OI London 2012 - Rukomet
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Rukomet
stvarno ekstra igramo,samo da ovako nastavimo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Danas nas očekuje strašan meč CG-Hrvatska.... Crnogorke su kvalitetnija ekipa, ali Hrvatice su borbene, hrabre i imaju Andreu Penezić... Navijaću za Crnogorke, mada ko zna... Znam da će biti puno golova....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Hrvatska pobjedom može biti i na 1.mjestu u grupi, poazom na četvrtom, velik je ulogDANTES je napisao/la:Danas nas očekuje strašan meč CG-Hrvatska.... Crnogorke su kvalitetnija ekipa, ali Hrvatice su borbene, hrabre i imaju Andreu Penezić... Navijaću za Crnogorke, mada ko zna... Znam da će biti puno golova....
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
samoradnik
- Kontakt:
Crnogorke na oko puno jače,Budućnost evropski šampion 
Očekujem da slave i da možda čak uzmu i medalju na ovoj OI,mada biće teško se tuć sa skandinavkama.
Očekujem da slave i da možda čak uzmu i medalju na ovoj OI,mada biće teško se tuć sa skandinavkama.
12:12 nakon prvog poluvremena. Dosta izjednačena utakmica, vidjet ćemo šta će biti na kraju.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Na kraju velika pobjeda 27:26!!! Svaka čast Kaubojkama! 
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
-
samoradnik
- Kontakt:
Dobiše hrvatice. Crnogorke se obrukale u zadnjem napadu imaju kontru i bacaju loptu bogu iza nogu.
Uh dobro je, opet pobjeda protiv favoritkinja u jos jednoj napetoj zavrsnici.
Ponovno iznimna Penezic ,ali po meni najbolja Horvat koja je pogadjala kad je bilo najpotrebnije i trebat ce igrati na ovoj razini i u nastavku turnira.
Definitivno se mora poraditi na realizaciji sedmeraca , ako se ne varam 2/6, a to je jako lose..
Ponovno iznimna Penezic ,ali po meni najbolja Horvat koja je pogadjala kad je bilo najpotrebnije i trebat ce igrati na ovoj razini i u nastavku turnira.
Definitivno se mora poraditi na realizaciji sedmeraca , ako se ne varam 2/6, a to je jako lose..
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Pobjeda protiv neugodnih Crnogorki, svaka čast curama
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Jack777Pott
- Kontakt:
Odlicna utakmica Hrvatska - Crna Gora, puna preokreta i uzbudjenja. Horvat po meni presudna za pobjedu Hrvatske. Da ona nije proradila vjerojatno ci crnogorke i slavile, no ipak je i Horvat dio reprezentacije Hrvatske i pobjeda je cista kao suza. Nadam se medalji 
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Da bi Hrvatice bile prve treba da Ruskinje dobiju Brazilke i stvori se krug... Mada ona tamo grupa se čini puno jača od ove, pa prva pozicija i ne znači puno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako Kopljar dodje na bar 2 gola po mecu Hrvatska uzima ovaj turnir..apsolutno im sve polazi za rukom, pocev od GRANITNE odbrane koja je jedna od boljih koje sam vidio na vecim turnirima od Dominikovica i Spoljarica, preko golmana koji kapitalizira tu odbranu, do napada koji istina malo steka kad imaju igraca manje i zbog Kopljarove neaktivnosti...ako on "poludi" kao sto je uradio u zavrsnici Eura Hrvati mogu daleko jer tad nisu stimale neke druge stvari koje su sad poslozili....
bitno je i sto su fino izrotirali igrace prije ovih teskih utakmica, ali opet Vori i Lackovic za koje nemaju zamjene su i dalje najoptereceniji, ne bih da baksuziram al cini se da neka povreda visi u zraku, ako to bude povreda nekog od njih 2 Hrvati su gotovi...bas se nasikirao kad Lackovic izadje protiv Madjara.
bitno je i sto su fino izrotirali igrace prije ovih teskih utakmica, ali opet Vori i Lackovic za koje nemaju zamjene su i dalje najoptereceniji, ne bih da baksuziram al cini se da neka povreda visi u zraku, ako to bude povreda nekog od njih 2 Hrvati su gotovi...bas se nasikirao kad Lackovic izadje protiv Madjara.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Muka mi je od zenskog rukometa, i inace zenskog sporta...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i ja sam to isto mislio dok nisam gledao jednom fudbal- mada i dalje ne priznajem da znaju igrat haha i dok nisam gledao Buducnost u rukometu, od tad mi je zenski rukomet ok i odbojka posebno
..bilo mi je muka od muske odbojke dok nisam pogledao kako ljudi igraju-atomska odbojka....jedino sta im treba zabranit je kosarka od ovih glavnih sportova sa loptom
a zenski rukomet se moze gledat, cak zna bit i zanimljiv kad su bitne tekme podjednakih ekipa.
a zenski rukomet se moze gledat, cak zna bit i zanimljiv kad su bitne tekme podjednakih ekipa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jel' ti mene zajebavas? Pa sta sam ja napis'o? Da ce se srest u cetvrfinalu?legenda reala je napisao/la:Ne mogu oni na Francuze prije polufinala, morali bi biti četvrti u svojoj grupi da bi išli na Francuze za koje ti smatraš da će biti prvi u drugoj grupi.
Nisu mi se nešto još Francuzi pokazali na ovom prvenstvu, nisu imali jakog protivnika, tek nakon slijedećeg kola moći čemo pričati o njihovim dometima za sada još ništa![]()
Hrvatska ako bude prva u grupi ide sigurno u polufinale, jer u četvrtfinalu će igrati protiv Tunis/Argentina , ko god bude prvi u ovoj grupi ide dalje
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Današnji parovi:
10:30 Tunisia - Great Britain
12:15 Korea - Serbia (BHT1/RTS1)
15:30 Sweden - Argentina
17:15 Croatia - Denmark (BHT1/HRT2)
20:30 Iceland - France
22:15 Hungary - Spain
10:30 Tunisia - Great Britain
12:15 Korea - Serbia (BHT1/RTS1)
15:30 Sweden - Argentina
17:15 Croatia - Denmark (BHT1/HRT2)
20:30 Iceland - France
22:15 Hungary - Spain
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Aj ne mlati... Ženski rukomet je sjajan.... Po atraktivnosti jednak muškom...Titova-Juga je napisao/la:Muka mi je od zenskog rukometa, i inace zenskog sporta...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
samoradnik
- Kontakt:
Solidno za sad Srbija djeluje protiv Koreje....
ajmo momci!
dajem punu podrsku prvom komentaru, malo koji zenski sport postoji koji mogu gledati!DANTES je napisao/la:Aj ne mlati... Ženski rukomet je sjajan.... Po atraktivnosti jednak muškom...Titova-Juga je napisao/la:Muka mi je od zenskog rukometa, i inace zenskog sporta...
nisam gledo ovu utakmicu, ali kroz one prije, cini mi se da je Srbija fizicki u losem stanju, da padaju u drugom poluvrijemenu!samoradnik je napisao/la:Solidno za sad Srbija djeluje protiv Koreje....ajmo momci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.