FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U 12. i 14. minuti odmah udariti antibiotik kao bugarima. onda ih dotući sa još dva na iskustvo 

U novi boj...
Netreba nikog podcijeniti,druga je stvar sta pisu raja na forumu, a sasvim druga kako ce to Jovic posloziti!!
Prema tome ja se nebrinem uz dobar pristup i ozbiljnost maksimalnu, nema problema!!
A ovi sto seru i pametuju kako smo se digli,pa 90% bi vas isto tako pisalo i osijecalo se, da ste izbacili ekipu,ili bolje
receno razvalili kao mi! Ali razumijem i raju i navijace neke,da to nikad nece ni osijetiti jer ne mogu prnuti
u Evropi!!! Mislim da je dovoljno!! A ovi sto pametuju vidimo se ako BOG da poslije tekme!!!
Prema tome ja se nebrinem uz dobar pristup i ozbiljnost maksimalnu, nema problema!!
A ovi sto seru i pametuju kako smo se digli,pa 90% bi vas isto tako pisalo i osijecalo se, da ste izbacili ekipu,ili bolje
receno razvalili kao mi! Ali razumijem i raju i navijace neke,da to nikad nece ni osijetiti jer ne mogu prnuti
u Evropi!!! Mislim da je dovoljno!! A ovi sto pametuju vidimo se ako BOG da poslije tekme!!!
Samo pametno, kvalitetniji smo i to treba pokazat na terenu. Od početka ozbiljno i angažovano, motivisano, i rezultat neće izostati aBd...
3:0
3:0

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Crnogorski fudbal je svakako bolji od Bosanskog
Zeta ima mnogo brze igrace i to je njihova velika prednost.

Da i ti si u obzir uzo samo jednu kladionicu a one na kojima je padala kvota na zetu nisi... Al nebitno, ne mora to nista znaciti nego sam samo onako spomenuo.powerplay je napisao/la:Aha padaju al malo sutra, sad iz kladionice, pala kvota na Sarajevo sa 1.50 na 1.45, al hrabro stavim hendikep 1, 2.10admirone je napisao/la:Pada kvota na Zetu, jako interesantno.
Da nisu ljudi povjerovali u onu jucerasnju izjavu jednog forumasa pa krenuli da trpaju na crnogorce![]()
P.S. Ne kontam , zašto toliko lupetate
[/img]
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Dosadan si, imaš li kakav forum u toj CG pa tamo prosipaj pamet, ako si opšte iz CG. Nema veze skontaće mod po IP-u 

U novi boj...
Ako je ovaj ''soko'' crnogorac, ja sam tramvaj trojka
A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBIJEDI, S TOBOM SU HORDE ZLA SA SJEVERA...

A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBIJEDI, S TOBOM SU HORDE ZLA SA SJEVERA...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ovaj djetic je odron od smijeha..pa bolan napravi razliku izmedju euforije medju nama navijacima i eventualne euforije medju igracin..nidze veze aki tebi je lijeno razmisljati
YES.WE.DID.
CGRudar je napisao/la:Crnogorski fudbal je svakako bolji od BosanskogZeta ima mnogo brze igrace i to je njihova velika prednost.

Ma ovo se neki sumar iz Sumske registrovao.....
@Ramiral i @sarajlija89 i ako ima jos koji da simpatise Juve sretno vam veceras i da se radujete.... Ova ostala vecina su svakako pacenici koji omalozavaju i vrijedjaju ostale, pogotovo nas koji navijamo za veceg sarajevskog premijerligasa....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NoName
- Kontakt:
Možda fata neki HotSpot iz Čajniča pa mu bude bosanski IPpowerplay je napisao/la:Dosadan si, imaš li kakav forum u toj CG pa tamo prosipaj pamet, ako si opšte iz CG. Nema veze skontaće mod po IP-u

Puno znanja, strpljenja i sreće noćas!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Rece trener Zete : "Moji igraci nikad nisu igrali pred ovolikim brojem ljudi, kao sto ce biti nocas na Kosevu".
Kud ces dalje, sretno Pitari prolazite bez vecih problema.

