Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
http://static.guim.co.uk/sys-images/Gua ... co-011.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
eto morao sam kopirati nisam mogao napisatiTeaM87 je napisao/la:Teska srca vam zelim svu srecu
Ne treba nam sreca od nekoga ko ne zna sastaviti gramaticki ispravnu recenicu.slavko njegus je napisao/la:Kao normalnom navijacu Zelje - duša mi ne da da vam pozelit srecu....![]()
hahahahahBeastZE je napisao/la:Jel moze ovako pitari!?
Vi uzmite veceras Zetu,a mi vas u nedjelju!? Jel posteno ?![]()
Aha padaju al malo sutra, sad iz kladionice, pala kvota na Sarajevo sa 1.50 na 1.45, al hrabro stavim hendikep 1, 2.10admirone je napisao/la:Pada kvota na Zetu, jako interesantno.
Da nisu ljudi povjerovali u onu jucerasnju izjavu jednog forumasa pa krenuli da trpaju na crnogorce![]()
de mi reci prijatelju za one koje putuju privatnim aranzmanom da li ce se moci dole karta kupiti za nasu tribinuHigh je napisao/la:Još malo.
Koga zanima zvanična i konačna ponuda s kojom HZ idu u Podgoricu, neka mi se javi na PP. Za nas je omogućeno 1000 karata . Uprava Zete nam je izašla u susret.
hvala ZA SARAJEVO SVOJ ZIVOT DACU ....High je napisao/la:Za vas koji putujete ''svojim aranžmanom'', karte možete kupiti ispred stadiona. Tako je rečeno. Cijena je 3 eura-za našu tribinu.
Buraz, jesi se to ti tek probudio, ili ne pratiš kladionicu ?Batistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.Neka pati kome smeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, rimljanin90, ristagrad i 37 gostiju.