Vjerovao ti ili ne ti Slovenci su vec osigurali grupnu fazu jednog takmicenja,minimalno L E.Sa ovakvim postom jos ces vise navuci provokatora na vasu temu a brate za ovih pola sata vec ih je previse.Provokatora ces se najbrze rijesiti ako im nedajes povoda i ako im ne odgovaras na postove,jednostavno ignore i sami odu.calcio je napisao/la:6 komada od slovenaca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sarajevo bih pod hitno trebalo tražiti odgodu tekme sa Čelikom kako bih što spremnije dočekalo revanš .Imate tekmu za dva dana pa onda put za podgoricu pa tekmu po velikoj sparini koja vlada u podgorici .Ja mislim da se prvenstvo u Crnoj gori ne igra ovaj vikend .
- Neutralan88
- Kontakt:
Cekajte malo
Zar je Željeznicar igrao kod kuce protiv maribora
Grbavica navijala cijela i pratili susret ko Saša Matić - Neviđeno

Zar je Željeznicar igrao kod kuce protiv maribora

Grbavica navijala cijela i pratili susret ko Saša Matić - Neviđeno

Ne bih srao o nečemu što nisam gledao. Rekao sam nakon prolaska Levskog da je Sarajevo putnik u 4. kolo....
Volio bih ako neko od vas forumaša,ukoliko bude negde na netu ceo meč mi pošalje pp da odgledam
jer večeras jednostavno nisam imao priliku 
Volio bih ako neko od vas forumaša,ukoliko bude negde na netu ceo meč mi pošalje pp da odgledam

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
sarajevo je bilo bolje,igrali viktorije,ovi se ba zatvorili ni pola nisu presli,jbg....
ova trener Zete je gledao neku drugu utakmicu,cudan komentar...Vjerujem da ce Sarajevo proci....
ova trener Zete je gledao neku drugu utakmicu,cudan komentar...Vjerujem da ce Sarajevo proci....
Navijanje nam je bilo katastrofa. Bio sam na desnoj strani sjeverne tribine(ako gledate teren), 5 navijača je navijalo. Protiv Levskog su bili istinski navijači, koji su čitavu utakmicu grmili. Danas su bili derbi 'navijači' koji su Suljiću i čomoru psovali 70% utakmice. Žalosno. Takvima treba zabraniti na utakmicu da idu.
Što se tiče utakmice, ne volim komentarisati dosuđene i nedosuđene penale, ali smatram da smo imali 2 penala nedosuđena. Koliko sam mog'o vidjet sa sjevera.
Rezultat..
Što se tiče utakmice, ne volim komentarisati dosuđene i nedosuđene penale, ali smatram da smo imali 2 penala nedosuđena. Koliko sam mog'o vidjet sa sjevera.
Rezultat..
Mislim da smo mi Zetu već podcijenili, i mislim da će nam sutra utrpati makar jedan. A sad kolko ćemo mi njima uvalit..
Postao/la koalem
dana 01 aug 2012, 23:04
Forum: Premijer liga BiH
Tema: FK Sarajevo
Odgovori: 57414
Pogledano: 4679219
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Sarajevo je dosta bolja i iskusnija ekipa. Ali nažalost rezultat neodražava sliku sa terena. Vrlo opasan rezultat pri čemu brza Zetina krila večeras nisu došla do izražaja a to je ono što bi mogao biti problem u Podgorici. Po mom mišljenu šanse 70:30 za Sarajevo.
Komentar dostojan Kvazimoda.Neutralan88 je napisao/la:Cekajte malo![]()
Zar je Željeznicar igrao kod kuce protiv maribora![]()
Grbavica navijala cijela i pratili susret ko Saša Matić - Neviđeno![]()
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Izuzev možda nešto strožije pokazanog drugog žutog suđenje je bilo odlično. Penala nije bilo.koalem je napisao/la:Navijanje nam je bilo katastrofa. Bio sam na desnoj strani sjeverne tribine(ako gledate teren), 5 navijača je navijalo. Protiv Levskog su bili istinski navijači, koji su čitavu utakmicu grmili. Danas su bili derbi 'navijači' koji su Suljiću i čomoru psovali 70% utakmice. Žalosno. Takvima treba zabraniti na utakmicu da idu.
Rezultat..
Mislim da smo mi Zetu već podcijenili, i mislim da će nam sutra utrpati makar jedan. A sad kolko ćemo mi njima uvalit..
Postao/la koalem
Opet kažem, koliko sam mogao vidjeti sa sjeveraRade Paprica 9 je napisao/la:Izuzev možda nešto strožije pokazanog drugog žutog suđenje je bilo odlično. Penala nije bilo.koalem je napisao/la:Navijanje nam je bilo katastrofa. Bio sam na desnoj strani sjeverne tribine(ako gledate teren), 5 navijača je navijalo. Protiv Levskog su bili istinski navijači, koji su čitavu utakmicu grmili. Danas su bili derbi 'navijači' koji su Suljiću i čomoru psovali 70% utakmice. Žalosno. Takvima treba zabraniti na utakmicu da idu.
Rezultat..
Postao/la koalem

