Ovako oni "mangupi" sa Carsije, Bistrika, Bjelava sto se spuste sa brda grad pa pricaju "Oca'm mog'a , sestr'e mi moe, Alla' mi ..."

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a iz kojeg si ti dijela grada ?Elegant je napisao/la:Nema on 16.
Ovako oni "mangupi" sa Carsije, Bistrika, Bjelava sto se spuste sa brda grad pa pricaju "Oca'm mog'a , sestr'e mi moe, Alla' mi ..."Treba ti rijecnik da ih razumijes.
Male or female?IlPrincipe je napisao/la:ALASELAMET![]()
harebianconero je napisao/la:Male or female?IlPrincipe je napisao/la:ALASELAMET![]()
imam janeurofunk je napisao/la:Jel ima neko problema sa chatom, sta god napisem ne ode, samo se pojavi onaj trokutic zuti
Treba je živu zakopati.enobarca je napisao/la:http://****/bosanski-lonac/83-b ... booku.html
Pazi ove glupace, jos se hvali na facebooku s tim..ovo treba naci i prebiti da vise ne moze hodati kako treba..
Ima li ime ko je ? Ako neko zna neka napise ! Boze sto se ja iznerviram kad neko dira male zivotinje.limenka je napisao/la:Treba je živu zakopati.enobarca je napisao/la:http://****/bosanski-lonac/83-b ... booku.html
Pazi ove glupace, jos se hvali na facebooku s tim..ovo treba naci i prebiti da vise ne moze hodati kako treba..
don_burza je napisao/la:Ovi gore sto hoce da kliknu na osobu koja je crna i have bad news for you![]()
blokirani ste 99%
a skinuli su sliku kad se majka slikala s bebom, ono nešto..kreteni!adisice je napisao/la:a kako ovo fb dopušta da se stavljaju ovakve slike??
ti izopačeni rusi, a onda je hajka na ameriku, amerikanci ovakvi, onakvi a vidi ovih go*analimenka je napisao/la:Izgleda da je iz Rusije.
Rusija,Amerika,Zambija,Senegal,Egipat,Maroko...isti **** svugdje imas retardiranih ljudi.Amoxicillin je napisao/la:a skinuli su sliku kad se majka slikala s bebom, ono nešto..kreteni!adisice je napisao/la:a kako ovo fb dopušta da se stavljaju ovakve slike??
ti izopačeni rusi, a onda je hajka na ameriku, amerikanci ovakvi, onakvi a vidi ovih go*analimenka je napisao/la:Izgleda da je iz Rusije.
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 13 gostiju.