FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harishp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harishp » 03 avg 2012, 01:30

barbarez je napisao/la:Nisam gledao tekmu,ali vidim niste bas bili na nivou
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 avg 2012, 01:35

harishp je napisao/la:
vidoviti dali :mrgreen: :mrgreen: :lol:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 avg 2012, 01:36

Pitari ajde da se malo okrenemo utakmici sa nama :D
ako mi neko moze reci koliko kostaju karte za zapad i za istok na koševu???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 03 avg 2012, 01:37

Loši ste. hvatali vas djetiči i sa igracem manje na kontre i opet im niste mogli treći zabiti, realno Zeta prolazi u play off stići će oni to ... 8-) ps. @harishp ne odg. mi na post bezveze 8-)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2012, 01:40

ZlatnaDolina je napisao/la:Loši ste. hvatali vas djetiči i sa igracem manje na kontre i opet im niste mogli treći zabiti, realno Zeta prolazi u play off stići će oni to ... 8-) ps. @harishp ne odg. mi na post bezveze 8-)
Jest ,Zetu ce te vi ...........................izvuci.......................................................... :mrgreen:
Kako je trening prosao?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 03 avg 2012, 01:42

Zanima me koliko je prisustvovalo gledaoca na utakmici , marjan je rekao 13 000, ali ja mislim da je više bilo naavijača..

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 avg 2012, 01:43

bhfanatic14 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
vidoviti dali :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Sta je smijesno, sto vam je vuna..?? Nije gledao covjek, ali vidi na osnovu rezultata da niste bili na nivou kao protiv Levskog koji je jaci i kojeg ste dobili 3:1.. Nekima bas treba crtati...

Ovakvi ste Vi svaku utakmicu, jednu briljirate, drugu podbacite, i stalno u krug... Ali opet ne vidim razloge tolikog vaseg nezadovoljstva ?? Kontate dobili Levskog 3:1, onda ovi moraju jedno 5:0 ??? I ovako bezidejni imali ste 17 suteva prema golu, 8 ja mislim u okvir, sto je opet super... Mada iskreno nekih izgradjenih akcija nije bilo. Ako kazete da je njihov gol slucajan onda je i vas prvi u pocetnih bezidejnim minutama plod ciste srece, a sta tek reci za drugi koji nakon NE-jakog suta poslije "odbice" od golmana u mrezu posrema Beli... Po meni realan rezultat tu i tamo, jer ni Sarajevo nije imalo niti jednu 100% priliku, pa da mogu reci zasluzili smo 2:0.. Mislim da je ovo siguran prolaz Sarajeva, i ja cu u revansu igrati cistu 2 jer vidi se ste bolji 15 puta...
FORZA ZELJO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 avg 2012, 01:45

K'o sto kaze popara, ljudi vodimo a ne gubimo :D Atmosfera kad smo izlazili sa stadiona....Kao da smo izgubili. Nidje veze, fino smo igrali, ne kao ko protiv levskog ali eto, zadovoljan. 4. PRETKOLO ! :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 avg 2012, 01:45

Daleko je ovo od naše prave igre, ali opet smo dominirali dzaba kad nece u gol :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 avg 2012, 01:48

Necu o tekmi da pisem jer mi je mrsko, al sam zato pogledao koliko ko ima zutih kartona kod Zete. Jasno je da ovaj Zarija Pelicic nece igrati zbog crvenog kartona, a ostali imaju kad se saberu sve tekme od 1.kola:
Balisa Bozovic 3
Milos Radulovic 2
Zarko Korac 2 (dobro bi bilo kad ovaj nebi imao pravo nastupa)
Aleksandar Baljevic 2.....ima ih dosta sa 1 al to nije vazno.
Ja sad blage veze nemam ko moze a ko nemoze da igra u revansu. Ako ko moze da ovo sve pregleda opet na uefinoj stranici pa da skonta neka napise, tj. neznam jel se pauzira nakon 2 ili 3 zuta kartona.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 avg 2012, 01:52