Kud ces dalje, sretno Pitari prolazite bez vecih problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jel prenosi koja tv ovu tekmu vcrs...
usput srretno vam veceras
usput srretno vam veceras

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Boli nas cuna za Crno Gorski fudbal!
Mislim da ce se vasoj djeci osijeci noge kada izadu na teren!
Pred toliki broj armije navijaca!! A sta ces imaju u CG tri kluba neznam ni kako se zovu,ma nema sta!!
Mora doci ovdje pa napisati nesto jer **** tamo nema foruma!! A o navijacima da nepricam!!

Pred toliki broj armije navijaca!! A sta ces imaju u CG tri kluba neznam ni kako se zovu,ma nema sta!!
Mora doci ovdje pa napisati nesto jer **** tamo nema foruma!! A o navijacima da nepricam!!
- el-fighter
- Kontakt:
Idemo Sarajlije, osvjetlali ste obraz bh. fudbala dosta puta, uradite to i veceras. Cijela BiH je uz vas.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Uzeo sam bwin, svjetsku kladionicu u kojoj se klani pola milijarde ljudi a gotovo sve kladionice se mjere po njima. Derby je također oborio kvotu i Premier i Betlive a ti provjeri u još u kojoj ako ti ovo nije dovoljno. A lupetanje je bilo da pada kvota na Zetu, kao i spominjanje neke mafie, dogovora i sl.admirone je napisao/la:Da i ti si u obzir uzo samo jednu kladionicu a one na kojima je padala kvota na zetu nisi... Al nebitno, ne mora to nista znaciti nego sam samo onako spomenuo.powerplay je napisao/la:Aha padaju al malo sutra, sad iz kladionice, pala kvota na Sarajevo sa 1.50 na 1.45, al hrabro stavim hendikep 1, 2.10admirone je napisao/la:Pada kvota na Zetu, jako interesantno.
Da nisu ljudi povjerovali u onu jucerasnju izjavu jednog forumasa pa krenuli da trpaju na crnogorce![]()
P.S. Ne kontam , zašto toliko lupetate
[/img]

U novi boj...
Hoćemo i večeras da čujemo :
''Sarajevo ide daljeee, Sarajevo ide daljeee''
Ne mogu večeras doći
ali zato cijelim srcem uz bordo momke i armiju navijača na tribinama... 
''Sarajevo ide daljeee, Sarajevo ide daljeee''
Ne mogu večeras doći

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sarajevo nije nikakav cuveni klub iz bivse Jugoslavije već solidan klub koji samo 2 puta bio prvak a uglavnom tavorio u sredini tabele.Rezultati sarajeva su samo nešto bolji od Zete u Evropi a rejting im je veoma slab.Iskreno, maol mi je smiješno kako uzdižite neke ,,veličine".Ako je došlo vrijeme da ustežemo i od Bosanaca onda bolje da nikada ne šutnemo loptu.Zašto stalno potcjenjujemo sebe a precenjujemo prosječne, niožerazredne ekipe kao ovo sarajevo.
imali ko livestream za vecerasnju utakmicu?
a kralju dosadan si ba , uzivaj veceras primate peticuCGRudar je napisao/la:Sarajevo nije nikakav cuveni klub iz bivse Jugoslavije već solidan klub koji samo 2 puta bio prvak a uglavnom tavorio u sredini tabele.Rezultati sarajeva su samo nešto bolji od Zete u Evropi a rejting im je veoma slab.Iskreno, maol mi je smiješno kako uzdižite neke ,,veličine".Ako je došlo vrijeme da ustežemo i od Bosanaca onda bolje da nikada ne šutnemo loptu.Zašto stalno potcjenjujemo sebe a precenjujemo prosječne, niožerazredne ekipe kao ovo sarajevo.