Da se može fino diskutovati..
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
svaka cast za slike! ja i drugari idemo u london ove zime, jedva cekam posjetu na the new denpokusni_kunic je napisao/la:Jes' malo staro, i jesam kasnio sedam-osam minuta na tekmu, pa sam nazalost ostao bez najboljih prilika za foto, ali evo ponesto...
Inace, pogled je sa tribine Cold Blow Lane... Slika 2 je West stand (sektori 27, 28, lower tie su casual ekipa), slika 3 East...Nemojte da vas zavara cifra kad gledate, na ovoj tekmi je bilo oko 10.000, ali ova tribina iza gola (North stand) suprotna je rezervisana za goste, tako da preostale tri budu pristojno ispunjene... Inace, atmosfera je mnogo bolja nego na Premiershipu - tamo vas sjedaju kad ustanete, imate numerisano sjediste...Na Denu kupujete kartu za Lower ili Upper tie i sektor, ali mozete sjesti gdje hocete...Iako po Londonu mozete cuti svakakvih prica, ljudi su susretljivi ako shvate da navijate za domace...I da, ako neko bude imao priliku, cijene ulaznica su 20 i 25 funti, ali dobro isplanirajte put ako idete iz centra. Ja sam isao "po naski" pa skoro zakasnio na tekmu, iako sam krenuo tri sata ranije.
Come on you Lions!
ima vise navijaca u BiH, sta ces...23 KING JAMES je napisao/la:milval ima više stranica od milana baš su u svemu sramota
Ma polako,oživjet ćemo je.Ima vremena !steve-o je napisao/la:sta je ovo, skroz mrtva tema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.