FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja, ja. Kad je ova jadna PL onda su tu 2 milje na stadionu- pogotovo sad jer će biti tekma na TV-u, a za ove veće utakmice pun stadion. Leotar, Olimpik, GOŠK, nigdje ovih što vole Sarajevo kao sad protiv Zete i Levskog. Poserem se ja na taj mentalitet i taj način razmišljanja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja ne mislim da ce biti dosta raje uz TV .. jer uz ovakve igre u evropi 3 pobjede kuci , mislim da ce dosta raje dociHigh je napisao/la:Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.

Moras jednom da krenes naprijed,taman kad bi stadioni potpuno bili prazni,ali ova medijska izolovanost i nezainteresovanost za Premijer Ligu nema smisla.Ja podrzavam ovo!High je napisao/la:Ja, ja. Kad je ova jadna PL onda su tu 2 milje na stadionu- pogotovo sad jer će biti tekma na TV-u, a za ove veće utakmice pun stadion. Leotar, Olimpik, GOŠK, nigdje ovih što vole Sarajevo kao sad protiv Zete i Levskog. Poserem se ja na taj mentalitet i taj način razmišljanja.
High je napisao/la:Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.
Upravi svaka cast za ovaj potez i kapa do poda..vjerujem da se i tu uzela fina para. Sto li Boze arena ne otkupi prava za zeljine tekme !!??

Ko je naucio biti na svetinji on ce i biti a ko nije i ne mora nek gleda arenu i vozdra.
YES.WE.DID.
A čim bude neki kiks, neki poraz kući, onda će to dosta slabije biti. Valjda znaš kako to hoda kod nas. Pa vidi atmosferu od sinoć, uzeli smo ove iz Zete, a raja opet isto popišana, valjda hoće više. A svi zaboravljaju da bi klub propao da nam nije Evrope bilo, da bi bili zakucani na dno. Klub je u velikom minusu, a svi odjednom očekuju golijadu svaki put na Koševu, pet golova i šta ti ja znam šta još. Izazovi su tek pred nama, treba podrška Upravi i igračima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa nece samo vas prenositi ima te na areninoj stranici pise da ce svaki viekdn prenositi minimum jednu tekmupayton je napisao/la:High je napisao/la:Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.
Upravi svaka cast za ovaj potez i kapa do poda..vjerujem da se i tu uzela fina para. Sto li Boze arena ne otkupi prava za zeljine tekme !!??![]()
![]()
Ko je naucio biti na svetinji on ce i biti a ko nije i ne mora nek gleda arenu i vozdra.
Ne znam kakvu utakmicu mislis.Do sada su sve stranice objavile da je potpisan ugovor samo sa FK Sarajevom,znaci samo nase utakmice na TV-u,a za ovo sto ti kazes ne znam.arelinho je napisao/la:pa nece samo vas prenositi ima te na areninoj stranici pise da ce svaki viekdn prenositi minimum jednu tekmupayton je napisao/la:High je napisao/la:Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.
Upravi svaka cast za ovaj potez i kapa do poda..vjerujem da se i tu uzela fina para. Sto li Boze arena ne otkupi prava za zeljine tekme !!??![]()
![]()
Da kazem ukratko kako smo igrali pritv Zete solidno moglo je biti i bolje Zetu ne treba uopste pocijeniti jer su se pokazali kao neugodan protivnik i gool su zabili uhh..
A protiv Celika SVI NA SJEVER!!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- BordoGigant
- Kontakt:
Odlicno ovo za arenu! Bravo Dino!
ma ne treba ih pocjenjivati al prolazimo 100 % , oni jedan sut u okvir jedan goRedDevilS je napisao/la:Da kazem ukratko kako smo igrali pritv Zete solidno moglo je biti i bolje Zetu ne treba uopste pocijeniti jer su se pokazali kao neugodan protivnik i gool su zabili uhh..![]()

Ko je naucio biti na svetinji on ce i biti a ko nije i ne mora nek gleda arenu i vozdra.[/quote]
pa nece samo vas prenositi ima te na areninoj stranici pise da ce svaki viekdn prenositi minimum jednu tekmu[/quote]
Ne znam kakvu utakmicu mislis.Do sada su sve stranice objavile da je potpisan ugovor samo sa FK Sarajevom,znaci samo nase utakmice na TV-u,a za ovo sto ti kazes ne znam.[/quote]
pa dobro nase stranice objavile fino odes na sluzbenu stranicu arenesport i pogledas sta su ljudi napisali
pa nece samo vas prenositi ima te na areninoj stranici pise da ce svaki viekdn prenositi minimum jednu tekmu[/quote]
Ne znam kakvu utakmicu mislis.Do sada su sve stranice objavile da je potpisan ugovor samo sa FK Sarajevom,znaci samo nase utakmice na TV-u,a za ovo sto ti kazes ne znam.[/quote]
pa dobro nase stranice objavile fino odes na sluzbenu stranicu arenesport i pogledas sta su ljudi napisali
Amin drug.!Colorado je napisao/la:ma ne treba ih pocjenjivati al prolazimo 100 % , oni jedan sut u okvir jedan goRedDevilS je napisao/la:Da kazem ukratko kako smo igrali pritv Zete solidno moglo je biti i bolje Zetu ne treba uopste pocijeniti jer su se pokazali kao neugodan protivnik i gool su zabili uhh..![]()
A protiv Celika SVI NA SJEVER!!al prolazimo dole bice gusto bice 0:2
![]()