ado-hz je napisao/la:Necu o tekmi da pisem jer mi je mrsko, al sam zato pogledao koliko ko ima zutih kartona kod Zete. Jasno je da ovaj Zarija Pelicic nece igrati zbog crvenog kartona, a ostali imaju kad se saberu sve tekme od 1.kola:
Balisa Bozovic 3
Milos Radulovic 2
Ja sad blage veze nemam ko moze a ko nemoze da igra u revansu. Ako ko moze da ovo sve pregleda opet na uefinoj stranici pa da skonta neka napise, tj. neznam jel se pauzira nakon 2 ili 3 zuta kartona.
3. Slučaj Dupovac. Il Čomor? Ma pojma više nemam..
4.10.2009.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 avg 2012, 01:54

koalem je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Necu o tekmi da pisem jer mi je mrsko, al sam zato pogledao koliko ko ima zutih kartona kod Zete. Jasno je da ovaj Zarija Pelicic nece igrati zbog crvenog kartona, a ostali imaju kad se saberu sve tekme od 1.kola:
Balisa Bozovic 3
Milos Radulovic 2
3. Slučaj Dupovac. Il Čomor? Ma pojma više nemam..
Ako je tako onda u revan su ne igraju Pelicic i Bozovic

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 avg 2012, 01:57

Ja mislim da Balsa ima 2 zuta ;) :cry:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 avg 2012, 02:02

Nisam nezadovoljan. Pobijedili smo i imamo veliku šansu da prođemo dalje. Nismo nešto posebno odigrali, očigledno je da slabije igramo kada imamo ulogu favorita, ali i sa takvim stanjem stvari pokazali smo da smo bolja ekipa od Zete. Mislim da će to biti krucijalna prevaga na našu stranu u revanšu. Zeta će morati igrati otvorenije, a to nam ostavlja više prostora za kontre. Optimističan sam glede prolaska u Play off.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 avg 2012, 02:04

3 zuta znace NEIGRANJE!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 avg 2012, 02:08

neo je napisao/la:3 zuta znace NEIGRANJE!
Nek sam makar to pogodio xD
4.10.2009.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 avg 2012, 02:09

Mah ubit će vas Čelikovci u nedjelju, znate kakvi su oni protiv klubova iz Sarajeva... :mrgreen:

Posljednjih 20 minuta većina igrača je jedva trčala, sreća pa su oni dobili crveni karton, inače bi zbog umora i pada koncentracije olako primili drugi gol gol, a iako ste imali igrača više niste vala napravili nikakav pritisak upravo zbog nedostatka snage. Joj sad kad me počnu napadati jer navijam za Želju... :mrgreen: :lol:

U revanšu će biti malo lakše, Zeta će se sigurno više trošiti jer mora ganjati rezultat, bit će prilika iz kontri sasvim sigurno, ali Jović ne smije sebi dozvoliti da se igrači protiv Čelika previše umore, po meni bolje je kiksati protiv Čelika nego ispasti od Zete.

Najveća opasnost su prekid, definitivno najjače Zetino oružje, večerašnji svaki prekid je značio opasnost.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 avg 2012, 02:10

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakva dominacija 8-)

Ipak ce Bozovic igrati jer ima 2 zuta kartona.

Cuj mi nismo imali snage hahahahahah :mrgreen: :mrgreen:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 avg 2012, 02:12

Sarajevo mora proć Zetu jer su jednostavno bolja ekipa od Crnogoraca :mrgreen: 1-0 za Bordo tim u Podgorici :)
Zadnja izmjena: brzitesanj, dana/u 03 avg 2012, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

BordoGigant
Kontakt:

Post Postao/la BordoGigant » 03 avg 2012, 02:13

Ne mogu rec da sam nezadovoljan. Igra je bila solidna, ali mnogo bolja je bila ona protiv Levskog. Steta sto ovo nismo malo bolje iskoristili. Golman zete je toliki panicar, odavno nisam vidio losijeg golmana. Sto se tice primljenog gola, steta, samo su nam tad mogli zaprijetiti i to u bas najgorem trenutku da se primi gol.

Kad je revans u pitanju, nisam zabrinut, vjerujem da ovi igraci mogu proci dalje i sto je najvaznije i dalje imamo aktivan rezultat a nas vodja je dobro rekao pred kraj utakmice.
"PA VODIMO LJUDI, AJMOOO!"

U CG cemo biti kao domacini ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Guest1945, keli, Kyle88, MrPink, perodeformero, riki46 i 85 gostiju.