Pardon xD
4.10.2009.
Prolaz naše ekipe ne može doći u pitanje,kvalitetnija smo ekipa za klasu,jedan šut po golu i bunker iz betonare ili cementare Kakanj nas je malo usporio i onemogućio da im utrpamo3-4 a nismo baš bili u nekim situacijama ni miljenici sreće.Uglavnom kad se đetići malo otvore na "domaćem" terenu ima da im hebemo znanje i proslavimo u CG prolaz u Play Off
Kad je izvlačenje parova,jel neko zna?

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
paprica pojma nemaš suđenje je bilo za **** penale neču komentarisati a ne znam je li bio faul kod njihovog gola,crveni je bio tj.drugi žuti u trebao je još koji dati posebno golmanu gostiju a kriterij kod indirekta mu nije ni približno isti bio izvoli pa pogledajRade Paprica 9 je napisao/la:Izuzev možda nešto strožije pokazanog drugog žutog suđenje je bilo odlično. Penala nije bilo.koalem je napisao/la:Navijanje nam je bilo katastrofa. Bio sam na desnoj strani sjeverne tribine(ako gledate teren), 5 navijača je navijalo. Protiv Levskog su bili istinski navijači, koji su čitavu utakmicu grmili. Danas su bili derbi 'navijači' koji su Suljiću i čomoru psovali 70% utakmice. Žalosno. Takvima treba zabraniti na utakmicu da idu.
Rezultat..
Mislim da smo mi Zetu već podcijenili, i mislim da će nam sutra utrpati makar jedan. A sad kolko ćemo mi njima uvalit.. :oops:sudija je sudio za **** i crveni je bio odnosno drugi žuti i trebao je i golmanu dati i još koji a pšenali no coment samo ne znam je li bio faul kad su dali gool daleko sam bio
Postao/la koalem
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 avg 2012, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Svaka cast momcima. Igrom sam zadovoljan rezultatom i ne bas, ali sve u svemu je dobro. Sada bordo invazija u CG i aBd da zajedno slavimo prolazak u play off
izvlacenje parova je 10 augusta ako se ne varam.