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Pise na stranici da su otkupljena prava za premijer ligu,svake sedmice utakmica ,i ne pise da su samo utakmice Sarajeva.Tako bar stoji na stranici Arenesport.Pise da je prvi mec Sarajevo -Celik.Sad sta je tacno od ovoga ne znam,mada bi zbog tebe volio da je u pitanju Premijer liga pa da pojedes porciju .....zbog gluposti koje pises.payton je napisao/la:High je napisao/la:Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.
![]()
http://www.tvarenasport.com/vesti/11679 ... jevo-Celik" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Sve stranice su prenijele da ce Arena Sport prenositi svih sedam domacih utakmica Sarajeva u ovoj polusezoni,a za ostalo cekamo potvrdu nase oficijelne stranice.
Sad dali je na polusezoni ili u sezoniHzSM je napisao/la:Sve stranice su prenijele da ce Arena Sport prenositi svih sedam domacih utakmica Sarajeva u ovoj polusezoni,a za ostalo cekamo potvrdu nase oficijelne stranice.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjerovatno si blizi istini.miky_hz je napisao/la:Sad dali je na polusezoni ili u sezoniHzSM je napisao/la:Sve stranice su prenijele da ce Arena Sport prenositi svih sedam domacih utakmica Sarajeva u ovoj polusezoni,a za ostalo cekamo potvrdu nase oficijelne stranice.jel u polusezoni kuci igramo 8 utakmica,znaci da bi svaku osim te jedne domace prenosili,ovako kad kazu najmanje 7 onda pomislim na tih nekih 7 domacih jacih utakmica,Celik,Zeljo,Siroki,Borac,Velez,Zrinjski,Olimpic...tako nekako

Sad je najbolji a sta je bio do prije par mjeseci hahahaha.
pa valjda bolje zna stranica te televizije od portala koji je u BiH hahhaha
dont kak i nadji moj post gdje ja kazem da sportsport nije ili jest najbolji portaldamirfile je napisao/la:Sad je najbolji a sta je bio do prije par mjeseci hahahaha.
ovo kako su propratili moj klub na euro putu , kapa dole i respect iako znam da je 99% zeljinih navijaca tamo
ps..osim MM dok je radio na ovom portalu
prema tome inzinjeru ..bujrum , nadji moj post gdje ih hvalim ili kudim
YES.WE.DID.
raspored prenosa utakmica premijer lige BiH na arenisport 1 za polusezonu
05.08.12. 21.časova FK. Sarajevo – NK. Čelik (Zenica)
11.08.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Borac (Banja Luka)
18.08.12. 20.časova FK. Borac - FK. Slavija (Srpsko Sarajevo)
01.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Gošk (Gabela)
15.09.12. 20.časova NK. Zrinjski (Mostar) - FK. Željezničar
22.09.12. 20.časova FK. Borac - FK. Rudar (Prijedor)
29.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Široki Brijeg
06.10.12. 17.časova FK. Slavija - NK Čelik (Zenica)
20.10.12. 18.časova FK. Sarajevo - FK. Borac
27.10.12. 20.časova FK. Željezničar - NK Olimpik (Sarajevo)
03.11.12. 19.časova FK. Sarajevo - FK. Željezničar (HD)
10.11.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Velež (Mostar)
17.11.12. 18.časova FK. Sarajevo - NK. Zrinjski (Mostar)
24.11.12. 19.časova FK. Željezničar - NK. Široki Brijeg
05.08.12. 21.časova FK. Sarajevo – NK. Čelik (Zenica)
11.08.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Borac (Banja Luka)
18.08.12. 20.časova FK. Borac - FK. Slavija (Srpsko Sarajevo)
01.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Gošk (Gabela)
15.09.12. 20.časova NK. Zrinjski (Mostar) - FK. Željezničar
22.09.12. 20.časova FK. Borac - FK. Rudar (Prijedor)
29.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Široki Brijeg
06.10.12. 17.časova FK. Slavija - NK Čelik (Zenica)
20.10.12. 18.časova FK. Sarajevo - FK. Borac
27.10.12. 20.časova FK. Željezničar - NK Olimpik (Sarajevo)
03.11.12. 19.časova FK. Sarajevo - FK. Željezničar (HD)
10.11.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Velež (Mostar)
17.11.12. 18.časova FK. Sarajevo - NK. Zrinjski (Mostar)
24.11.12. 19.časova FK. Željezničar - NK. Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, HordasFks i 45 gostiju.