Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Nije mi vala krivo sto je propo, poslije onog "... i tebe i navijace" mu zelim da bude standardni prvotimac Buducnosti iz Banovica.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
on kad nije otiso iz Hajduka na vrijeme kad je trebe da napreduje vise u karijeri on je osto jos koju godinu i zasitio se da je otiso iz Zagreba u Dinamo Kyev sad bi bio u jacoj ligi garant i bio bi bolji igrac a u Hajduku on nije nimalo napredovo samo ga upropastili dizali ga u zvijezde , mogo je imati bolju karijeru od Nike Kranjcara da nije otiso u Hajduk
Najbolje je igrao dok je bio u mladoj repki i u Zagrebu i kad je trebo da ode u Dinamo kyev nisu mu dali nego ga Hajduku prodali
Najbolje je igrao dok je bio u mladoj repki i u Zagrebu i kad je trebo da ode u Dinamo kyev nisu mu dali nego ga Hajduku prodali
Ibro i slubeno u Gaziantepsporu, ajde neka mu je sretno da pocne trenirat pa da aBd pomogne reprezentaciji. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobar transfer za Ibričića ja sam realno očekivao povratak u Hajduk.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo je veoma dobar potez Ibricica. U Rusiji ga "nije islo" i promjena sredine ce mu svakako dobro doci. Nadam se da ce se trznuti i ponovo igrati fudbal kako najbolje zna.
Sretno Senijade!
Sretno Senijade!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- majestic24
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce se on snaci u Gaziantepsporu,al et...kako stvari stoje,dani iz Hajduka su njegov vrhunac karijere.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- brzitesanj
- Kontakt:
Sretno mu bilo u Turskoj,nadam se da nije zaboravo kako se šuta lopta
u svakom slučaju sretno 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Zenichanin
- Kontakt:
Ako nista bar je naucio kako se mase zastavom na tribini 

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Izgleda da je on otišao samo na posudbu u Gaziantepspor, a ovi imaju pravo otkupiti ugovor nakon ove sezone. 

Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
90minuta danas odigro što je dobro jer pričalo se na forumu da je bio vođa navijača u Lokomotivu 

Znas li mozda kako je odigrozgembo89 je napisao/la:90minuta danas odigro što je dobro jer pričalo se na forumu da je bio vođa navijača u Lokomotivu
- masteRofPoker
- Kontakt:
Gledao sam pregled turske lige, ako ti je to neko mjerilo, i pogodio je stativu i jos jednu sjajnu sansu imao. Oba puta dobro gadao.TRUST je napisao/la:Znas li mozda kako je odigrozgembo89 je napisao/la:90minuta danas odigro što je dobro jer pričalo se na forumu da je bio vođa navijača u Lokomotivu
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Šta će ovo srce pored Ibričićeve teme ?
Hajducko!!!Mouse je napisao/la:Šta će ovo srce pored Ibričićeve teme ?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da li ce dobiti poziv sad za ove kvalifikacione?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne bi trebao po mom izboru 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma za klupe je dobar..Nesto mislim da ce bas tako biti-dobit ce poziv i sjediti na klupizizu1991 je napisao/la:Ne bi trebao po mom izboru

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sušić je govorio da računa na njega i da će ga zovnuti za kvalifikacione utakmice, a znamo kako i koliko stoji iza svojih riječi Pape. Ma nek' bude kako će biti. Ako su Sesar i Svraka zaslužili poziv, onda ga je zaslužio i Ibričić, ako ćemo da poravnimo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ibro iz penala 53min.. 1:0
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 5 gostiju.