FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Principatus
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mnogo uspjeha vam zelim. Pokazali ste, da u europskim takmicenjima iznate jako odigrati. A tu se pokazuje prava snaga. Nesto sto drugim ekipama iz BIH ne ide za rukom. Natrpajte ih.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nije, to je zapadnazizu1991 je napisao/la: [/color]
P.S. Jel južna tribina, tribina gdje nisu postavljene stolice s naslonjačima ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da i ja bacim koji post prije tekme. Ovo je prilika da vidimo kako naši igrači stoje na terenu poslije one pobjede protiv Levskog, i one euforije. Rekao bih, euforije koja je još prisutna, nemoguće je onu pobjedu tako brzo zaboraviti. Krećem od sebe, još su mi u mislima oni golovi i atmosfera od prošlog četvrtka. Tako da, ne znam kako će igrači odgovoriti na ovom jako važnom ispitu, sad nam trebaju hladne glave i da riješimo ovu utakmicu. Sad nam treba borbe i želje, barem pola od onog pristupa protiv Bugara. Svi aludiraju na timski rad i dobru kretnju fudbalera Zete, pa tako i ja. Što se mene tiče, neka se ukenjaju svi kad začuju huk sa sjevera, da nam bude lakši zadatak. Večeras nadam se slaviti pobjedu, i onda sutra svi po 37 KM, da uplatimo put u Podgoricu. Moja neka prognoza neka bude 3:0. Idemo svi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije!!! Cim je otvorena i dostupna znaci da su stolice sa naslonjacem!!!
Selam i Pozdrav i Mostaru!!!
Selam i Pozdrav i Mostaru!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jao citav grad bordo bijeli

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sretno veceras gotovo sam siguran da ce te proci u play-off bez vecih porblema, a onda neka vam je Bog na pomoci !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 02 avg 2012, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nadam se samo da vasi igraci nisu euforicni kao vi i da imaju malo mozga.Previse se dizete majkemi.Zar vam nije dovoljna opomena ono sa Maltezanima.Od pljuanja do jako velike euforije.Spustite se na zemlju i pametno,dovoljno je i 1-0,Kad slusam ovakve izjave mogu samo da zamislim fizionomiju i razmisljanje ljudi koji ih pisu.Mozete mi vala pisati ,da vam ja ne trebam pametovati,ali majkemi ne kontam kako ne shvatite jednom svi ,ubi nas nasa euforija.Valjda ce Jovic znati opet da pametno odradi svoj dio posla kad je psihicka priprema u pitanju.Isto ja nesto kontam nedavno ,joj reko kakvu Zeljo priliku propusti,prvo Slovenci,pa onda Luxemburzani.Sta se ba zavaravamo ,ljudi naklofase Salzburg ,mi da smo tako nesto uradili,sta ti je bilo bi daj Barcu da se igramo.Ono sto ste pokazali protiv Levskog je bilo odlcino,to sad treba samo potvrditi,ali samo nije bas lagana rijec.Ovo vam je super prilika i da stanete na noge finansiski,i bilo bi izuzetno glupo pokvariti ti pretjeranom euforijom.Sad vam trebaju hladne glave.Batistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.Neka pati kome smeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ljudi ja sam crnogorac i slucajno pratim sta pisete , nisam navijac Zete nego Pljevaljskog Rudara najtrofejnijeg tima Crne Gore.
Nije mi jasno zasto ste toliko umisljeni bosanska liga je na nivou crnogorske ili bolja , vi ste zavrsili cetvrti na tabeli niste ni drugi ni prvi. Ne govorim ja da je Zeta bolja od vas ali vi se pravite ko da je Sarajevo neki posebni klub a nije, vi mislite dobili ste Bugare sad ste najaci a ja sam siguran da cete veceras izgubiti jer su Igraci Pjunika i JJK-a izjavili da je Zeta dobar tim ali oni idu dalje i sta bi obadvoje ispadose?
Nemojte Zetu podcjenivati kad ne znate nista o njoj.
Nije mi jasno zasto ste toliko umisljeni bosanska liga je na nivou crnogorske ili bolja , vi ste zavrsili cetvrti na tabeli niste ni drugi ni prvi. Ne govorim ja da je Zeta bolja od vas ali vi se pravite ko da je Sarajevo neki posebni klub a nije, vi mislite dobili ste Bugare sad ste najaci a ja sam siguran da cete veceras izgubiti jer su Igraci Pjunika i JJK-a izjavili da je Zeta dobar tim ali oni idu dalje i sta bi obadvoje ispadose?
I ti lafo Crnogorac?
Aj dont tink sou.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
e ta kvota ce vam se obiti od glavuBatistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.Neka pati kome smeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

VOLIM TE ZELJO
CGRudar je napisao/la:Ljudi ja sam crnogorac i slucajno pratim sta pisete , nisam navijac Zete nego Pljevaljskog Rudara najtrofejnijeg tima Crne Gore.

VOLIM TE ZELJO
Brate , nece vam kladionica pomoci
samo ce vasi navijaci ostati bez para 

Auuuu, što ste silne klubove izbacili, igrači tih klubova su pravi profesionalci al na ribarskim brodovima. Ne beri ti brigu jesmo li mi njih podcijenili, možda mi jesmo al igrači nisu sigurno 

U novi boj...
Oj opsesije. 

...Hrvatska je prvak svijeta...tako ide dalje, opet copy, loša , loša...odronBatistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.Neka pati kome smeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Sarajevo gubi 2:1 vidjecete.
edoox je napisao/la:Danas na poslu sam sreo nekolicinu igrača Zete (preteno mladji igrači). Oni nemaju pojma sta ih čeka večeras:)
Ne vjeruju da mogu pobjediti, nadaju se da ce izgubiti 2:1. Pitao sam ih kako ce "ustopati" Saida, Sejtana, Belog..nemaju pojma o nasim igračima i njihovim individualnim kvalitetama. (djeluju mi slozno, to je potvrdio i njihov trener)NJima je glavna karakteristika kolektiv, dok mi nismo,nazalost,jos na tom nivou..Primjetio sam da su dosta niski, tako da ce jedan Torlak strpati veceras.
Idemo Divovi "U KOST" kao protiv levskog i natrpati djetice!
MOzda ne vazno za temu, ali djetici su sumanuto kupovali japanke..jer im je cijena 4KM sitnica. svaki je uzeo bar po 10 pari..tako ako je neko od biznisa, moze iskoristiti priliku te u CG ubit koju paru.

Ljudi samo opusteno veceras lagano u utakmicu uci ,cngorci imaju vrlo mladu ekipu i to treba iskoristiti i pobjeda od 2-3 razlike bez primljenog gola bi nam 99% vec veceras osigurala prolaz

Izgleda da je istok plano vec a sjevera jos vrlo malo ima a juga ima najvise.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
[youtube][/youtube]
Drugovi, sretno nam.
Drugovi, sretno nam.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Google Adsense [Bot], Varijantas8 i 46 gostiju.