srijede odigrati u citavoj polusezoni onda ne trebamo ni igrati fudbal,sramota!
sve ok slager, al haj ti meni objasni koji ce nam k.rac kup, sa ovoliko igraca koji su povredjeni, da ih sad raubujemo do maksimuma.Schlager je napisao/la:Ma kakvo odustajanje sta pricate,po meni bi to bila nevidjena glupost!
Znam ja dupla kruna je lijepa, al treba misliti unaprijed, poptuno je nepotrebna u ovoj situaciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.