Naravno da da.Trasimaco je napisao/la:Hajde sad ozbiljno... Nije valjda da ste ocekivali nesto iz utakmice sa HSV?![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- RuudVanGoal
- Kontakt:
ma polako, bice jos nerijesenih ishoda, i jos vise porazaomerbavarac je napisao/la:Naravno da da.Trasimaco je napisao/la:Hajde sad ozbiljno... Nije valjda da ste ocekivali nesto iz utakmice sa HSV?![]()
![]()
![]()
Pa pobjedu. Mi svaku utakmicu ciljamo na pobjedu. Svaka utakmica koja se zavrsi nerijeseno ili porazom smatra se neuspjehom.
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
pa biće puno tih neuspjeha još kad Jarolim na kraju sezone salataru podigne a mario-ario,ola,butić itd.na tv budu gledaliomerbavarac je napisao/la:Naravno da da.Trasimaco je napisao/la:Hajde sad ozbiljno... Nije valjda da ste ocekivali nesto iz utakmice sa HSV?![]()
![]()
![]()
Pa pobjedu. Mi svaku utakmicu ciljamo na pobjedu. Svaka utakmica koja se zavrsi nerijeseno ili porazom smatra se neuspjehom.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Ciljate? Nesto vam taj nisan nije dobro podesen.omerbavarac je napisao/la:Naravno da da.Trasimaco je napisao/la:Hajde sad ozbiljno... Nije valjda da ste ocekivali nesto iz utakmice sa HSV?![]()
![]()
![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest, jest u pravu si. Bice jos i poraza i nerijesenih, ali Bogami i pobjeda. Nisam uopste zabrinut zbog danasnjeg poraza, igra je bila prelijepa, samo je gol falio. Ako u ostalim utakmicama ponove danasnju igru uvjeren sam da ce svakoga pobijediti.RuudVanGoal je napisao/la:ma polako, bice jos nerijesenih ishoda, i jos vise porazaomerbavarac je napisao/la:Naravno da da.Trasimaco je napisao/la:Hajde sad ozbiljno... Nije valjda da ste ocekivali nesto iz utakmice sa HSV?![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
quote="omerbavarac"]

Jest, jest u pravu si. Bice jos i poraza i nerijesenih, ali Bogami i pobjeda. Nisam uopste zabrinut zbog danasnjeg poraza, igra je bila prelijepa, samo je gol falio. Ako u ostalim utakmicama ponove danasnju igru uvjeren sam da ce svakoga pobijediti.[/quote]RuudVanGoal je napisao/la:ma polako, bice jos nerijesenih ishoda, i jos vise porazaomerbavarac je napisao/la:Naravno da da.Trasimaco je napisao/la:Hajde sad ozbiljno... Nije valjda da ste ocekivali nesto iz utakmice sa HSV?![]()
![]()
![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- RuudVanGoal
- Kontakt:
ma ja, nije HSV BurnleyTrasimaco je napisao/la:Ciljate? Nesto vam taj nisan nije dobro podesen.omerbavarac je napisao/la:Naravno da da.Trasimaco je napisao/la:Hajde sad ozbiljno... Nije valjda da ste ocekivali nesto iz utakmice sa HSV?![]()
![]()
![]()
Nije ovo neuspjeh, nemoj biti tako strog prema Bayernu.
Dobro ste i prosli.
![]()
@omer - bome budel manjkalo golova necete vi ni kup uefa
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majke mi, nije mi nikako jasno sto svi dodju da zezaju kad Bayern izgubi. Sto malo ne naletite kad pobijede, pa cestitate, pa ko ljudi kazete svaka cast.
Svi cekaju kiks pa da zezaju. Meni je svejedno, ha izgubili, ha pobijedili, ja za njih navijam i volim ih u svakom slucaju. Pa i ovi komentari mi ne mogu nista, tako da od vase zaj. ups zezancije nema fajde.
@James: zasto se cudis, pa brate dragi meni je bila prelijepa.

@James: zasto se cudis, pa brate dragi meni je bila prelijepa.
- RuudVanGoal
- Kontakt:
jes ko usne hanke paldumomerbavarac je napisao/la:Majke mi, nije mi nikako jasno sto svi dodju da zezaju kad Bayern izgubi. Sto malo ne naletite kad pobijede, pa cestitate, pa ko ljudi kazete svaka cast.![]()
Svi cekaju kiks pa da zezaju. Meni je svejedno, ha izgubili, ha pobijedili, ja za njih navijam i volim ih u svakom slucaju. Pa i ovi komentari mi ne mogu nista, tako da od vase zaj. ups zezancije nema fajde.
@James: zasto se cudis, pa brate dragi meni je bila prelijepa.![]()
![]()
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
...ili faca od tvog nicknameRuudVanGoal je napisao/la:jes ko usne hanke paldumomerbavarac je napisao/la:Majke mi, nije mi nikako jasno sto svi dodju da zezaju kad Bayern izgubi. Sto malo ne naletite kad pobijede, pa cestitate, pa ko ljudi kazete svaka cast.![]()
![]()
nemam zivaca da komentarisem utakmicu, ali pobjedu svakako nisu zasluzili (@Tras a ni poraz).
defanzivno postavljen hsv, bayo cekao svoj finis kad je najopasniji, ali u tom' primise gol i bi kasno...
za onaj ponisteni gol se slazem sa amerom, samo da se klose nije umijeso...valjda bi je i lipi mario smjestio iza (H)Rdje/Rosta
buyten dobar, lahm pogotovo, nesto mi danas chivsa muller nije bio u elementu.
I da...sudija je bio za zaklat', toliko je sjeckao igru i sitnicav bio, da je najprimjeceniji bio na terenu. a to znaci, katastrofa.
ps: za sudiju bih isto reko i da smo dobili utakmicu...ruuuuda mi!
Vom Jäger zum Gejagten
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
tebiomerbavarac je napisao/la:Majke mi, nije mi nikako jasno sto svi dodju da zezaju kad Bayern izgubi. Sto malo ne naletite kad pobijede, pa cestitate, pa ko ljudi kazete svaka cast.![]()
![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Gledao sam pregled i utakmica je bila otvorena....Hamburg bolji po onom što sam vidjeo..Butko je svašta odbranio...i Bayern je bio opasan 1 lopta mogla je presuditi...a presudio je ko drugi nego
Ze Roberto
I u ovim godinama je profesor za Ukrajinca..
Ze Roberto
I u ovim godinama je profesor za Ukrajinca..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam gledao cijelu utakmicu, ali se na pregledu moglo vidjeti da je tekma većinom bila otvorena i sa puno prilika na obje strane. Igrali smo dobro, ali lopta nije htjela u gol. Nema veze, izgubili smo, ali idemo dalje. Ovo što prije treba zaboraviti i okrenuti se sljedećoj utakmici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ze=sila
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Sad dolazi Juve.Bit će pravo nezgodno !
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
bit ce dobra utakmica,sva tri znaka su u igriBoruc je napisao/la:Sad dolazi Juve.Bit će pravo nezgodno !
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ma kec.JameS je napisao/la:bit ce dobra utakmica,sva tri znaka su u igriBoruc je napisao/la:Sad dolazi Juve.Bit će pravo nezgodno !
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
- RuudVanGoal
- Kontakt:
dobice ih juve

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ako ih dobije juve šećer će imat problema sa šećeromRuudVanGoal je napisao/la:dobice ih juve![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
X-Files 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.