svako ko je izgubio ide u repesaz, sem gubitnika finala, a u repesazu je amel dosao do cetvrtfinala. imas dva bronzana, dva peta mjesta, dva sedma mjesta, 4 deveta, medju njima i amel

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
http://www.london2012.com/judo/event/me ... on-format/" onclick="window.open(this.href);return false;In each event, the four defeated quarter-finalists compete in two repechage contests. The winners then compete against the two defeated semi-finalists to determine the winners of the two bronze medals.
:lol:vazda se ovoj Rosulji ismijem.bordo_Sarajevo je napisao/la:zipa ovogRosas7 je napisao/la:ja ne mogu vjerivat da jedna crna gora ima vise olimpijaca nego bih
harishp je napisao/la:Nego kakav je taj Koreanac protivnik Mekica,jel samo na rizi ili je mesozder
Livnjak je napisao/la:samo oni koji ispadnu u 1/4 finalu idu u repesaz, dakle trebaju mu 2 pobijede do 1/4 Finala!
U prvom kolu se bori protiv Hee-Tae Hwang prvaka Azije iz 2010. u finalu je tada dobio svijetskog Prvaka, trenutno 8. na Ranglisti!
Dakle:
1/32 Finale
Mekic (30.)
vs.
Hwang (8.)
1/16 Finale
vs.
Kelly (27.)
Bloshenko (24.)
Eto ti cesmajestic24 je napisao/la:Valjda ce jednom u zivotu napraviti jedno iznenadjenje i sada je pravo vrijeme za to.
Izvinjavam se, tek sam ustao.Viper je napisao/la:^Na BHT, citajte malo prethodne stranice
Dzeko nije u Kini sa ekipom, moze mu seFederer je napisao/la:Izvinjavam se, tek sam ustao.Viper je napisao/la:^Na BHT, citajte malo prethodne stranice
Biće i Džeko na tribinama, da mu pruži podršku.
Mislio sam na OIharishp je napisao/la:Eto ti cesmajestic24 je napisao/la:Valjda ce jednom u zivotu napraviti jedno iznenadjenje i sada je pravo vrijeme za to.pa momak je prosle godine osvojio Evropsko zlato a ti pises o ''jednom u zivotu napraviti iznenadjenje''
Nisu OI svake godineMislio sam na OI
radi malo , mani se stream-aStipe je napisao/la:ima li kakav link za livestream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.