PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
I ja se prijavljujem za povratak u ligu , samo da mi neko sredi patch 
DesimaL i bavarian_bk
Prijavite se kad bude otvoren topic za novu sezonu, pa ćemo vidjeti šta ćemo sa vama od prošle sezone
Prijavite se kad bude otvoren topic za novu sezonu, pa ćemo vidjeti šta ćemo sa vama od prošle sezone
- 10DelPiero
- Kontakt:
Volio bih i ja tu da se prikljucim ako uspijem da napravim sve. Zamolio bih nekoga da mi posalje link ako ima tema kako sve to funkcionise ili da mi u PM malo napise kako to sve ide vezano samo za vasu ligu.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Igrat cu i ja ovo, pa valjda necu biti ovako los jer sam nakon toliko godina upalio PES 6 protiv top playera u dvije tekme sam se strasno namucio da dodem do gola a o pobjedi da ni ne pricam 
Alessandro Del Piero !
Kroz vrata,prva desnoTeaM87 je napisao/la:evo sad i ja igram pes6 na fiveserveru, kako da udjem u ligu ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bit ce tema za prijave u ligu, ne znam tacan datumTeaM87 je napisao/la:evo sad i ja igram pes6 na fiveserveru, kako da udjem u ligu ?
Alessandro Del Piero !
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Bit će ubrzo prijave, pa kad se prijaviš i ako budeš primljen saznati ćeš sve na vrijemeTeaM87 je napisao/la:Kako ja da sad imam svoj tim i ovako kupujem igrace ko sto vi kupujete ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Otvorena je tema za prijave, pa bujrum
!
Imamo sigurnih 16 igrača koji su ostali do kraja prošle sezone i oni trebaju samo ovjeriti učešće i u narednoj sezoni. Za nove igrače bolje da se što brže prijave, jer 15. augusta biramo 4 igrača koji će preuzeti trenutno slobodne klubove (Milan, Manchester United, Atletico Madrid i Sienu). Već smo odredili da će novi igrači nakon što saznaju imena klubova sa kojim će igrati (koji će se dodijeliti drafom), birati na draftu igrače koji su igrali u Milanu, Manchester Unitedu, Atletico Madridu i Sieni po istom principu, kao i mi na početku sezone.
Imamo sigurnih 16 igrača koji su ostali do kraja prošle sezone i oni trebaju samo ovjeriti učešće i u narednoj sezoni. Za nove igrače bolje da se što brže prijave, jer 15. augusta biramo 4 igrača koji će preuzeti trenutno slobodne klubove (Milan, Manchester United, Atletico Madrid i Sienu). Već smo odredili da će novi igrači nakon što saznaju imena klubova sa kojim će igrati (koji će se dodijeliti drafom), birati na draftu igrače koji su igrali u Milanu, Manchester Unitedu, Atletico Madridu i Sieni po istom principu, kao i mi na početku sezone.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dajte malo objanite to oko drafta, koliko sam vidio jedan te isti igrac ne moze igrati za dva kluba, onda da li zavisi rejting kluba kada se dovode igraci, koliko je budzeti da li to zavisi od kluba do kluba npr. Milan ili Siena
Takoder koliko sam upratio vi pocinjete sezonu sa proslosezonskim igracima, sto znaci da vi ne ucestvujete u draftu nego samo ova 4 nova igraca i ima li kakvih pravila jer ako npr. jedan igrac prvi ude jel postoji mogucnost da pokupi sve najbolje igrace iako to vjerovatno zavisi od budzeta kluba pa tako nesto nije moguce 
Alessandro Del Piero !
..ovako,mi (mislim na nas 16 koji smo ostali s nasim timovima) imamo svoje timove,vas 4 (koji budu izabrani od prijavljenih) ce ucestvovati na draftu (tu ce biti igraci iz navedenih klubova koji nemaju vlasnika (united,milan..) )10DelPiero je napisao/la:Dajte malo objanite to oko drafta, koliko sam vidio jedan te isti igrac ne moze igrati za dva kluba, onda da li zavisi rejting kluba kada se dovode igraci, koliko je budzeti da li to zavisi od kluba do kluba npr. Milan ili SienaTakoder koliko sam upratio vi pocinjete sezonu sa proslosezonskim igracima, sto znaci da vi ne ucestvujete u draftu nego samo ova 4 nova igraca i ima li kakvih pravila jer ako npr. jedan igrac prvi ude jel postoji mogucnost da pokupi sve najbolje igrace iako to vjerovatno zavisi od budzeta kluba pa tako nesto nije moguce
..e sad,to cete raditi da ne bi samo onako dobili cjelokupan tim,npr. ti uzmes postojeci united i to.. nego cete od tih igraca od ova 4 tima,na draftu kupovati i tako graditi svoj tim..
..e sad,imacete odredjeni budzet,i od tih para uzimate igrace,vidjeces,imaces biranja po pozicijama,pa tako npr. ti prvi biras golmana,al zato 4. biras stopera,itd.. znaci i za biranje svake od pozicija,bice draft
- 10DelPiero
- Kontakt:
Aha zahvaljujem, to je to uglavnom sto me interesovalo a ostalo mogu saznati pred pocetak sezone.
Alessandro Del Piero !
..nema na cemu 
imal ko deemaz patch i da bi sad online poigrao, ajde neam skim 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zamolio bih nekoga ako moze da postavi link od dkz studio programa. Hvala unaprijed 
Alessandro Del Piero !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
imam jedan zadatak za vas
ajd nek neko ljepne ovdje option file s kojim igrate online, tj gdje su sredjeni transferi i to
igrao bi i ja online, al me net yebe, pa barem da igram sam sa sobom 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Posaljite mi poruku sa vasim mailovima pa da vam posaljem preko maila

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.