A kako sad igrac zna da je zvijezda, postoji li neko pravilo, da li je to koliko poena zabije, ili zavisi do plate, ili sta ja znam vise... Pa prijedlog ti za rubriku vjerovali ili neripper je napisao/la:Ma mislio sam samo amerkinacima iz NBAKK_Bosna je napisao/la:onda bi francuzi gubili od nasripper je napisao/la:Treba zabraniti učešće ovih zvijezda iz NBA![]()
da može kako ta opcija
, bilo bi mnogo zanimljivije pratiti košarku na Olimpijadama i Svjetskim prvenstvima.
OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - Košarka
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A bojim se da ni vi niste u pravu nikako sto toliko dizete DT1, vjerovatno svi vide taj DT1 kao bolji i ja necu ulaziti u tu pricu jer je bezmislena i ne moze se dokazati ko je bolji, ali sad toliko dizati DT a omalovazavati ove sjajne momke je sramota, pa covjece po cemu to zaostaju Bryant, James, Durant... (Jordan na stranu) za jednim Pippenom, Birdom, Johnsonom....BernardBarnjak je napisao/la:asunsao je napisao/la:Pogledajte razlike s kojim je pobjedjivo DT 92, a pogledajte ove razlike, tu je to negdje, ovaj sad DT nema centra kako treba, onda mozete misliti sta bi bilo da je tu Howard recimo, tako da te price da je prije NBA bila "puno" bolja padaju u vodu.
Bojim se da nisi u pravu ali nikako! I da igra DH smjesno je poredjenje njega i DRobinsona ili Ewinga...
Opet ista tema DT1 vs USA 2012...
Zasto niko ne kaze (konkretno) ko bi uopste cuvao AIR Jordana (tada 29 godina)? Molim vas...
Mislim, sve je to u 5 deka, recimo da ni jedan Stockton nije nista bolji od Paul-a, a Bgm. da je Howard tu nebi imali ni boljeg Centra, jer Howard nista ne zaostaje za Robinsonom ili Ewingom.
pa od covjeka koji nosi taj nick se ocekuje da zna barem nesto o kosarciTracy3McGrady je napisao/la:Howard nista ne zaostaje za Robinsonom ili Ewingom.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:pa od covjeka koji nosi taj nick se ocekuje da zna barem nesto o kosarciTracy3McGrady je napisao/la:Howard nista ne zaostaje za Robinsonom ili Ewingom.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
156 poena jbt.... Doduše ona nigerijska odbrana i pristup meču je kukavički. Pa nek te nabiju 50 razlike,al pokušaj bar jedan šut zaustavit,a oni ko čkepi.... Dreamovci naravno prvi favorit Igara,a ekipe poput Nigerije ne bi trebale igrat na OIu,ono stalno prčanje komentatora kako su Grčku izbacili nepotrebno,jer bi i ovakva Grčka izgubila maksimalno 25 razlike. Ljudi su praktično od 30 trojki u 25 imali vremena do prekosutra da se koncentrišu (ne umanjujem dominaciju,ne dao Bog) samo kažem kako je totalno nesportski igrati poput Nigerije na jednom velikom takmičenju.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Da ne bude da uvijek prisem protiv USA12 ono sinoc je nevjerovatno bilo... imao sam osjecaj da su nogom sutirali da bi uslo... Nevjerovatna utakmica.
Komentator na BHT pojma, ali pojma nema...
Ike Diogu, najbolji sinoc u losoj Nigeriji!
Komentator na BHT pojma, ali pojma nema...
Ike Diogu, najbolji sinoc u losoj Nigeriji!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Care, pratim Kosarku jos od '94 i gledao sam redovno Jordana, Hardawaya, Morninga, Ewinga, Hakeem'a, Robinsona, G.Hill'a itd... sve te sjajne dominantne igrace sjajnih devedesetih, ali bgm. Howard je fizicki jaci od svih igraca koji igraju na cetvorci ili petici, covjek jendostavno dominira slicno kao sto je radio Ewing,sjecam se tekme kad je sam unistio moj OrlandoKK_Bosna je napisao/la:pa od covjeka koji nosi taj nick se ocekuje da zna barem nesto o kosarciTracy3McGrady je napisao/la:Howard nista ne zaostaje za Robinsonom ili Ewingom.
