NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
hocel bit trening danas???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Koliko ja znam ramazan je samo muslimanima,a na forumu nisu svi muslimani.Tkanton je napisao/la:Crveno bijeli, ja razumijem da u ove mubarek dane ramazana ljudima fali SEX-a, al sabur brate mili proce i to![]()
![]()
Sretno sa saburom
Zadnja izmjena: redwhite, dana/u 02 avg 2012, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
75.000 eura,a 66.000 funti...bondich je napisao/la:male su to pare husic se pokazao kao pojacanje,trebaju nasi da mu dizu cijenu a ono kontra...dilber je napisao/la:Evo sad umjesto 75 000 eura stoji da je Husić kupljen za 66 000 eura. Da nije ipak došlo do kakvog dogovora
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ashdo ... _6105.html" onclick="window.open(this.href);return false;nije da nam gori pod nogama pa da ide kako drugi diriguju.
nepustajte ga smecarima nikako sad...ha ya
GENERALNA PROBA?? ništa to! a?
Kolumbo pročitaj malo gore gdje je napisano da se radi o funtama a ove teme se mani. Nisi zanimljivHzSM je napisao/la:75.000 eura,a 66.000 funti...bondich je napisao/la:male su to pare husic se pokazao kao pojacanje,trebaju nasi da mu dizu cijenu a ono kontra...dilber je napisao/la:Evo sad umjesto 75 000 eura stoji da je Husić kupljen za 66 000 eura. Da nije ipak došlo do kakvog dogovora
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ashdo ... _6105.html" onclick="window.open(this.href);return false;nije da nam gori pod nogama pa da ide kako drugi diriguju.
nepustajte ga smecarima nikako sad...ha ya![]()
![]()
![]()
Do tebe je genijalac i do tvojih jarana.dilber je napisao/la: Kolumbo pročitaj malo gore gdje je napisano da se radi o funtama a ove teme se mani. Nisi zanimljiv
ima,ima generalka protiv borcaseven je napisao/la:GENERALNA PROBA?? ništa to! a?
Kojić bi mogao biti pravo pojačanje, probojan je i okomit, valjda će dobiti priliku.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
nesto ne vjerujem da ce ovako izgledati postava...
ma ni blizuemir_dj je napisao/la:nesto ne vjerujem da ce ovako izgledati postava...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Alečković nakon godinu i po ponovno u Gradačcu kao glavni sudija. Sudi Gradina-Gošk
sad i ja bas gledam,bas me interesuje kad ce nama suditi...ima i sutra da mu se raja nahebe mame

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma sredit ce njega Husara i za vas ako zezne sta Gradini 
mi se lipica ko sto je husara davno rijesili,a nama sta da treba imamo mi jake ljude ,ali me ne radimo sa tim smecarima kao pojedini velikani bh nogometa ili ti fudbala 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
najveca otpad hebem mu svedilber je napisao/la:Alečković nakon godinu i po ponovno u Gradačcu kao glavni sudija. Sudi Gradina-Gošk
niko nista nepise za sobotu,mislim da necemo izgubit vise sam ubijedjen u pobijedu ne zbog toga so je borac poljuljan ovim sto mu se desava u zadnje vrijeme jednostavno mislim da smo kvalitetni... 
mene je malo strah svi mi a vidim i drugi podcjenjuju borac radi ispadanja od celika i vide sansu da zvijezda ostane neporazena,pa me malo strah kako c igraci uci u utakmicu mozda ce podcijeniti borca a to bi nas sigurno kostalo poraza
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma gdje će podcijeniti Borcaastra1922 je napisao/la:mene je malo strah svi mi a vidim i drugi podcjenjuju borac radi ispadanja od celika i vide sansu da zvijezda ostane neporazena,pa me malo strah kako c igraci uci u utakmicu mozda ce podcijeniti borca a to bi nas sigurno kostalo poraza
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, valjda će opet njihov golman zeznut, pa da ih isto onako dobijemo u BL.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma gdje će podcijeniti Borcaastra1922 je napisao/la:mene je malo strah svi mi a vidim i drugi podcjenjuju borac radi ispadanja od celika i vide sansu da zvijezda ostane neporazena,pa me malo strah kako c igraci uci u utakmicu mozda ce podcijeniti borca a to bi nas sigurno kostalo porazaccc tebe. Jedino ako vam šta golman zezne oni će dati gol, drugačije nikako
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.