OI London 2012 - BIH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

aco93
Kontakt:

Re: OI London 2012 - BIH

Post Postao/la aco93 » 02 avg 2012, 11:37

steta sto nema branje sljiva sa preponama :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 avg 2012, 11:37

Livnjak je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Haj nadam se da će nas Kemo obradovati, on je bio moj favorit od naših na ovoj Olimpijadi, dečko jedini ima respektabilan rezultat u ovoj godini od naših sportista, nadamo se ličnom rekordu i ulasku u finale(među 12) ;)
favorit za sto?
Da nosi zastavu na zatvaranju OI ;) , sad skontaj za šta :mrgreen:

Kolko treba prebaciti za finale?? Ja sam uvjeren ako baci preko 20 da će proći u finale, većinom u tim kvalam 2-3 prebace normu, ostali idu po rezultatu, Moke će to u prvoj seriji prebaciti :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 02 avg 2012, 11:37

zanimljivo plivacica koja nije imala ni trenera sa sobom je "razocarala", Fazlija koji je star k'o Isusovo magare se "osramotio", a europski prvak, najveća uzdanica i covjek od koga se najvise ocekivalo je samo "poražen na startu"...

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 avg 2012, 11:38

znači sutra opet ustati na Mešića u 11h,dosad sam džabe ustajao :D
koji je najbolji rezultat Mešića ove godine i da li bi to bilo dovoljno za finale otprilike ?
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 02 avg 2012, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 02 avg 2012, 11:38

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Adibhf88 je napisao/la:Što MI (DRŽAVA) ulažemo u sport.....

Ali sam razocaran Amelovim nastupom. Da sam znao da ce ovako izgubit, ne bi ni gledao.

Ne očekujem ni od jednog sportiske neke posebne rezultate. MOžda plasman Mešića u finale, i kapak.
O cemu pricas, pusti suplju. Drzava je u zadnjih pet godina (mislim na sve nivoe vlasti) dala vise Mekicu nego Košarkaškom, Rukometnom i Odbojkaskom savezu zajedno. Pustite se suplje vise, neka je dala i zasluzio je, evropski je prvak, ali nemojmo se stalno vaditi na gluposti.

O čemu ti pričaš??????
Logično da će ulazati u Mekića, kad covjek donosi rezultate sa evropskih/svjetskih prvenstava....Rukomet smo brate dragi uvijek bili blizu, al kad treba najjjvishe "potegnuti" nema nas nigdje. Odbojka - šuplja priča. Samo svaka cast momcima koji igraju sjedecu odbojku (skidam kapu). A košarka...žao mi je samo sto KK Bosna propade, a rep. BIH ce uvijek izboriti mjesto na euro-sceni,al nikad nece napraviti neki veci rezultat.
Kindže, kindže...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 avg 2012, 11:38

admin je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Najžalosnije od svega je to da ovaj portal (nije jedini, ali je najčitaniji sportski portal) maksimalno se're po ovim našim sportašima i njihovim neuspjesima.

Ono, apsolutno se ne prate četiri godine, ne piše se niti o njihovim rezultatima niti o njihovim problemima,, kojih je gro, čak nisam ni čuo za ovo dvoje plivača; u međuvremenu se prenose Džekini statusi na fejsu i tviteru. Dođe Olimpijada i svaki neuspjeh naših sportaša doživi maksimalno sprdanje, kao da su bili apsolutni favoriti i da su zachokali.

:cry:

kritikuje se bh. sport, a ne samo bh. sportisti koji su nam ovih dana pokazali gdje se nalazimo.

i to nepisanje i neinteres javnosti je produkt stanja u našem sportu i direktan proizvod "ulaganja" i "rada" na promociji sporta kao samo jednog od segmenata neophodnih za uspjeh.

ko misli da zadnja mjesta nisu za kritike nego za pohvale, slobodan je da svoje mišljenje izrazi ovdje na forumu.
Nitko ne smatra da su zadnja mjesta i ispadanja za pohvalu, naravno, samo su tekstovi koji proizlaze ovdje previše oštri prema toj nekolicini sportaša.

