FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la exbabilon » 03 avg 2012, 16:19

Kapital Sarajeva pred revanš je prikazana igra i nadmoć na terenu. Rekao bih prije nadmoć, jer i kad niste igrali dobro opet ste bili u posjedu lopte i opasniji na njihov nego oni na vaš go. Rezultat je dosta škakljiv, niko od vas ga ne bi izabrao prije meča, ali opet ostavlja određnu prednost pred revanš jer ne morate bezglavo jurcat i napadat, a tad ste još opasniji rekao bih. Toliko od mene, čestitke na pobjedi i Sesaru na pozivu, možda iskoristi ukazanu priliku i popuni mjesto koje je trenutno jako šuplje u našoj reprezentacji.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

BordoGigant
Kontakt:

Post Postao/la BordoGigant » 03 avg 2012, 16:49

Sesar: Očekujem da dobijem priliku u Velsu

Sesar je svakako ovaj poziv zaslužio sjajnim partijama u dresu bordo momčadi, a svakako je 'najsvježija' ona od sinoć protiv crnogorske Zete u trećem pretkolu Evropa lige. Ipak, veznjak smatra da je sve moglo da završi malo bolje po njegovu ekipu.

"Rezultat od 2:1 je svakako neugodan i ne daje nam za pravo da se opustimo u revanšu. Imam osjećaj da je dosta navijača napustilo stadion pomalo nezadovoljno jer smo imali dosta prilika koje nismo iskoristili. Nakon dobre igre protiv Levskog svi su očekivali da ćemo savladati Zetu sa većom gol razlikom. Oni nisu imali nijedan ozbiljniji šut ka golu osim tog slobodnog udarca iz kog smo primili pogodak. Ni u jednom trenutku nisam posumnjao u našu pobjedu, ali se u drugom poluvremenu osjetio umor i to je možda i bilo presudno", kazao je Sesar na početku razgovora za naš portal te se osvrnuo i na revanš susret koji će se odigrati za sedam dana.

"Imamo dosta gust raspored, u goste nam dolazi Čelik, a zatim putujemo u Podgoricu na revanš i moramo se zaista maksimalno odmoriti da bi bili spremni za te utakmice. Mislim da će revanš u Podgorici biti lakši i uopšte ne sumnjam u prolaz u to četvrto pretkolo".

Sesar svakako nije krio oduševljenje zbog činjenice da će imati priliku da obuče i dres reprezentacije.

"Zaista sam presretan zbog poziva. Zahvalio bih se selektoru na ukazanoj prilici i hvala dragom Bogu što me je nagradio za moj profesionalan odnos. U svakoj sam utakmici Sarajeva davao svoj maksimum i ovo je nagrada za moje dobre igre. Novi sam igrač u reprezentaciji, a moram reći da poznajem i drugog debitanta, Tonija Šunjića. Svakako očekujem da mi selektor pruži priliku u Velsu", kazao je mladi veznjak tima sa Koševa na kraju intervjua za SportSport.ba

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2012, 17:02

Sa fb stranice kluba:
Prenos utakmice FK Sarajevo - NK Čelik gledajte u nedjelju, 05.08.2012. godine na ARENA SPORT 1.
Any more information?!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 avg 2012, 17:12

