Ne da branim, uslovno rečeno, ljude iz BL, al iskreno treba reći, da mi malo jedni o drugima znamo, zato što smo se konzervirali, i nećemo da idemo u BL zato što to " nije Bosna ", itd, da ljudi posjećuju sve gradove, vidjeli bi, da smo zaista mnogo slični, nego smo otuđeni jedni od drugih, to je jedini problemkengur je napisao/la:Ovo se zove pametno i pozitivno razmisljanje koje je rijetko. Jos ako si stvarno iz BL onda svaka cast.stize BORAC je napisao/la:Sretno veceras,i u playoffu uvjeren sam. Napravite iskorak, nesto novo za nase prostore i nas fudbal. Takve stvari su rijetke, takve stvari se pamte i takve stvari ljude cine zadovoljnima sa njima se napreduje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
...i hoce li biti prenosa na FACE TV?AllGunsBlazing je napisao/la:A kad je utakmica? Mislim u koliko?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la: ...i hoce li biti prenosa na FACE TV?![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa jbt život, je li iko ovdje kupuje novine? Već pet dana u Avazu stoji natpis Face TV:Sarajevo - Zeta , Čet: 21h.
Drugo. Ovi što potkuhavaju, i pričaju da će Sarajevo večeras pasti rade isto što i ovi iz Levskog, i samo nam uslugu čine. Digli se kontaju centar svijeta. Realno pogledajte, shvatite ko je favorit.
Hvala što motivišete naše navijače, ima da svi grmimo 10x glasnije
" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo. Ovi što potkuhavaju, i pričaju da će Sarajevo večeras pasti rade isto što i ovi iz Levskog, i samo nam uslugu čine. Digli se kontaju centar svijeta. Realno pogledajte, shvatite ko je favorit.
Hvala što motivišete naše navijače, ima da svi grmimo 10x glasnije
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 02 avg 2012, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
Doslovno 30 puta receno kad je utakmica i ko prenosi ?
Pa ljudi Boziji sta vi pratite, koje medije, novine, portale ? Da ne znate kad je utakmica, kao da ste tek danas culi da se igra.
Pa ljudi Boziji sta vi pratite, koje medije, novine, portale ? Da ne znate kad je utakmica, kao da ste tek danas culi da se igra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sretno SArajevo veceras. Pozdrav iz Tuzle
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Banja Luka je uvijek bila, a puno je ljudi poginulo da i dalje bude Bosna, tako da mi je tako izrazavanje cudno. Ali razumijem o nelagodnosti pogotovo jer ti pola familije fali a znas ko je i sta napravio.zizu1991 je napisao/la:Ne da branim, uslovno rečeno, ljude iz BL, al iskreno treba reći, da mi malo jedni o drugima znamo, zato što smo se konzervirali, i nećemo da idemo u BL zato što to " nije Bosna ", itd, da ljudi posjećuju sve gradove, vidjeli bi, da smo zaista mnogo slični, nego smo otuđeni jedni od drugih, to je jedini problemkengur je napisao/la:Ovo se zove pametno i pozitivno razmisljanje koje je rijetko. Jos ako si stvarno iz BL onda svaka cast.stize BORAC je napisao/la:Sretno veceras,i u playoffu uvjeren sam. Napravite iskorak, nesto novo za nase prostore i nas fudbal. Takve stvari su rijetke, takve stvari se pamte i takve stvari ljude cine zadovoljnima sa njima se napreduje.
Ovo sto napisa "stize BORAC" je preduboko za sport - to je pristup zivotu koji u BiH rijetko cujem. Zato me odusevilo.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vrijeme je da se krene
Moja prognoza 4-1
AAAAA Rika se cini ,rika se cini dosla 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
vazno je pobjedit pa makar 1-0 a tamo to odbranit ha ya
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znam ja kad je protiv nas, to je vec sve zavrseno, samo jos krenuti put sarajeva.Vamos je napisao/la:u 21.00...i protiv Zete i protiv vas u nedjelju. (evo ti dupi odgovorAllGunsBlazing je napisao/la:A kad je utakmica? Mislim u koliko?)
Celik!3,2,2.
- gradinaARNEL
- Kontakt:
braco Sarajlije sretno vcrs i da pobijedite najmanje 2 razlike
ovo ce biti bordo noc
pozz iz srebrenika
ovo ce biti bordo noc
pozz iz srebrenika
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno i spretno. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- IlPrincipe
- Kontakt:

Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- plava grbavica
- Kontakt:
Komšije da vam i ja jednom čestitam. Evo upravo je objavljeno da ste i vi postigli neki rekord i to u evropskim okvirima. Naime prema uefinim i transfmarket podacima nikad još u istoriji evropskih klubova nisu igrala dva kluba sa manjom tržišnom vrijednošču igrača. Zeta vrijedi manje nego Bogičević i Zeba. Iskrene čestitke na rekordu divovi
- maxuz baxuz
- Kontakt:
+1IlPrincipe je napisao/la:imal link za utakmicu
+2maxuz baxuz je napisao/la:+1IlPrincipe je napisao/la:imal link za utakmicu
- AmanijakzO
- Kontakt:
+1ulaznica je napisao/la:+2maxuz baxuz je napisao/la:+1IlPrincipe je napisao/la:imal link za utakmicu
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Evo ja nadjoh ovaj: http://www.sports-x.net/ Potreban je Veetle!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.