NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
S obzirom da nemam vremena, jednostavno se treba istaknuti da je to bila uvjerljiva igrom, a rezultatski je trebala biti i uvjerljivija pobjeda nad Velezom koji nije imao nijednu opasnu situaciju pred nasim golom koliko se sjecam, uz dobro sudjenje, prijem, i sve ostalo sto karakterizira uvjete na Pecari. Potpuno zasluzena pobjeda bez ikakve mrlje, no Široki ce morati poceti vise iskoristavati prilike koje stvori jer taj dan je ipak trebao zabiti neka cetiri komada po prikazanom i stvorenom, a ne da strepi da li ce neki zalutali metak zakomplicirati situaciju.
...Život za Široki...
fidelis is back...ŠB_Fidelis je napisao/la:S obzirom da nemam vremena, jednostavno se treba istaknuti da je to bila uvjerljiva igrom, a rezultatski je trebala biti i uvjerljivija pobjeda nad Velezom koji nije imao nijednu opasnu situaciju pred nasim golom koliko se sjecam, uz dobro sudjenje, prijem, i sve ostalo sto karakterizira uvjete na Pecari. Potpuno zasluzena pobjeda bez ikakve mrlje, no Široki ce morati poceti vise iskoristavati prilike koje stvori jer taj dan je ipak trebao zabiti neka cetiri komada po prikazanom i stvorenom, a ne da strepi da li ce neki zalutali metak zakomplicirati situaciju.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
zna li iko oce li Hajduk gostovat u Sirokom u 10.mjesecu?
procito sam to ovih dana negdje,ta utakmica bi se trebala igrat kad bude stanka zbog reprezentacija....
pozdrav
procito sam to ovih dana negdje,ta utakmica bi se trebala igrat kad bude stanka zbog reprezentacija....
pozdrav

-
- Kontakt:
ne vjerujem o tom nisam još ništa cuo,a trebalo bi jer prošle god smo mi gostovali u njih pa možda uzvrat
Široki danas pobjeđuje na Grbavici ?
-
- Kontakt:
to je bilo možda sigurno nekolko dana prije ut,ali danas ne neće nam igrat 4-5 iz prvog sastava viroza ih pokosila,ne igra mišić koji je prošlo kolo bio najbolji igrac,te 3 iz veznog reda,možda čak ne bude igrao wagner
matetaraba je napisao/la:to je bilo možda sigurno nekolko dana prije ut,ali danas ne neće nam igrat 4-5 iz prvog sastava viroza ih pokosila,ne igra mišić koji je prošlo kolo bio najbolji igrac,te 3 iz veznog reda,možda čak ne bude igrao wagner
slazem se...bez njih dsmo puno slabiji...ja sam zadovoljan bodom..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- antipolitikaa
- Kontakt:
kakvo je stanje trenutno protiv olimpika?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Vodi ŠB 1-0antipolitikaa je napisao/la:kakvo je stanje trenutno protiv olimpika?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
ko je da gol za široki
-
- Kontakt:
bravo dokaz da smo najjaci,samo daleko borac pobjego,nešto puno dobivaju ove bratske klubove,laktasi,slavija
- antipolitikaa
- Kontakt:
Pa bilo ti je u Vecernjem Listu izjava onog Erbeza kako je doslo naređenje iz Saveza RS-a kako svi ama bas svi srbski klubovi trebaju pustiti Borca,do sad je to ucinila Slavija i Laktasi na domacem terenu! 
Zbog toga je covjek i otisao a pljuni me ako i Rudara ne dobiju ,nisu oni uopce toliko dobri koliko ce braca pomoci ove godine!

Zbog toga je covjek i otisao a pljuni me ako i Rudara ne dobiju ,nisu oni uopce toliko dobri koliko ce braca pomoci ove godine!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
hahahahaha, ajde antipolitika, mozes ti to i boljeantipolitikaa je napisao/la:Pa bilo ti je u Vecernjem Listu izjava onog Erbeza kako je doslo naređenje iz Saveza RS-a kako svi ama bas svi srbski klubovi trebaju pustiti Borca,do sad je to ucinila Slavija i Laktasi na domacem terenu!