adnanhz je napisao/la:Stvarno covjek ovdje moze vidjet kakav je ko ev gledam vecina navijaca Veleza dodje na ovu temu sportski cestita i to je to ;) iako mozda ljudi su bili ljuti zbog Dejana al opet iskreno cestitaju dok s druge strane imas ove strumfete koji ti juce ono ko "cestitaju" a vec sutra jedva docekaju neki kiks da bi se nasladjivali,pametovali i onda oni nama dodju i kazu koji ste kompleksasi ,samo treba vidjet kolko njih visi i pise gluposti na ovoj temi a kolko nas ima na njihovoj temi da vidis ko je ko :roll:
Naravno cast izuzetcima ;)
Ja sam već jednom pisao na temi Veleža o tom " slučaju " ako se može nazvati tako, i mislim da nema potrebe da se na to ponovo vraćamo.
Svaki normalni navijač Veleža " slučaj Bandović " ako je i postojao, nije vidio kao otimačinu, nego kao životnu kolotečinu ( evo se čak i rimuje ), ljudi idu gdje su im bolji uslovi, i u tome je sva mudrost,
BTW, on topic, Dejo se pokazao kao veoma dobar golman po mom mišljenju u ovoj utakmici protiv Zete, branio je što je mogao, nadam se da ćete imati koristi od njega, pozdrav i još jednom sretno u Europi, pa da vas gledamo u grupnoj fazi EL, što bi to lijepo bilo. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

payton

Post Postao/la payton » 03 avg 2012, 17:22

vidim da strumfete zaboravljaju da Sarajevo jos uvijek ima prednost od jednog gola i da Sarajevu nije potrbno igrati na sve ili nista..tamo ce ga nas klub barem jednom zabiti AkoBogda i proci u play off
zaboravlja se svasta(izraelska PONIZENja pa sad slovenacko ponizenje )nesto sa njihove strane ali jbg, takvi su oni..ljigavi i bezlicni..(cast izuzetcima i oni su dobrodosli na ovaj forum)
YES.WE.DID.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 avg 2012, 17:25

zizu1991 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Stvarno covjek ovdje moze vidjet kakav je ko ev gledam vecina navijaca Veleza dodje na ovu temu sportski cestita i to je to ;) iako mozda ljudi su bili ljuti zbog Dejana al opet iskreno cestitaju dok s druge strane imas ove strumfete koji ti juce ono ko "cestitaju" a vec sutra jedva docekaju neki kiks da bi se nasladjivali,pametovali i onda oni nama dodju i kazu koji ste kompleksasi ,samo treba vidjet kolko njih visi i pise gluposti na ovoj temi a kolko nas ima na njihovoj temi da vidis ko je ko :roll:
Naravno cast izuzetcima ;)
Ja sam već jednom pisao na temi Veleža o tom " slučaju " ako se može nazvati tako, i mislim da nema potrebe da se na to ponovo vraćamo.
Svaki normalni navijač Veleža " slučaj Bandović " ako je i postojao, nije vidio kao otimačinu, nego kao životnu kolotečinu ( evo se čak i rimuje ), ljudi idu gdje su im bolji uslovi, i u tome je sva mudrost,
BTW, on topic, Dejo se pokazao kao veoma dobar golman po mom mišljenju u ovoj utakmici protiv Zete, branio je što je mogao, nadam se da ćete imati koristi od njega, pozdrav i još jednom sretno u Europi, pa da vas gledamo u grupnoj fazi EL, što bi to lijepo bilo. :)
nemoj pisati u boji, molim te.

ukoliko nastaviš, neću imati izbora nego da ti zabranim pristup forumu.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 avg 2012, 17:26

payton je napisao/la:vidim da strumfete zaboravljaju da Sarajevo jos uvijek ima prednost od jednog gola i da Sarajevu nije potrbno igrati na sve ili nista..tamo ce ga nas klub barem jednom zabiti AkoBogda i proci u play off
zaboravlja se svasta(izraelska PONIZENja pa sad slovenacko ponizenje )nesto sa njihove strane ali jbg, takvi su oni..ljigavi i bezlicni..(cast izuzetcima i oni su dobrodosli na ovaj forum)
jah i vratit cete u bosnu i onda vam je opet staro unistavanje u derbiju ,dupla kruna i tako ,slovenci i izraleci su vam jedini ostali atributi u poredzenju sa nama DIVOVI :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2012, 17:26

hilmo je napisao/la:Sa fb stranice kluba:
Prenos utakmice FK Sarajevo - NK Čelik gledajte u nedjelju, 05.08.2012. godine na ARENA SPORT 1.
Any more information?!!