KK_Bosna je napisao/la:i kada bi se indivualno po pozicijama gledalo, ovaj tim bi imao jedino prednost u poredjenju durant - pippen (na SF), te igoudala - laettner (kao 12. igraci)
sta mislis koliko ce iz ovog sastava u hof?i ko je bio bolji 1992 od jamesa na toj poziciji?Kobe,james,melo,durant takvu 4 mi nabroji...Jedino su na 5 bili bolji i jordan je recimo bolji od kobe,ali nije to tolika razlika.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tracy3McGrady je napisao/la:Care, pratim Kosarku jos od '94 i gledao sam redovno Jordana, Hardawaya, Morninga, Ewinga, Hakeem'a, Robinsona, G.Hill'a itd... sve te sjajne dominantne igrace sjajnih devedesetih, ali bgm. Howard je fizicki jaci od svih igraca koji igraju na cetvorci ili petici, covjek jendostavno dominira slicno kao sto je radio Ewing,sjecam se tekme kad je sam unistio moj OrlandoKK_Bosna je napisao/la:pa od covjeka koji nosi taj nick se ocekuje da zna barem nesto o kosarciTracy3McGrady je napisao/la:Howard nista ne zaostaje za Robinsonom ili Ewingom., Hakeem takodje unistio moj Orlando
) Ako malo bolje procitas, vidjet ces da nisam napisao da je DH12 bolji od navedenih, vec da ne zaostaje za njima, sto znaci da su tu negdje.
Vjeruj mi da nisu ali eto imas pravo na svoje misljenje. Fizicka dominantnost? Imas google pa potrazi slike K. Malone, K. Willisa, A. Morninga pa ces vidjeti sta je FIZICKA dominantost! Barkley je sa 198cm bio najbolji skakac NBA '87, kakva je to dominantnost bila?!
Ja kazem da je DT1 definitivno bolja ekipa od ove USA12 ali to ne znaci da USA12 losa ekipa, naprotiv.

Jos nesto, neko je rekao da ovaj tim ima jace organizatore igre, hahahahhaahhah. hahahah!
Kad rasell westbrook ostvari POLA asistencija koliko je Stockton ostvario u karijeri prestajem pratiti kosarku...
- storm_raider
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:pa od covjeka koji nosi taj nick se ocekuje da zna barem nesto o kosarciTracy3McGrady je napisao/la:Howard nista ne zaostaje za Robinsonom ili Ewingom.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Normalno da je pravi DT bolji od ovih...kakva je konkurencija tad bila moze se napraviti jos jedna ekipa koja bi dobila ovaj sad "DT"....ko je sad Howardu konkurencija??U citavoj ligi imas 3-4 centra dostojna tog naziva a ostali mogu u euroligi grijati klupe...i za ostale igrace isto tako...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- BernardBarnjak
- Kontakt:
lumani je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:i kada bi se indivualno po pozicijama gledalo, ovaj tim bi imao jedino prednost u poredjenju durant - pippen (na SF), te igoudala - laettner (kao 12. igraci)
sta mislis koliko ce iz ovog sastava u hof?i ko je bio bolji 1992 od jamesa na toj poziciji?Kobe,james,melo,durant takvu 4 mi nabroji...Jedino su na 5 bili bolji i jordan je recimo bolji od kobe,ali nije to tolika razlika.
Iz ovog sastava HOF ce biti KB, LBJ, KD. Ostali tesko! KB nikako ne mogu vezati za ovu generaciju jer je puno starji od ostalih, on pripada nekoj drugoj generaciji...
