FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Sejtane mali. 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Neutralan88
- Kontakt:
Asmir zasluzio poziv u BH repku!!!
Svaka cast 

Iz Veleza je stigao.kuman_@mel je napisao/la:Adilovic otisao u Grcku,ovo je Banvdovic,stigao prije 2-3 dana ja msm iz Sirokog Brijega...Ljepoje je napisao/la:Jel ovo drugi golman FKS, il? Gdje A.Adilović ?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
stigao iz Veleza, igrao u Sirokom prije toga, a inace je sarajlija, trenirao u Bubamarikuman_@mel je napisao/la:Adilovic otisao u Grcku,ovo je Banvdovic,stigao prije 2-3 dana ja msm iz Sirokog Brijega...Ljepoje je napisao/la:Jel ovo drugi golman FKS, il? Gdje A.Adilović ?
Joj ludog komentatora,samo zbog njega gledam utakmicu!
Bravo Sarajevo,trpaj đetiće,idemo petardu do kraja.Pozz iz BL!
Bravo Sarajevo,trpaj đetiće,idemo petardu do kraja.Pozz iz BL!
Odlican stream!
http://www.hahasport.com/v-4/2/112/v-431397.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hahasport.com/v-4/2/112/v-431397.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivane svaka cast za onaj izblokirani sut. Moze se ovdje i do drugog gola, hajmo momci.
Ovaj Miloš Radulović odbrambeni iz Zete onako ošišan nabildan kao da je borac iz UFC-a 

Jesu levati ovi iz zete 

Nije penal 

- majestic24
- Kontakt:
sARAJEVO ovdje mora dati barem jos 1 ili 2 gola...pa ovi nemogu prdnuti kako treba yebote
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- kuman_@mel
- Kontakt:
Wahahaha oplakah,sa tribina se cuje sto psuju sudiji "J.... te u razdiljak"

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
neno je napisao/la:CGRudar je napisao/la:Ljudi ja sam crnogorac i slucajno pratim sta pisete , nisam navijac Zete nego Pljevaljskog Rudara najtrofejnijeg tima Crne Gore.
Nije mi jasno zasto ste toliko umisljeni bosanska liga je na nivou crnogorske ili bolja , vi ste zavrsili cetvrti na tabeli niste ni drugi ni prvi. Ne govorim ja da je Zeta bolja od vas ali vi se pravite ko da je Sarajevo neki posebni klub a nije, vi mislite dobili ste Bugare sad ste najaci a ja sam siguran da cete veceras izgubiti jer su Igraci Pjunika i JJK-a izjavili da je Zeta dobar tim ali oni idu dalje i sta bi obadvoje ispadose?
Nemojte Zetu podcjenivati kad ne znate nista o njoj.

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- Bordostrik
Boze ti nam pomozi, kako smo samo tako umisljenibondich je napisao/la:neno je napisao/la:CGRudar je napisao/la:Ljudi ja sam crnogorac i slucajno pratim sta pisete , nisam navijac Zete nego Pljevaljskog Rudara najtrofejnijeg tima Crne Gore.
Nije mi jasno zasto ste toliko umisljeni bosanska liga je na nivou crnogorske ili bolja , vi ste zavrsili cetvrti na tabeli niste ni drugi ni prvi. Ne govorim ja da je Zeta bolja od vas ali vi se pravite ko da je Sarajevo neki posebni klub a nije, vi mislite dobili ste Bugare sad ste najaci a ja sam siguran da cete veceras izgubiti jer su Igraci Pjunika i JJK-a izjavili da je Zeta dobar tim ali oni idu dalje i sta bi obadvoje ispadose?
Nemojte Zetu podcjenivati kad ne znate nista o njoj.![]()
![]()

Neka frka, a?!
Bravo!
Cujemo se za 12 minuta i 40 sekundi

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.