barbarez je napisao/la:Nisam gledao tekmu,ali vidim niste bas bili na nivou

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
barbarez je napisao/la:Nisam gledao tekmu,ali vidim niste bas bili na nivou
vidoviti daliharishp je napisao/la:barbarez je napisao/la:Nisam gledao tekmu,ali vidim niste bas bili na nivou![]()
Jest ,Zetu ce te vi ...........................izvuci..........................................................ZlatnaDolina je napisao/la:Loši ste. hvatali vas djetiči i sa igracem manje na kontre i opet im niste mogli treći zabiti, realno Zeta prolazi u play off stići će oni to ...ps. @harishp ne odg. mi na post bezveze
Sta je smijesno, sto vam je vuna..?? Nije gledao covjek, ali vidi na osnovu rezultata da niste bili na nivou kao protiv Levskog koji je jaci i kojeg ste dobili 3:1.. Nekima bas treba crtati...bhfanatic14 je napisao/la:vidoviti daliharishp je napisao/la:barbarez je napisao/la:Nisam gledao tekmu,ali vidim niste bas bili na nivou![]()
![]()
![]()
3. Slučaj Dupovac. Il Čomor? Ma pojma više nemam..ado-hz je napisao/la:Necu o tekmi da pisem jer mi je mrsko, al sam zato pogledao koliko ko ima zutih kartona kod Zete. Jasno je da ovaj Zarija Pelicic nece igrati zbog crvenog kartona, a ostali imaju kad se saberu sve tekme od 1.kola:
Balisa Bozovic 3
Milos Radulovic 2
Zarko Korac 2 (dobro bi bilo kad ovaj nebi imao pravo nastupa)
Aleksandar Baljevic 2.....ima ih dosta sa 1 al to nije vazno.
Ja sad blage veze nemam ko moze a ko nemoze da igra u revansu. Ako ko moze da ovo sve pregleda opet na uefinoj stranici pa da skonta neka napise, tj. neznam jel se pauzira nakon 2 ili 3 zuta kartona.
Ako je tako onda u revan su ne igraju Pelicic i Bozovickoalem je napisao/la:3. Slučaj Dupovac. Il Čomor? Ma pojma više nemam..ado-hz je napisao/la:Necu o tekmi da pisem jer mi je mrsko, al sam zato pogledao koliko ko ima zutih kartona kod Zete. Jasno je da ovaj Zarija Pelicic nece igrati zbog crvenog kartona, a ostali imaju kad se saberu sve tekme od 1.kola:
Balisa Bozovic 3
Milos Radulovic 2
Zarko Korac 2 (dobro bi bilo kad ovaj nebi imao pravo nastupa)
Aleksandar Baljevic 2.....ima ih dosta sa 1 al to nije vazno.
Ja sad blage veze nemam ko moze a ko nemoze da igra u revansu. Ako ko moze da ovo sve pregleda opet na uefinoj stranici pa da skonta neka napise, tj. neznam jel se pauzira nakon 2 ili 3 zuta kartona.