Bice prenos na Eurosportu.Prema projekcijama Fazlija ce zavrsiti takmicenje sa 585 krugova.U pekingu je imao krug viseexbabilon je napisao/la:Dajte linkove na vrijeme za ovog Mešića, jedina je nada.
OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - BIH
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- legenda reala
- Kontakt:
Ima i prenos na BHT1bistrikboy je napisao/la:Bice prenos na Eurosportu.Prema projekcijama Fazlija ce zavrsiti takmicenje sa 585 krugova.U pekingu je imao krug viseexbabilon je napisao/la:Dajte linkove na vrijeme za ovog Mešića, jedina je nada.
za korisnike bh telekoma http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#nowepg" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Do koje pozicije se ide u finale? To jest kju najmanju poziciju treba da bude plasiran da bi bio u finalu?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pitaš za Mešića?likma23 je napisao/la:Do koje pozicije se ide u finale? To jest kju najmanju poziciju treba da bude plasiran da bi bio u finalu?
Ili da prebaci normu ili među 12 najboljih po rezultatu.
- legenda reala
- Kontakt:
Najboljih 12 po plasmanu , ako ne prebaci 20,65likma23 je napisao/la:Do koje pozicije se ide u finale? To jest kju najmanju poziciju treba da bude plasiran da bi bio u finalu?
Cantwel 20,41
Hofa 21,36

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da pitam za Mešića.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pitaš za Mešića?likma23 je napisao/la:Do koje pozicije se ide u finale? To jest kju najmanju poziciju treba da bude plasiran da bi bio u finalu?
Koliko ih ide u finale?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
EDIT: hvala @legenda realalikma23 je napisao/la:Da pitam za Mešića.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pitaš za Mešića?likma23 je napisao/la:Do koje pozicije se ide u finale? To jest kju najmanju poziciju treba da bude plasiran da bi bio u finalu?
Koliko ih ide u finale?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mešić 19.49, trenutno 11. mjesto.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pa rekoh ti finolikma23 je napisao/la:Da pitam za Mešića.
Koliko ih ide u finale?

Fazlija upucao 45. mjesto sa 587 krugova.
----
Zadnja izmjena: Livnjak, dana/u 03 avg 2012, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Imal prezivjelih?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pa rekoh ti finolikma23 je napisao/la:Da pitam za Mešića.
Koliko ih ide u finale?![]()
Fazlija upucao 45. mjesto sa 587 krugova.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ima Debevec, on ga zna od ranije pa je radi predostrožnosti koristio pancir. Nije pogriješio.bistrikboy je napisao/la:Imal prezivjelih?
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 03 avg 2012, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i gledao sam, u tom trenutku, sad je 14.Livnjak je napisao/la:----
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- bistrikboy
- Kontakt:
Popravio je rezultat iz pekinga za 1 krug,bar nesto.Slovenac,srbin i hrvat u finalu.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ima Debevec, on ga zna od ranije pa je radi predostrožnosti koristio pancir. Nije pogriješio.bistrikboy je napisao/la:Imal prezivjelih?
Stručnjaci, može li analiza rezultata, jel ovo valja, može li u finale, može li se popravit dovoljno, jel se od tri rezultata gleda najbolji ?
- bistrikboy
- Kontakt:
Konkurencija jutros generalno slaba,20.25 i ima sigurno finaleexbabilon je napisao/la:Stručnjaci, može li analiza rezultata, jel ovo valja, može li u finale, može li se popravit dovoljno, jel se od tri rezultata gleda najbolji ?
A može li on tako dobro bacit nakon 19.49 u prvoj seriji?bistrikboy je napisao/la:Konkurencija jutros generalno slaba,20.25 i ima sigurno finaleexbabilon je napisao/la:Stručnjaci, može li analiza rezultata, jel ovo valja, može li u finale, može li se popravit dovoljno, jel se od tri rezultata gleda najbolji ?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Moće bacit, uvijek se omakne loš hitac. Sa ovim ne bi ušao ni u kadetsko finale.exbabilon je napisao/la:A može li on tako dobro bacit nakon 19.49 u prvoj seriji?bistrikboy je napisao/la:Konkurencija jutros generalno slaba,20.25 i ima sigurno finaleexbabilon je napisao/la:Stručnjaci, može li analiza rezultata, jel ovo valja, može li u finale, može li se popravit dovoljno, jel se od tri rezultata gleda najbolji ?
prvi direktno, a posto su 4.-12. imali 595 idu u raspucavanje, najbolji 5 ce ici sa prva tri u finale!bistrikboy je napisao/la:Popravio je rezultat iz pekinga za 1 krug,bar nesto.Slovenac,srbin i hrvat u finalu.
Zadnja izmjena: Livnjak, dana/u 03 avg 2012, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
To mi je drago čuti, po tome ima mjesta za poboljšanje rezultata, on je to u stanju, pa još da to pretoči u jedan rezultat preko 2 metra za početak, bilo bi ok. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.