Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

youngredcomps
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 02:16

Henderson je napisao/la:Ne mogu da vas shvatim. U subotu navečer smo igrali sa Tottenhamom u Americi. Rano ujutro u nedjelju su igrači putovali iz Amerike u Britaniju. U ponedjeljak su letjeli iz Britanije za Minsk avionom, a potom busem se vozili 302 km od Minska do Gomela. Tek u utorak su došli sebi i dan proveli bez treninga. U srijedu su malo trenirali i vidjeli stadion Gomela i to je to. Naši su prešli preko 2000 km.
Jones je bio na golu jer ga Rodgers nastoji prodati Norwichu. Carra je bio tu jer je bio njegov jubilej. Glen je odigrao prve minute za Liverpool nakon skoro 3 mjeseca pauze. U vezi smo prisilno imali dva igrača koja su vezla, u prvom poluvremenu Gerard i Hendo u drugom Gerard i Lucas. Spearing je dobar kada nema lopte tj. udri ili izbij. Lopta može i proći ali igrač ne. Druga stvar bi bila da je tu bio Lucas sa Hendom i Gerardom, ali pametnu odluku je donio BR da ne muči previše Lucasa. Znoj me oblio kada ga je udario onaj igrač u drugom poluvremenu. Borini je prvi put tu i vidi se da momak nije uigran sa ekipom.
Dakle, Jones, Carra, Glen, Joe Cole/Raheem, Spearing i Borini su bili kritični.
Skrtel, Kelly, Enriqe, Gerard, Henderson/Lucas, Downing su se već vratili u formu ali trebaju raditi još više.
Poređenja radi, prošle sezone u ovo vrijeme:
Guandgong-Liverpool 3-4
Malasia-Liverpool 3-6
Hull-Liverpool 3-0
Galatasaray-Liverpool 3-0
Valerenga-Liverpool 3-3
5 odigranih utakmica, 2 pobjede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 13:15 golova.
Do sada je Rodgers odigrao 4 utakmice, 1 pobjeda, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 3:3. Vidi se da je odbrana jača nego prošle sezone a napad će doći sam od sebe. Pa ogledajte napad prošle sezone i vezu a pogledajte sada. Prošle godine 90% ove djece nije igralo pripremne utakmice. Smirite se. Jači smo nego prošle sezone, samo da nas i sreća posluži.
jesmo mi jaci al je jaci i totenham,chelsea,schum,city a i arsenal
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 03 avg 2012, 02:46

youngredcomps je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Ne mogu da vas shvatim. U subotu navečer smo igrali sa Tottenhamom u Americi. Rano ujutro u nedjelju su igrači putovali iz Amerike u Britaniju. U ponedjeljak su letjeli iz Britanije za Minsk avionom, a potom busem se vozili 302 km od Minska do Gomela. Tek u utorak su došli sebi i dan proveli bez treninga. U srijedu su malo trenirali i vidjeli stadion Gomela i to je to. Naši su prešli preko 2000 km.
Jones je bio na golu jer ga Rodgers nastoji prodati Norwichu. Carra je bio tu jer je bio njegov jubilej. Glen je odigrao prve minute za Liverpool nakon skoro 3 mjeseca pauze. U vezi smo prisilno imali dva igrača koja su vezla, u prvom poluvremenu Gerard i Hendo u drugom Gerard i Lucas. Spearing je dobar kada nema lopte tj. udri ili izbij. Lopta može i proći ali igrač ne. Druga stvar bi bila da je tu bio Lucas sa Hendom i Gerardom, ali pametnu odluku je donio BR da ne muči previše Lucasa. Znoj me oblio kada ga je udario onaj igrač u drugom poluvremenu. Borini je prvi put tu i vidi se da momak nije uigran sa ekipom.
Skrtel, Kelly, Enriqe, Gerard, Henderson/Lucas, Downing su se već vratili u formu ali trebaju raditi još više.
Guandgong-Liverpool 3-4
Malasia-Liverpool 3-6
Hull-Liverpool 3-0
Valerenga-Liverpool 3-3
Do sada je Rodgers odigrao 4 utakmice, 1 pobjeda, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 3:3. Vidi se da je odbrana jača nego prošle sezone a napad će doći sam od sebe. Pa ogledajte napad prošle sezone i vezu a pogledajte sada. Prošle godine 90% ove djece nije igralo pripremne utakmice. Smirite se. Jači smo nego prošle sezone, samo da nas i sreća posluži.
jesmo mi jaci al je jaci i totenham,chelsea,schum,city a i arsenal[/q
youngredcomps je napisao/la:
Guandgong-Liverpool 3-4
Malasia-Liverpool 3-6
Hull-Liverpool 3-0
Valerenga-Liverpool 3-3
jesmo mi jaci al je jaci i totenham,chelsea,schum,city a i arsenal
bolan bolan cekaj dok bude trebalo da vidis kako se igra , koja budala ce da otkrije sve karte u prvoj utakmici , ovakve utakmice se i dobijaju sa 1:0 dovoljno za prolaza , nek se go nije primio a dali oni 1 ili 2 ili 5 nije bito ;)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 02:55

