Napisao sam negdje već u prognozi.., Pandža u nekoj 30. minutu za 0-1 će je podvaliti i to je tozmaj_Bosne je napisao/la:hehe, valjda će opet njihov golman zeznut, pa da ih isto onako dobijemo u BL.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma gdje će podcijeniti Borcaastra1922 je napisao/la:mene je malo strah svi mi a vidim i drugi podcjenjuju borac radi ispadanja od celika i vide sansu da zvijezda ostane neporazena,pa me malo strah kako c igraci uci u utakmicu mozda ce podcijeniti borca a to bi nas sigurno kostalo porazaccc tebe. Jedino ako vam šta golman zezne oni će dati gol, drugačije nikako
NK Zvijezda Gradačac
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pandza je upitan postoji mogucnost da ce Vehabovic igrat u prvoj postavi, upravo sam procitao clanak iz avaz-a, a mozda i Kuntic baca bombe novinarima

Vi ste baš preveiliki optimisti.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
Hvala, bili smo i prosle godineASUS je napisao/la:Vi ste baš preveiliki optimisti.
- Armageddon2012
- Kontakt:
kolike su vam sanse,mozete vidjeti ovdje
https://www.wwin.ba/sport/" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci,svi koji misle drugacije,tj da je zvijezda bolja i da ce opet pobjediti,eto vam jedinstvene prilike da svoj ulog umnozite cak 6 puta!!
znaci,svi koji misle drugacije,tj da je zvijezda bolja i da ce opet pobjediti,eto vam jedinstvene prilike da svoj ulog umnozite cak 6 puta!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Šta misliš rođak kakve su nam šanse bile prošle godine da pobijedimo prema kladionicama???Armageddon2012 je napisao/la:kolike su vam sanse,mozete vidjeti ovdje
svakako da cu bacit tiket i doc u BL na dernek
- Armageddon2012
- Kontakt:
bujrum,dobrodosao....
ma ne kazem ja nista,mozda cete pobjedit i sutra,samo usmjeravam optimiste da naplate taj svoj optimizam momacki u kladionici
rijedak je poklon da u duelu ovako dve ravnopravne ekipe kvota na jednu bude 1.40 a na drugu 5.90!!!
ma ne kazem ja nista,mozda cete pobjedit i sutra,samo usmjeravam optimiste da naplate taj svoj optimizam momacki u kladionici
rijedak je poklon da u duelu ovako dve ravnopravne ekipe kvota na jednu bude 1.40 a na drugu 5.90!!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Po meni licno ovaj Milanovic nije ni za klupu Zvijezde , ali eto vidim neko ga forsira.On je igrac koji ce nam hebavat zivce ove sezone. Sretno sutra i bar bod donijeti iz Banjalukeemir_dj je napisao/la:
Optimisti pred utakmicu
U Borcu žele sezonu otvoriti pobjedom nad Zvijezdom
Iako još uvijek nisu kompletirali igrački kadar u redovima Borca sa mnogo optimizma dočekuju početak nove sezone.
Prvi rival im je Zvijezda, momčad koja se do sada pokazala kao izuzetno neugodan protivnik. Znaju to dobro u Borcu, pa žele da se dokažu pred svojim navijačima.
"Ta eliminacija iz Evrope nas još uvijek boli, pa ćemo sad sve učiniti da pokažemo da smo se konsolidovali. Imamo još jedan motiv, a to je da se Zvijezdi revanširamo za onaj poraz koji smo doživjeli proljetos. Zvijezda je opasan protivnik koji igra motivisano protiv nas i nećemo ovu utakmicu shvatiti olako", rekao je Boris Raspudić.
Zasad se ne zna da li će Borac u ovom susretu da bude kompletan, jer Dugić još uvijek ima problema sa povredom. Jedno vrijeme nije trenirao ni Vedran Kantar, koji je sad ipak u stroju.
"Igrat će samo oni najspremniji, a za nas je najvažnije da u novu sezonu uđemo sa pobjedom. Tri boda bi nam donijela neophodan mir pred derbi protiv Željezničara", rekao je trener Slobodan Starčević.
Utakmica između Borca i Zvijezde igrat će se u Banjoj Luci u subotu od 20,30
U Borcu žele sezonu otvoriti pobjedom nad Zvijezdom
Iako još uvijek nisu kompletirali igrački kadar u redovima Borca sa mnogo optimizma dočekuju početak nove sezone.
Prvi rival im je Zvijezda, momčad koja se do sada pokazala kao izuzetno neugodan protivnik. Znaju to dobro u Borcu, pa žele da se dokažu pred svojim navijačima.
"Ta eliminacija iz Evrope nas još uvijek boli, pa ćemo sad sve učiniti da pokažemo da smo se konsolidovali. Imamo još jedan motiv, a to je da se Zvijezdi revanširamo za onaj poraz koji smo doživjeli proljetos. Zvijezda je opasan protivnik koji igra motivisano protiv nas i nećemo ovu utakmicu shvatiti olako", rekao je Boris Raspudić.