Ovu informaciju za SportSport.ba je potvrdio i direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.

"Najmanje sedam domaćih susreta prenosit će TV Arena. Naravno, ništa ne može zamijeniti atmosferu sa Koševa i onaj osjećaj na tribini, ali mislim da smo ovom saradnjom napravili pravi posao koji će nam mnogo značiti u promociji kluba", istakao je Selimović

Uf Dino,kakav posao samo radis,skidam ti kapu 8-) bravo uprava
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2012, 17:26

Any more information?!!
Arena otkupila prenose domacih utakmica Sarajeva. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 avg 2012, 17:29

Devil je napisao/la:
Any more information?!!
Jeste sigurni da je arena sport,evo sad gledam program njihov nema nista ,mislim u nedelju,jedino ako je to svjeze,pa dodje do promjene programske seme.Mislim nisam nikad cuo za tv arena,jedino bi bilo logicno da je arena sport.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 avg 2012, 17:31

Pustite se arene sad svi na Kosevo da i mi i vi napravimo spektakl.Nek pobjedi bolji ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

High

Post Postao/la High » 03 avg 2012, 17:31

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 03 avg 2012, 17:36

Bravo Dino majstore!

DIVOVI !!! 8-)

Zetu cemo tamo ubit. Isto ko da sam Leotara gledo sinoc a ne 3. pretkolo EL.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 03 avg 2012, 17:37

Jos jednom sve pohvale Dini Selimovicu i Amiru Rizvanovicu!!

payton

Post Postao/la payton » 03 avg 2012, 17:37

Cuspajz je napisao/la:
payton je napisao/la:vidim da strumfete zaboravljaju da Sarajevo jos uvijek ima prednost od jednog gola i da Sarajevu nije potrbno igrati na sve ili nista..tamo ce ga nas klub barem jednom zabiti AkoBogda i proci u play off
jah i vratit cete u bosnu i onda vam je opet staro unistavanje u derbiju ,dupla kruna i tako ,slovenci i izraleci su vam jedini ostali atributi u poredzenju sa nama DIVOVI :lol: :lol:
nekom prolaz a nekom tramvaj
smjesan si kanticaru
:lol: :lol: :lol:
idi uzivaj u tramvaju na plus 35
YES.WE.DID.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2012, 17:37

barbarez je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Jeste sigurni da je arena sport,evo sad gledam program njihov nema nista ,mislim u nedelju,jedino ako je to svjeze,pa dodje do promjene programske seme.Mislim nisam nikad cuo za tv arena,jedino bi bilo logicno da je arena sport.
Postoji i NTV Arena ali radi se o Arenisport.Imali su nesta ranije interes da uzmu celu ligu ali nisu uspeli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 avg 2012, 17:43

Devil je napisao/la: Postoji i NTV Arena ali radi se o Arenisport.Imali su nesta ranije interes da uzmu celu ligu ali nisu uspeli.
Misliš na to da je Arena Sport željela da prenosi BH Premijer ligu ? Golemo, nisam znao da smo toliko jaki, mnogo smo jaki :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 avg 2012, 17:46

Iako sam i ja vidio na fb stranici kluba, kontam mozda su se zeznuli al kako god pravo dobar potez kluba i ono sto sam prije spominjao da klub se treba promovisat na sve nacine a za nas koji idu na utakmice da prenose sve utakmice Sarajeva ne moze ti zamjenit atmosferu sa stadiona tako da svi na AFH u nedelju 05.08 2012 po prvu pobjedu u sampionskoj sezoni :D 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

High

Post Postao/la High » 03 avg 2012, 17:50

Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 03 avg 2012, 17:52

High je napisao/la:Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.
Razmisli malo i skontaj da ce od TV-prava sigurno zaraditi vise nego od 500-600 karata vise po utakmici. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, mosarajvosa83 i 57 gostiju.