Ko ce docekati 21h uhhhh. Prolazim maloprije centrom grada , vidim vec dosta raje u nasim majicama. Do veceras ima da grad sav bude bordo-bijeli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jok, idu direktno u finale LP.Hase10 je napisao/la:cek sad, ako Sarajevo prodze Zetu, jeli onda idu direkt u grupe, ili imaju jos jednog protivnika?
admirone je napisao/la:Pada kvota na Zetu, jako interesantno.
Da nisu ljudi povjerovali u onu jucerasnju izjavu jednog forumasa pa krenuli da trpaju na crnogorce![]()
Pametno!slavko njegus je napisao/la:Kao normalnom navijacu Zelje - duša mi ne da da vam pozelit srecu....![]()
Evo prenos FACE TV bude obicno pred tekmu online http://www.balkansportfantasy.com/stream/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.balkansportfantasy.com/stream/bsl1.html" onclick="window.open(this.href);return false; ovdje sam prosli put gledao sve je bilo super bilo nas oko 2 hilljade pa ko voli nek izvolidelko je napisao/la:i ko uzima veceras ? hihi
btw imal ko stream al od te face TV da gledam s nasim komentatorom ?
p.s. good luck people
Sa 8.5 na 6.5.payton je napisao/la:admirone je napisao/la:Pada kvota na Zetu, jako interesantno.
Da nisu ljudi povjerovali u onu jucerasnju izjavu jednog forumasa pa krenuli da trpaju na crnogorce![]()
Fakat interesantno , samo nam reci za koliko je pala kvota i kolika je sada ??
Klasicno igranje kladionice , vide da idu upalte na keca i na X a da nema nijedne uplate na dvicu..pa kontaju daj spusti malo , ne bi li bilo bekana za oguliti
Nije to igranje kladionice, igranje kladionice je kad na 1 idu uplate onda oni na dvicu dizu kvotu u nebesa, sjeti se samo barca-milan, kad je na milan narasla kvota u nekim kladionicama i na 14, a relano gledajuci u ovoj tekmi sarajevo je barca a milan je zeta, samo mi ta kvota sto opada smunjivaadmirone je napisao/la:Sa 8.5 na 6.5.payton je napisao/la:admirone je napisao/la:Pada kvota na Zetu, jako interesantno.
Fakat interesantno , samo nam reci za koliko je pala kvota i kolika je sada ??
Klasicno igranje kladionice , vide da idu upalte na keca i na X a da nema nijedne uplate na dvicu..pa kontaju daj spusti malo , ne bi li bilo bekana za oguliti
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], MSOZ101, OzmoodPinglewood, pjankesarajevo i 43 gosta.