Tracy3McGrady je napisao/la:Care, pratim Kosarku jos od '94 i gledao sam redovno Jordana, Hardawaya, Morninga, Ewinga, Hakeem'a, Robinsona, G.Hill'a itd... sve te sjajne dominantne igrace sjajnih devedesetih, ali bgm. Howard je fizicki jaci od svih igraca koji igraju na cetvorci ili petici, covjek jendostavno dominira slicno kao sto je radio Ewing,sjecam se tekme kad je sam unistio moj OrlandoKK_Bosna je napisao/la:pa od covjeka koji nosi taj nick se ocekuje da zna barem nesto o kosarciTracy3McGrady je napisao/la:Howard nista ne zaostaje za Robinsonom ili Ewingom., Hakeem takodje unistio moj Orlando
) Ako malo bolje procitas, vidjet ces da nisam napisao da je DH12 bolji od navedenih, vec da ne zaostaje za njima, sto znaci da su tu negdje.
eto, posto si pratio sve te velike centre, valjda znas da su oni bili dominantni na oba kraja parketa... howard je zvjer u odbrani, dok je u napadu poprilicno limitiran, zato ne moze u istu recenicu sa ovim centrima sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih jer su oni bili savrseni na oba kraja parketa... generalno gledajuci, danas u nba imas samo nekoliko igraca koji su kompletni, da su vrhunski i u napadu i u odbrani... lebron, kobe, durant, paul
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
sto se tice ulaska u HOF:lumani je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:i kada bi se indivualno po pozicijama gledalo, ovaj tim bi imao jedino prednost u poredjenju durant - pippen (na SF), te igoudala - laettner (kao 12. igraci)
100% bryant, durant i james.
moguce jos paul, anthony i williams.
po pozicijama usporedba:
PG Johnson/Stockton - Paul/Williams/Westbrook
SG Jordan/Drexler - Bryant/Harden/Igoudala
SF Pippen/Bird/Mullin - James/Durant/Anthony
PF Barkley/Malone/Laettner - Love
C Robinson/Ewing - Chandler/Davis
Vidite li vi naziv teme
Ima li ovdje moderatora,admina ili nečega sličnog
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Vidite li vi naziv teme![]()
Prica je itekako vezana za temu...
Let's go Espana!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
KK_Bosna je napisao/la:sto se tice ulaska u HOF:lumani je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:i kada bi se indivualno po pozicijama gledalo, ovaj tim bi imao jedino prednost u poredjenju durant - pippen (na SF), te igoudala - laettner (kao 12. igraci)
100% bryant, durant i james.
moguce jos paul, anthony i williams.
po pozicijama usporedba:
PG Johnson/Stockton - Paul/Williams/Westbrook
SG Jordan/Drexler - Bryant/Harden/Igoudala
SF Pippen/Bird/Mullin - James/Durant/Anthony
PF Barkley/Malone/Laettner - Love
C Robinson/Ewing - Chandler/Davis
Sve si to fino naveo..
PG je za mene isto pokrivena,ova 3 se mogu nositi sa onom 2.... SG, dream team bolji ,SF 2012 team bolji ,PF Dream bolji ,stim da team 2012 i ne treba 4 jer su na drugim pozicijama jaci..C 100% dream team. Ne znam suterski su 2012 bolji i dosta brzi....Ali tamo je opet bio jordan,kojeg ne smijes naljutiti....
messilla je napisao/la:Ma @hodza to sarkasticno, jer kolege iz RS-a potenciraju tu pricu o dopingovanju Americkih sportista, kad isti izdominiraju u odredjenim sportovima.BIHfan je napisao/la:Ovo je najbolja suterska ekipa ikad. Neko ovdje je rekao da su dopingovani, pa ne pomaze doping da das 30 trica.![]()
upravo...
FORZA MARŠAL !!!
da li hrvatske kosarkasice imaju sanse da prodju u 1/4 finale ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.