Da se može fino diskutovati..
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
Navalite narode na forum. 
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
come on you lions! 
gube 1-0 protiv leytona 
Leyton Orient - Millwall 1-0(Townsend 57')
Possession: Leyton Orient 49% - Millwall 51%
Shots on target: Leyton Orient 7 - Millwall 3
Shots off target: Leyton Orient 6 - Millwall 6
Corners: Leyton Orient 6 - Millwall 8
pateticno izdanje millwalla juce!
Possession: Leyton Orient 49% - Millwall 51%
Shots on target: Leyton Orient 7 - Millwall 3
Shots off target: Leyton Orient 6 - Millwall 6
Corners: Leyton Orient 6 - Millwall 8
pateticno izdanje millwalla juce!
-
pokusni_kunic
- Kontakt:
Jes' malo staro, i jesam kasnio sedam-osam minuta na tekmu, pa sam nazalost ostao bez najboljih prilika za foto, ali evo ponesto...

Inace, pogled je sa tribine Cold Blow Lane... Slika 2 je West stand (sektori 27, 28, lower tie su casual ekipa), slika 3 East...Nemojte da vas zavara cifra kad gledate, na ovoj tekmi je bilo oko 10.000, ali ova tribina iza gola (North stand) suprotna je rezervisana za goste, tako da preostale tri budu pristojno ispunjene... Inace, atmosfera je mnogo bolja nego na Premiershipu - tamo vas sjedaju kad ustanete, imate numerisano sjediste...Na Denu kupujete kartu za Lower ili Upper tie i sektor, ali mozete sjesti gdje hocete...Iako po Londonu mozete cuti svakakvih prica, ljudi su susretljivi ako shvate da navijate za domace...I da, ako neko bude imao priliku, cijene ulaznica su 20 i 25 funti, ali dobro isplanirajte put ako idete iz centra. Ja sam isao "po naski" pa skoro zakasnio na tekmu, iako sam krenuo tri sata ranije.
Come on you Lions!

Inace, pogled je sa tribine Cold Blow Lane... Slika 2 je West stand (sektori 27, 28, lower tie su casual ekipa), slika 3 East...Nemojte da vas zavara cifra kad gledate, na ovoj tekmi je bilo oko 10.000, ali ova tribina iza gola (North stand) suprotna je rezervisana za goste, tako da preostale tri budu pristojno ispunjene... Inace, atmosfera je mnogo bolja nego na Premiershipu - tamo vas sjedaju kad ustanete, imate numerisano sjediste...Na Denu kupujete kartu za Lower ili Upper tie i sektor, ali mozete sjesti gdje hocete...Iako po Londonu mozete cuti svakakvih prica, ljudi su susretljivi ako shvate da navijate za domace...I da, ako neko bude imao priliku, cijene ulaznica su 20 i 25 funti, ali dobro isplanirajte put ako idete iz centra. Ja sam isao "po naski" pa skoro zakasnio na tekmu, iako sam krenuo tri sata ranije.
Come on you Lions!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
milval ima više stranica od milana baš su u svemu sramota
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
svaka cast za slike! ja i drugari idemo u london ove zime, jedva cekam posjetu na the new denpokusni_kunic je napisao/la:Jes' malo staro, i jesam kasnio sedam-osam minuta na tekmu, pa sam nazalost ostao bez najboljih prilika za foto, ali evo ponesto...
Come on you Lions!
Ja ne idem !

ima vise navijaca u BiH, sta ces...23 KING JAMES je napisao/la:milval ima više stranica od milana baš su u svemu sramota
danas 29.09. u 19:45, Millwall vs. Yeovil Town...
ima li gdje steam??? 
valjda cemo nastaviti seriju dobrih rezultata, kuci...
valjda cemo nastaviti seriju dobrih rezultata, kuci...
nema stream(bude samo kad igraju protiv leedsa i slicni ekipa) al' zato uvijek ima tu BBC Radio 
Millwall: Forde, Dunne, Smith, Frampton, Fuseini, Ward, Martin, Abdou, Harris, Morison, Henry. Subs: Sullivan, Alexander, Barron, Hackett, Bolder, Schofield, Laird.
Yeovil Town: McCarthy, Alcock, Jones, Caulker, Forbes, Williams, Tomlin, Welsh, Kalala, McDonald, Davies. Subs: O'Callaghan, Martin, Murray, Lindegaard, Smith, Murtagh, McCollin.
Yeovil Town: McCarthy, Alcock, Jones, Caulker, Forbes, Williams, Tomlin, Welsh, Kalala, McDonald, Davies. Subs: O'Callaghan, Martin, Murray, Lindegaard, Smith, Murtagh, McCollin.
Forde žuti karton zaradio.Trenutno 0:0,prošlo oko 70 minuta.
zavrsilo 0-0 
sta je ovo, skroz mrtva tema 
Ma polako,oživjet ćemo je.Ima vremena !steve-o je napisao/la:sta je ovo, skroz mrtva tema
ima da gori ovdje kad budu igrali protiv tranmere-a u subotu

HT Millwall 4 - 0 Tranmere R.
poluvrijeme igro sam ih na kladi

poluvrijeme igro sam ih na kladi
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
lavovi rijesili utakmicu za 27 minuta, napokon millwall proradio 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.