vec mi je to cekiranoneo je napisao/la:control panel/folder options/ i cekiraj "open each folder in same window" .
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Pomoc ljudi skinuo sam patch u 7 dijelova i kad hocu da instaliram pojavi mi se ovo.
SAMO ČELIK !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
probaj skinuti 7zip pa sa njim raspakirat a ne sa ovim WinRarom
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pokusaj sve markirati winrar fajlove, desni klik i onda extract gdje hoces
Pokusat cu to, javim kako je prosloSenaid L.F.C je napisao/la:probaj skinuti 7zip pa sa njim raspakirat a ne sa ovim WinRarom
To sam pokusao, ne moze ni tako.pokusaj sve markirati winrar fajlove, desni klik i onda extract gdje hoces
SAMO ČELIK !
Moze li citav error da napises ?
99% nisi skinuo cijeli fajl, tj prekinuto skidanje. Izbrisi taj te skini novi opet.
99% nisi skinuo cijeli fajl, tj prekinuto skidanje. Izbrisi taj te skini novi opet.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
moze li mi neko reci koje da uzmem zvucnike od ova tri koji su mi bolji ??
http://mp.imtec.ba/ArtikalMal.aspx
unaprijed hvala
unaprijed hvala
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo linkove popravi, meni nece nesto
Ima li neko od vas iskustva sa Nikon Coolpix kamerama, hocu sebi da uzmem neku pa da vdim vase misljenje.
Ako neko posjeduje neku da mi kaze jel zadovoljan, kvalitet i slicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Ima li neko od vas iskustva sa Nikon Coolpix kamerama, hocu sebi da uzmem neku pa da vdim vase misljenje.
ja imam fotic,onaj mali nikonov,bas coolpix i zadovoljan sam,sto se tice kvalitete slika dobra je(nije perfektna,al' svaka je ako nista cista)
"Facebook fotici", to su ti oni s kojima se slikaš u wc-u, imam i ja jedan Coolpix S220, ima dosta opcija, 15 različitih načina slikanja i snimanje. Kvalitet slike je osrednji, ništa ne znači 10mpx kad izbaci slike s lošim pixelima ili dosta zamućene, ali mislim da je to samo problem kod ovog modela, inače je dosta lagan i stane u šaku fino
preporučio bi ti neki noviji model od ovog, viđao sam i neke s touchscreenom al ne znam baš kako to fercera 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
imam jedno pitanje...ako mi je ADSL net, a uzmem wireless router neki D-link, znaci nije od bhtelecoma, bi li onda mogao imati wireless mrezu u kuci za moba ? kako bi to prikljucio, one kablove, u koji ruter da ubacim, jel od ADSL-a il u ovaj wireless ruter ?
Modem bi ja mislim trebao spojiti na router a iz routera u komp...nisam siguran al mislim da tako ide...ja imam povezana 2 PC-a sa tp-linkom(pomocu kablova) i radi mi i wi-fi za mob kad hocu da koristim...samo nisam siguran jel se ovako spajaju kablovi ko sto sam naveo(mrsko mi sad gledati kablove) al mislim da je to to...Papastathopoulos je napisao/la:imam jedno pitanje...ako mi je ADSL net, a uzmem wireless router neki D-link, znaci nije od bhtelecoma, bi li onda mogao imati wireless mrezu u kuci za moba ? kako bi to prikljucio, one kablove, u koji ruter da ubacim, jel od ADSL-a il u ovaj wireless ruter ?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Titova-Juga
- Kontakt:
Glavni internet kablo ide iz glavnog dzeka routera u cable-modem, a iz (1, 2, 3 ili 4) ulaza ide u kompjuter.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Glavni internet kablo ide iz glavnog dzeka routera u cable-modem, a iz (1, 2, 3 ili 4) ulaza ide u kompjuter.
Kablo od interneta ide u modem od telekoma u WAN port. Iz telekomovog modema, koji ukoliko ne podrzava bezicni net ide kabal u novi router koji kupis u WAN port. Tu kada prikljucis, konfigurises router te aktiviras bezicni net. U router u port 1,2,3,4... idu kablovi za racunare koje spajas na net, dok ti signal ostaje otvoren za druge vidove pristupa (laptop,mob,xbox i sl)
"It's one of premier league's oldest lessons .
Kad smo kod neta.Na onom laptopu sto sam pre par dana hteo skopcati internet nema u Network Connetions uopste Wirelles network connection da se mogu nakaciti.To je pretpostavljam do toga sto nema laptop instaliran drajvere za Wlan jer se i meni to desavalo.E sad ovaj laptop je malo starija verzija DELL Latitude CPt S500GT i meni laiku je tesko naci drajvere za njega na netu,pa bih bio zahvalan ako bi neko uspeo naci te wlan drajvere.
Hvala.
Hvala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hvala vam ljudi...iako nisam neke stvari skontao, kada kupim taj ruter, ponovo cu par puta procitati ovo pa mi mozda bude jasnije, a do tada... 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Predpostavka je bila da ce se gospodin javiti i sve objasniti na profesionalnijem nivou od nas glupana.neo je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Glavni internet kablo ide iz glavnog dzeka routera u cable-modem, a iz (1, 2, 3 ili 4) ulaza ide u kompjuter.Objasnjenje na nivou, udji u avinon i upali ga te uzmi u ruke upravljac
![]()
Kablo od interneta ide u modem od telekoma u WAN port. Iz telekomovog modema, koji ukoliko ne podrzava bezicni net ide kabal u novi router koji kupis u WAN port. Tu kada prikljucis, konfigurises router te aktiviras bezicni net. U router u port 1,2,3,4... idu kablovi za racunare koje spajas na net, dok ti signal ostaje otvoren za druge vidove pristupa (laptop,mob,xbox i sl)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.