kakvu ce taktiku otkriti,nemaju sta otkriti nemoj biti naivan,svi znaju barceloninu taktiku pa joj nemogu nista.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 avg 2012, 04:08

Liverpool consider offering Downing for Dempsey

Liverpool are reportedly prepared to allow either Charlie Adam or Stewart Downing to join Fulham in a deal that would see Clint Dempsey move in the opposite direction
:lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 avg 2012, 09:43

ja ne mogu da shvatim ove sto ne mogu da shvate.... pa sta ljudi sad treba da se raduju i pisu hvalospjeve za igrace liverpoola koji su protiv mocne ekipe iz bjelorusije imali dvije prilike... pa maleni gomel nas je razbio i 100% zasluzio pobjedu. ako to nije za kritike ja ne znam sta je.

odugovlacilo se sa smjenom i pronalazenjem novog trenera, odugovlaci se sa transferima pa ima jos manje od mjesec dana a mi smo doveli borinija samo... jedino budala moze vjerovati da je sam borini rjesenje za sve nase probleme.

ocigledno da ovi neki sto su zadovoljni nisu ni gledali utakmicu ali ja kad sam vidio kako nas neki anonimusi razbijaju nikako nisam mogao biti zadovoljan bez obzira na razloge... razlosi i izgovori se uvijek mogu naci ali treba biti covjek pa kad ljudi dobro odigraju pohvaliti ih a kad su losi treba ih kritikovati jer jedan nas igrac zarađuje godisnje kao citava ekipa iz bjelorusije i pola publike koja je bila na stadioniu sinoc.
You are someone else I am still right here

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 03 avg 2012, 09:52

fera je napisao/la:ja ne mogu da shvatim ove sto ne mogu da shvate.... pa sta ljudi sad treba da se raduju i pisu hvalospjeve za igrace liverpoola koji su protiv mocne ekipe iz bjelorusije imali dvije prilike... pa maleni gomel nas je razbio i 100% zasluzio pobjedu. ako to nije za kritike ja ne znam sta je.

odugovlacilo se sa smjenom i pronalazenjem novog trenera, odugovlaci se sa transferima pa ima jos manje od mjesec dana a mi smo doveli borinija samo... jedino budala moze vjerovati da je sam borini rjesenje za sve nase probleme.

ocigledno da ovi neki sto su zadovoljni nisu ni gledali utakmicu ali ja kad sam vidio kako nas neki anonimusi razbijaju nikako nisam mogao biti zadovoljan bez obzira na razloge... razlosi i izgovori se uvijek mogu naci ali treba biti covjek pa kad ljudi dobro odigraju pohvaliti ih a kad su losi treba ih kritikovati jer jedan nas igrac zarađuje godisnje kao citava ekipa iz bjelorusije i pola publike koja je bila na stadioniu sinoc.
Upravu si skroz.
Ništa drugačiji nije početak sezone u odnosu na one početke dosad.
Ne mogu da vjerujem da su neki ovdje toliko optimistični iako znaju šta se dešavalo prethodnih sezona.
Nakon one utakmice sa Torontom i ja sam bio donekle zadovoljan. Ali sada kada su odigrane ove 3 utakmice
zaista bi za mene bilo svjetsko čudo ako se plasiramo u ligu prvaka, pogotovo bez 3-4 klasna pojačanja.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 10:06

Desmond je napisao/la:
fera je napisao/la:ja ne mogu da shvatim ove sto ne mogu da shvate.... pa sta ljudi sad treba da se raduju i pisu hvalospjeve za igrace liverpoola koji su protiv mocne ekipe iz bjelorusije imali dvije prilike... pa maleni gomel nas je razbio i 100% zasluzio pobjedu. ako to nije za kritike ja ne znam sta je.

