Ali makar humora ne nedostaje.
Okidam na komentare o Fazliji....ćoro
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma vidim ja, po rukopisu sam ga prepoznaolegenda reala je napisao/la:Ma on niko drugiJack777Pott je napisao/la:
Jesil ti nekad imao profil pod imenom @AjdBosnaVodi??
E bas i znas hahahahaSemper je napisao/la:Ja koliko znam Hrvatska ima divnu obalu gdje veslači i predstavnicu u jedrenju mogu trenirati.
Peručko jezeropropuh je napisao/la:E bas i znas hahahahaSemper je napisao/la:Ja koliko znam Hrvatska ima divnu obalu gdje veslači i predstavnicu u jedrenju mogu trenirati.
gdje si vidio veslace da treniraju po talasima Jadrana ili bilo kog drugog mora![]()
Jezero ili neka tiha rijeka.
Blago njima, mi u Bosni nemamo ni jezera, sve sama šuma i priroda, i imamo najvishe lovackih drustava, gdje se inace puca na zivotinje (u metu)....zato nam je strijelac Fazlija "oduševio" na olimpijadi.maximusdecimus je napisao/la:Peručko jezeropropuh je napisao/la:E bas i znas hahahahaSemper je napisao/la:Ja koliko znam Hrvatska ima divnu obalu gdje veslači i predstavnicu u jedrenju mogu trenirati.
gdje si vidio veslace da treniraju po talasima Jadrana ili bilo kog drugog mora![]()
20,50 je bila norma, koju moras prebaciti u zadnje 2 godineHeller je napisao/la:Šta je s onim Hamzom Alićem? on je ispunio normu valjda :S sto ne nastupa? a Fazliji nek oduzmu pusku dok nije ubio koga
Adibhf88 je napisao/la:Hrvatski "četverac" osvojio srebro !!
Da mi je znati, na kojim jezerima oni veslaju !!
Treniraju na Jarunu u Zagrebu. Veslacki klub je jedan od boljih u svijetu. Imaju jako dobre uslove i prostorije (teretana, sauna, sala za odmor, itd).Semper je napisao/la:Ja koliko znam Hrvatska ima divnu obalu gdje veslači i predstavnicu u jedrenju mogu trenirati.
Mi jesmo retardirana nacija u to nema sumnje sa OI ili bezVolimTz je napisao/la:Ne volim OI, vazda dobijem osjećaj da smo retardirana nacija.
uuuh. To i jesmo.VolimTz je napisao/la:Ne volim OI, vazda dobijem osjećaj da smo retardirana nacija.
Ma, uvijek se može reć da nemamo uslove, rat, politika...eto ga, nikad nemoj mislit da smo mi krivi ko ljudi i odmah će ti biti lakše.bistrikboy je napisao/la:Mi jesmo retardirana nacija u to nema sumnje sa OI ili bezVolimTz je napisao/la:Ne volim OI, vazda dobijem osjećaj da smo retardirana nacija.
Imaju Savu, kao i mi.propuh je napisao/la:E bas i znas hahahahaSemper je napisao/la:Ja koliko znam Hrvatska ima divnu obalu gdje veslači i predstavnicu u jedrenju mogu trenirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.