izvlacenje parova je 10 augusta ako se ne varam.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
koji je posjed lopte ?i ima li igraca koji ce buti lod suspenzijom kod Sar i kod Zete?ako neko zna nek pise ...
Sad sa stadiona. Vrlo dobro prvo poluvrijeme, dva gola u mreži gostiju, i neka nafakaška sreća Zete. Jedan udarac jedan gol, mora da su bili u sedam braće. Drugo poluvrijeme su me iznenadili presingom u odbrani po cijelom terenu a vjerujem i Jovića koji je možda očekivao bunker. U mrtvi bunker prelaze nakon crvenog kojeg su možda i davno zaslužili. Zeta ima strašne bekove koji su odlično zatvorili strane. Bek koji je čuvao Suljića poprilično ga je dobro zatvorio a brzinom su bare bare. Za sudiju nemam puno komentara, barem dok ne pregledam snimak. Prekršaj na Suljiću u prvom poluvremenu metar od šesnesterca je izvukao bar 5 metara, Zetin kad su dali gol nije ni metra. Torlak odličan, Hadžić dobar, neće ga gol, ali kad proguli neće ga niko moći zaustaviti. Karamatiću dati veću minutažu i probati ga ubaciti malo u sredinu ofanzivno, jer imam osjećaj da bi mu sredina više odgovarala. Beli odličan, Sesar klasično solidan. Malo me iznervirao Dupovac koji dva puta pokušava da iznese loptu i gubi je. Saida su čuvali malo je reći. Dvojica redovno na njemu, u nekin trenutcima i trojica pa čak i četvorica.
. Ostali solidni samo je trebalo smnogo više se kretati u drugom poluvremenu, umor i vrućina čine svoje.
Solidna partija kad se sve sabere, trebao nam je taj treći gol za mirniji revanš, ali sam uvjeren u naš prolaz, jer Zeta nema veze sa napadom, i kada prođu po boku neznaju šta će sa loptom. Ona bandera što dobi crveni srećom neće igrati, u vazdušnim duealima je beton, pa gotovo svaku je kupio.
U četvrtak pokušati prvi zabiti i onda hladno privesti utakmicu kraju.
Čestitke momcima na zasluženoj pobjedi!!!

Solidna partija kad se sve sabere, trebao nam je taj treći gol za mirniji revanš, ali sam uvjeren u naš prolaz, jer Zeta nema veze sa napadom, i kada prođu po boku neznaju šta će sa loptom. Ona bandera što dobi crveni srećom neće igrati, u vazdušnim duealima je beton, pa gotovo svaku je kupio.
U četvrtak pokušati prvi zabiti i onda hladno privesti utakmicu kraju.
Čestitke momcima na zasluženoj pobjedi!!!

U novi boj...
Kod Zete je Peličić suspendovanahmic je napisao/la:koji je posjed lopte ?i ima li igraca koji ce buti lod suspenzijom kod Sar i kod Zete?ako neko zna nek pise ...

4.10.2009.
Nismo igrali lose, ali je bogu plakati sto nismo sve zavrsili nocas na kosevu... Ovo je prava levatska ekipa, da smo birali, i mogli izabrati nekoga osim zete za protivnika, vjerujte mi pogrijesili bi...
" onclick="window.open(this.href);return false;dino lj je napisao/la:Vjerovao ti ili ne ti Slovenci su vec osigurali grupnu fazu jednog takmicenja,minimalno L E.Sa ovakvim postom jos ces vise navuci provokatora na vasu temu a brate za ovih pola sata vec ih je previse.Provokatora ces se najbrze rijesiti ako im nedajes povoda i ako im ne odgovaras na postove,jednostavno ignore i sami odu.calcio je napisao/la:6 komada od slovenaca

-
- Kontakt:
@sekac:
Pa da ostetćeni ste. Penali koje spominješ su u rangu penala koji je suđen vama protiv Levskog. A to nije vidjelo penala. Kod tog "penala" je Hadžić vukao čovjeka, a ne obratno.
Vjerovatno pišeš o suđenju po standardima Salema Prolića. Start kada je pokazan žuti vrlo je upitno je li bio faul, ali i to je korektna odluke jer je Zeta bila vrlo gruba. Da je Zeta bila gruba jeste, ali je kriterij postojao. Indirekti niđe veze.
Pa da ostetćeni ste. Penali koje spominješ su u rangu penala koji je suđen vama protiv Levskog. A to nije vidjelo penala. Kod tog "penala" je Hadžić vukao čovjeka, a ne obratno.
Vjerovatno pišeš o suđenju po standardima Salema Prolića. Start kada je pokazan žuti vrlo je upitno je li bio faul, ali i to je korektna odluke jer je Zeta bila vrlo gruba. Da je Zeta bila gruba jeste, ali je kriterij postojao. Indirekti niđe veze.
realno i da he 3-1 oni bi rekki super...SVasta se mize desit al Sarajevo je Barsa za njih...VIdjet cemo kad se otvore,mada mislim da cesamo vrebat priliku i kuci...Sumnjam da ce navalit 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], MSOZ101, riki46, ristagrad, Rodman, supervizor, TETRAPAK, Vanja8 i 73 gosta.