Fazliju ne želim spominjati jer to nije sportaš i dosadio je i Bogu i vragu, ali za ove ostale, pretjerano, realnost, koliko se ulaže, dobro je da se ima dva plivača i jednog džudaša. Ne znam što je se očekivalo od male Ivane ili od Amela da se ovako oštro prema njima nastupi.

P.S. Nadam se da su kritike portalu dobrodošle, odnosno da neće biti banova za iznošenje vlastitog stajališta.
Hayley <3

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 avg 2012, 11:40

Inače Kamal Mešić je radio kao izbacivač u noćnim klubovima kako bi skupio novac za pripreme za OI.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 02 avg 2012, 11:41

Semper je napisao/la:Inače Kamal Mešić je radio kao izbacivač u noćnim klubovima kako bi skupio novac za pripreme za OI.
:lol: :lol: :lol:
SAMO ČELIK !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 avg 2012, 11:42

aco93 je napisao/la:steta sto nema branje sljiva sa preponama :D
pa mi i kad bi izmislili neki sport popušili bi ga redovno :roll:

jedino da se kao sport uvede disciplina "za*ebi jarana/komšiju/rodbinu/nepoznatu osobu...e tu bi već imali velike šanse za medalje
nema potpisa

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 avg 2012, 11:43

Viper je napisao/la:
Semper je napisao/la:Inače Kamal Mešić je radio kao izbacivač u noćnim klubovima kako bi skupio novac za pripreme za OI.
Istina,jučer čitao članak o tome.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 avg 2012, 11:44

badblueboylivno je napisao/la:
admin je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Najžalosnije od svega je to da ovaj portal (nije jedini, ali je najčitaniji sportski portal) maksimalno se're po ovim našim sportašima i njihovim neuspjesima.

Ono, apsolutno se ne prate četiri godine, ne piše se niti o njihovim rezultatima niti o njihovim problemima,, kojih je gro, čak nisam ni čuo za ovo dvoje plivača; u međuvremenu se prenose Džekini statusi na fejsu i tviteru. Dođe Olimpijada i svaki neuspjeh naših sportaša doživi maksimalno sprdanje, kao da su bili apsolutni favoriti i da su zachokali.

:cry:

kritikuje se bh. sport, a ne samo bh. sportisti koji su nam ovih dana pokazali gdje se nalazimo.

i to nepisanje i neinteres javnosti je produkt stanja u našem sportu i direktan proizvod "ulaganja" i "rada" na promociji sporta kao samo jednog od segmenata neophodnih za uspjeh.

ko misli da zadnja mjesta nisu za kritike nego za pohvale, slobodan je da svoje mišljenje izrazi ovdje na forumu.
Nitko ne smatra da su zadnja mjesta i ispadanja za pohvalu, naravno, samo su tekstovi koji proizlaze ovdje previše oštri prema toj nekolicini sportaša.

Fazliju ne želim spominjati jer to nije sportaš i dosadio je i Bogu i vragu, ali za ove ostale, pretjerano, realnost, koliko se ulaže, dobro je da se ima dva plivača i jednog džudaša. Ne znam što je se očekivalo od male Ivane ili od Amela da se ovako oštro prema njima nastupi.

P.S. Nadam se da su kritike portalu dobrodošle, odnosno da neće biti banova za iznošenje vlastitog stajališta.
Ta nekolicina sportaša nas predstavljaju sve.
Ako se svi ponosimo njihovim uspjesima, treba svi da se crvenimo zbog ove bruke.

smiješno mi je da se na njih gleda kao na pojedince, pa kao "šta ste momka napali, fin je, dobroćudan i nije imao gdje trenirati". Oni su tamo pod bh. zastavom i samo su dio tima koji se u zadnjih 4 godine pripremao da nas predstavi. to jel neko imao dobre pripreme ili nije, nije naš problem. Imamo olimpijski komitet i ministarstva sporta na 25 nivoa, pa nek se oni o tome brinu. Nas interesuje samo kompletan paket, tj. rezultat koji je i ove godine potpuno izostao.

i sad treba da se lažemo da rezultat nije izostao?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 avg 2012, 11:45

Viper je napisao/la:
Pa to je za pohvalu, čovjek se probio svojim radom i trudom, od države nije imao nikakvu pomoć, kad uđe sutra u finale da vas čujem šta ćete pričati, nema uslova nema pomoć države, otišo momak u Ameriku na studije da bi mogo se baviti ovim, radio sve i svašta prethodne 4 godine i došao do konačnog cilja OI.Dok ovi lezihljebovići ostali samo čekaju pomoć države i opet nas brukaju :x

Svaka čast Kemale Mešiću !!!!