Zasad se ne zna da li će Borac u ovom susretu da bude kompletan, jer Dugić još uvijek ima problema sa povredom. Jedno vrijeme nije trenirao ni Vedran Kantar, koji je sad ipak u stroju.
"Igrat će samo oni najspremniji, a za nas je najvažnije da u novu sezonu uđemo sa pobjedom. Tri boda bi nam donijela neophodan mir pred derbi protiv Željezničara", rekao je trener Slobodan Starčević.
Utakmica između Borca i Zvijezde igrat će se u Banjoj Luci u subotu od 20,30
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
sta bi za husica???'
ne znam na osnovu čega optimizam, Borac je veliki favorit unatoč lošoj predstavi u Evropi i ta predstava nema nikakvog uticaja za PL, Borac je i dalje jedan od kandidata za titulu i zaista se nadati nešto u BL je samo navijački a nikako realno razmišljanje
Slažem se sa tobom Borac je favorit bez obzira što je ispo iz Evrope al i bod da usvojimo bio bi veliki uspjeh.seven je napisao/la:ne znam na osnovu čega optimizam, Borac je veliki favorit unatoč lošoj predstavi u Evropi i ta predstava nema nikakvog uticaja za PL, Borac je i dalje jedan od kandidata za titulu i zaista se nadati nešto u BL je samo navijački a nikako realno razmišljanje
e sad sam jos vise optimista i mslm da ce mo uzet sva tri bodaseven je napisao/la:ne znam na osnovu čega optimizam, Borac je veliki favorit unatoč lošoj predstavi u Evropi i ta predstava nema nikakvog uticaja za PL, Borac je i dalje jedan od kandidata za titulu i zaista se nadati nešto u BL je samo navijački a nikako realno razmišljanje
sutra bez pandze povreda 
svako ima pravo da se nada i da ima svoje misljenje.i ja sam od onih kojima bi bod bio velik ko sahat kula a o tri da i ne govorim.mogu se sloziti sa sevenovim postom jer uistinu nas narod je zvijezdu gledao protiv modrice i to je to,tako da je za sve nas nasa igra velika enigma...vidim kuntic ce probati nekim taktickim fazonima doci do pozitivnog rezultata.uigravao je razlicite formacije i na nama je da se nadamo da ce jedna donijeti rezultat
sretno momci sutra naderite ih ipak 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma ja znam samo jedno sta god je ovaj seven napiso bilo je kontra pa se nadam da ce i voaj put 
Bojim se da nije tako,Seven je jedan od najrealnijih na forumu,kontra je uvijek od Astre.mirza_rd je napisao/la:ma ja znam samo jedno sta god je ovaj seven napiso bilo je kontra pa se nadam da ce i voaj put
bojim se dzine da si ti ovdje samo da pravis neka sranja naravno imas i izuzetaka treba napomenut da je dzin neke inf pisao ovdje na forumu sasvim kontra od drugi i na kraju bio je upravu...astra siguro da zna puno vise od nas vecine na forumu,vidi se da voli zvijezdu i bas zbog toga merak mi je citat njegove postove...Dzin je napisao/la:Bojim se da nije tako,Seven je jedan od najrealnijih na forumu,kontra je uvijek od Astre.mirza_rd je napisao/la:ma ja znam samo jedno sta god je ovaj seven napiso bilo je kontra pa se nadam da ce i voaj put
Mogu i ja pisati da bude milina citati moje postove,volio bih i ja da je Damjanovic dosao u Zvijezdu,da je pokriven stadion,zavrsen pomocni,postavljeni semafori...itd,lijepo je to cuti i procitati ali realnost i istina je daleko,svi mi volimo cuti lijepo,a ne volimo ruzno,ja volim gorku istinu nego slatku laz,a kako vidim mnogi vole da zive u lijepoj lazi,ko god podrzi Astru takav je,ovdje iznosimo svoje slobodno misljenje,a kada nema argumenata sluze se i fizickim prijetnjama,toliko o znanju i ljubavi prema Zvijezdi,ko je voli suocit ce se sa njenim problemima,lakoje voljeti ljiljane i u toplom domu sjeditibondich je napisao/la:bojim se dzine da si ti ovdje samo da pravis neka sranja naravno imas i izuzetaka treba napomenut da je dzin neke inf pisao ovdje na forumu sasvim kontra od drugi i na kraju bio je upravu...astra siguro da zna puno vise od nas vecine na forumu,vidi se da voli zvijezdu i bas zbog toga merak mi je citat njegove postove...Dzin je napisao/la:Bojim se da nije tako,Seven je jedan od najrealnijih na forumu,kontra je uvijek od Astre.mirza_rd je napisao/la:ma ja znam samo jedno sta god je ovaj seven napiso bilo je kontra pa se nadam da ce i voaj put
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.