-
- Kontakt:
NABIJAMO KOMPLEKSE!!!KAKAV SI TI LEVAT...pricas gluposti....antipolitikaa je napisao/la:Pa bilo ti je u Vecernjem Listu izjava onog Erbeza kako je doslo naređenje iz Saveza RS-a kako svi ama bas svi srbski klubovi trebaju pustiti Borca,do sad je to ucinila Slavija i Laktasi na domacem terenu!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
- antipolitikaa
- Kontakt:
Vidi sta je Vultrasa ,gdje ste lani bili nigdje posta o Borcu
,nosi vas đavo kao sto bi u nas rekli u hercegovini,ja kazem Borac nece pobjediti ni Zelju,Sarajeva,Travnika,Zrinjskog,Veleza,Olimpika u gostima jer ti klubovi ne dolaze iz rs vec iz federacije koja nije u nadleznosti NSRS! 

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
NEMOJ ZEZAT LJUDI IGRAJU SUPER PA POBIJEDILI SU NAS MI NISMO IZ RSantipolitikaa je napisao/la:Vidi sta je Vultrasa ,gdje ste lani bili nigdje posta o Borcu,nosi vas đavo kao sto bi u nas rekli u hercegovini,ja kazem Borac nece pobjediti ni Zelju,Sarajeva,Travnika,Zrinjskog,Veleza,Olimpika u gostima jer ti klubovi ne dolaze iz rs vec iz federacije koja nije u nadleznosti NSRS!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Vas ne kontam vi cete ionako ispast iz lige jos kad Jackson ode u Zrinjski
,vas je i olimpik dobio stoga 

Pa dobro, vas su skoro svi pobjedilimrzim_ulizice je napisao/la: NEMOJ ZEZAT LJUDI IGRAJU SUPER PA POBIJEDILI SU NAS MI NISMO IZ RS

Borac igra dobro ali i ima puno sreće. Rekao bih da su zasluženo na vrhu ali ostaje činjenica da su pobjedili do sada sve protivnike iz RS-a. Napravio je veliku razliku jer im je raspored išao na ruku, sve najjače klubove je dočekao kući. Vidjet ćemo hoće li uspjeti zadržati prednost na početku drugo dijela prvenstva.
mrzim_ulizice je napisao/la:NEMOJ ZEZAT LJUDI IGRAJU SUPER PA POBIJEDILI SU NAS MI NISMO IZ RSantipolitikaa je napisao/la:Vidi sta je Vultrasa ,gdje ste lani bili nigdje posta o Borcu,nosi vas đavo kao sto bi u nas rekli u hercegovini,ja kazem Borac nece pobjediti ni Zelju,Sarajeva,Travnika,Zrinjskog,Veleza,Olimpika u gostima jer ti klubovi ne dolaze iz rs vec iz federacije koja nije u nadleznosti NSRS!
nemoj se ti ljutit al vas moze dobit svako u ligi tako da vi niste mjerilo tako je kako je
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
sve najace docekao i ispratio pobjednickiMarin je napisao/la:Pa dobro, vas su skoro svi pobjedilimrzim_ulizice je napisao/la: NEMOJ ZEZAT LJUDI IGRAJU SUPER PA POBIJEDILI SU NAS MI NISMO IZ RS![]()
![]()
![]()
Borac igra dobro ali i ima puno sreće. Rekao bih da su zasluženo na vrhu ali ostaje činjenica da su pobjedili do sada sve protivnike iz RS-a. Napravio je veliku razliku jer im je raspored išao na ruku, sve najjače klubove je dočekao kući. Vidjet ćemo hoće li uspjeti zadržati prednost na početku drugo dijela prvenstva.

samo vi potcjenjujte celik, celik jos nije gotov, ima tu da se igra jos
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Giuseppe1, Olise, Pablo11, Paromlinac, Taree, tutankamon1905 i 50 gostiju.