Bazeni
Najbolji rezultat ove sezone mu je 20,71, sad čekamo Livnjaka kolko je norma za finale, ali mislim kad bi bacio 20,71 da bi to bilo i previše :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 avg 2012, 11:49

legendo,kad on nastupa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 avg 2012, 11:52

majestic24 je napisao/la:legendo,kad on nastupa
Sutra 11:00 BHT1, kvalifikacije bacanje kugle ;)

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 02 avg 2012, 11:53

Realno tesko je se nadati medalji i nekom znacajnijem uspjehu kada imamo 6 takmicara, ko je tu sve zakazao i sta je najvise ne funkcionise ko zna..
Sport nam je na niskim granama i to je to..Niti sam nesto pretjerano ljut niti ista, necu da se nerviram :roll:

Ovo su ozbiljne stvari i kada neki ne rade svoj posao kako treba i to posao koji trazi da radis 5-10 godina da bi dosla medalja onda se nemam sta nervirati...Kad se sve sabere i oduzme krivi su svi ;) Od drzave,trenera,sportista,komiteta i td i td

Za ovo treba biti ozbiljan, a mi pored toga sto sto iza svih opet nismo ozbiljni pa tako ne ocekujem neki pomak u svemu ovome dok se ne rodi neki endem.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 avg 2012, 11:55

admin je napisao/la:i sad treba da se lažemo da rezultat nije izostao?
Ne govorim da rezultat nije izostao, kad bih rekao da nije, bio bih glup, samo sam rekao da se pretjeruje s osudama njihovih nastupa.
Hayley <3

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 02 avg 2012, 12:01

navio sat da ustanem, u polusnu sam lupio alarm na stop i nastavio spavat :lol: :lol:

haj još bolje, pošto sam znao da će izgubit
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 avg 2012, 12:02

sport.sport opravdano ide ostro na ove nesretnike. Nema potrebe za uvijanjem. Vecina njih je ovo dozivjela kao izlet, da guzica vidi puta.

Samo treba prenijeti ovu kriticnost i na ostale sportiste u svojim klubovima tokom sezone; da ne citam naslove 'Odlican nastup Djedovica' ...kliknem na tekst, kad ono frajer zabio 12 koseva i imo 5 skokova. Lakse malo s tim epitetima. Da je zabio 20 koseva, valjda ne bi postojao epitet da se izrazi takav podvig??! O 25+ koseva ne smijem ni pomislit.

Treba reci i da je Dzeko zarazen baljinim siundromom, ono, uzela se lova i sada lagana kurcobolja... itd. Samo ostro. Treba se diferencirat na trzistu, od ove gomile mediokriteta koji se prodaju za besplatno sjedalo u avionu ( o trosku saveza) ili za obicnu kafu.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 02 avg 2012, 12:10

Ovo jest sramota. Amel je evropski prvak i trebao, morao proci dalje.

Istina, drzava ne ulaze u sport, ali i nasi sportisti nece da rade. Ako je mogao biti evropski prvak, zasto onda nije mogao pobjediti ovog Korejca?

Nisam razocaran u Ninkovic, ona je mlada, ovo joj je prvi nastup na OI i ima treme, nisam razocaran ni Fazlijom a ni Hajderom, ali od Mekica jesam. Od njega se ocekivalo dobar rezultat.
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 avg 2012, 12:12

legenda reala je napisao/la:

Bazeni
Najbolji rezultat ove sezone mu je 20,71, sad čekamo Livnjaka kolko je norma za finale, ali mislim kad bi bacio 20,71 da bi to bilo i previše :lol:
eh kad bi bacio to :mrgreen:
najvažnije da uđe u finale i to je dovoljno za mene,a u finalu šta bude :D
imali prijenos Fazlije na nekom kanalu? :D :lol:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.