Upravu si skroz.
Ništa drugačiji nije početak sezone u odnosu na one početke dosad.
Ne mogu da vjerujem da su neki ovdje toliko optimistični iako znaju šta se dešavalo prethodnih sezona.
Nakon one utakmice sa Torontom i ja sam bio donekle zadovoljan. Ali sada kada su odigrane ove 3 utakmice
zaista bi za mene bilo svjetsko čudo ako se plasiramo u ligu prvaka, pogotovo bez 3-4 klasna pojačanja.
normalno da je u pravu,ove nase treba natjerati da se bore i trce svih 90 min.ko nece da trci neka nadje novi klub.pa kad bi to bio i suarez i treba dovoditi igrace koji ce zaraditi svoju platu.a ne glumiti neke zvjezde koje nemogu j,ebeni gomel dobiti.ako se sta ne promjeni u ovih 30-ak dana negine nam ista sezona kao i prosla

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 03 avg 2012, 14:07

Nismo dobro igrali ali i vi ste previše kritični, niste mi jasni.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 avg 2012, 14:55

Izgleda da je i zvanično za Aquilanija.

http://soccernet.espn.go.com/news/story ... ni?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 avg 2012, 15:29

MarcusLFC je napisao/la:Nismo dobro igrali ali i vi ste previše kritični, niste mi jasni.
Pa iskreno, ne znam sta drugo zasluzuju nego kritiku, cak, mislim da ponekad imaju vise podrske nego sto bi trebalo. Dobro ikako postoji strpljenje kod navijaca...
Sto se tice utakmice protiv Gomela, nisam gledala, ali se nadam prolasku cisto zato jer jos mogucnost da dodju u Sarajevo :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 03 avg 2012, 16:18

Alberto Aqvilani nas je napustio :D
Ovo je živa legenda ! http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ra-in-pics" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se nesviđa sve ovo oko Aggera, previše se priča o njegovom odlasku :?
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 avg 2012, 17:06

platićemo 1.6m eura aquilaniju kroz sljedeće dvije godine, tačnije dio plate, a dobili smo 4m eura za transfer.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 03 avg 2012, 17:16

Carlo je napisao/la:platićemo 1.6m eura aquilaniju kroz sljedeće dvije godine, tačnije dio plate, a dobili smo 4m eura za transfer.
Odličan posao. :lol: :lol: Pa ja na ovo ne bi ni na manageru pristao.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 avg 2012, 17:20

Opet je bolje nego nego terminirati mu ugovor. Fiorentina je bila jedina zainteresovana za cjelokupan otkup ugovora ali nisu bili voljni placati mu onoliko koliko on zeli. S obzirom da nije potreban Liverpoolu a da ce se njegovom prodajom ustediti mnogo na platama, ovo je bilo jedino dobro rjesenje za klub i jedini nacin da ga se rijesimo. Na kraju, gubitak ce nam biti 1m eura.
In the first two years he'll get 4-4.2 million, 2.5m of which will be paid by Liverpool each year. In the third year, the player will get 1.5-1.7m depending on performance bonus.

The only thing I'm not sure of is the fee paid to LFC but I think it's 4million euro.
This means that we're basically getting rid of the player by paying him around 1 million euro over the remaining two years of his contract.''
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 avg 2012, 17:53

Arrivederci Aquaman!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 avg 2012, 18:07

znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 avg 2012, 18:09

Znači liverpool će iduće 3 sezone biti na gubitku od 2.5 miliona...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 03 avg 2012, 18:18

YNWA je napisao/la:znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca :lol:
Bolje i slabiji igrac nego neko ko place za domovinom i neko koga niko ne moze nagovorit da ostane u Liverpoolu. Shvatite to vec jednom.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 03 avg 2012, 18:37

neurofunk je napisao/la:
YNWA je napisao/la:znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca :lol:
Bolje i slabiji igrac nego neko ko place za domovinom i neko koga niko ne moze nagovorit da ostane u Liverpoolu. Shvatite to vec jednom.
Transfer politika je negativna 0. :?
Moglo se ovo bolje izmust' za Aquamana :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 03 avg 2012, 18:40

U zadnjih par godina u Liverpoolu rade strasan posao, prodaja Alonsa,Mascherana,Meirelesa i Aquilanija a dovodjenje Adama,Hendersona i vjerovatno Allena :lol: .

Zao mi samo Gerrarda sto mora igrati s ovim "virtuozima" i gledam bas utakmicu protiv Gomela,svaka mu cast kad pronalazi motiv za igru.

Kad se padne u prosjek u gotovo je :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.