+1Elegant je napisao/la:Nedo Bog nikome koliko mi imamo ovih forum strucnjaka! Prate igrace preko interneta i foruma i donose odluke. Pola vas ne zna kako Cocalic, Ljevakovic, Zukanovic i ostali izgledaju a nesto pisete, vi znate ko bolje igra i ko zasluzuje poziv a ko ne.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Jel to kontaš na ono da igra Šunjić u Belgiji, etc., etc., ?Cartman je napisao/la:Kakve sve gluposti izbaci ovaj Susic na pressu. Boze sacuvaj.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sto ce reci da si zadovoljan,fino.zizu1991 je napisao/la:Šta ti glumiš majke ti ? Šta pokušavaš ? Hraniš sebi ego, jel ?Elegant je napisao/la:Nedo Bog nikome koliko mi imamo ovih forum strucnjaka! Prate igrace preko interneta i foruma i donose odluke. Pola vas ne zna kako Cocalic, Ljevakovic, Zukanovic i ostali izgledaju a nesto pisete, vi znate ko bolje igra i ko zasluzuje poziv a ko ne.
Odakle ti znaš ko prati, ko ne prati igrače, ne znaš nikoga od nas, tako da psst.
Na koji način ti ocijenjuješ ljude ovdje ?
Svi glupi samo ti pametan, na taj način ja mogu da označim tvoju retoriku. Ukoliko želiš da izneseš mišljenje, iznesi na osnovu nekih dokaza, nemoj naklapati ko nekakva babetina.
Respektiram svakoga ovdje, pa očekujem isto i od ostalih prema meni, ali i prema svakome ovdje koji nije zaslužio da se drugačije prema njemu odnosi.
Ovaj gore kuka na intervju,ovaj drugi priziva ovog i onog i popisa se na par pozvanih.A dajem glavu da ove sto prizivaju u igru nije vise od par tekmi u tri godine pratio.
Sto neko rece Safet je selektor i zvat ce koga on hoce.Ko zeli to da ispravi i dan danas ima autobus za Jablanicu,cage u ruke i na konkurs za selektora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja niti za jednog od pozvanih nisam rekao što ga je pozvao i nazivao ga različitim imenima ne tako lijepe prirode, nego sam samo isticao da je Zukanović, realnije, bolja alternativa od Šunjića, a to što vi svojim postovima okrećete vodu na svoj mlin, to nije moj problem.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Selektor ima punu podrsku jedne velicine i institucije IVICE OSIMA ! Bezveze samo ovdje kukate, a koliko je vas pratilo Zukanovica u Belgiji? Pratili ste ga preko ss.ba kao i ja (vecina vas). Ne moze se pozvat stoper ako zabije par golova i sl.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Čitate li vi prijašnje postove uopšte, ili ako ih čitate, čitate li dobro ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Selektor ima punu podrsku jedne velicine i institucije IVICE OSIMA ! Bezveze samo ovdje kukate, a koliko je vas pratilo Zukanovica u Belgiji? Pratili ste ga preko ss.ba kao i ja (vecina vas). Ne moze se pozvat stoper ako zabije par golova i sl.
Znaš li ti ko je Zukanović u belgijskoj ligi ?
Koliko puta ja moram napisati da je u timu sezone belgijske lige, to ne znači ništa ja mislim
Neću više ništa da napišem u ovoj temi neko vrijeme, ovdje svakome iznova ponaosob treba objašnjavati neke stvari
mandraX je napisao/la:+1Elegant je napisao/la:Nedo Bog nikome koliko mi imamo ovih forum strucnjaka! Prate igrace preko interneta i foruma i donose odluke. Pola vas ne zna kako Cocalic, Ljevakovic, Zukanovic i ostali izgledaju a nesto pisete, vi znate ko bolje igra i ko zasluzuje poziv a ko ne.
vi ste pravo smijesni forumasi
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ne znam kako vam ne dosati ovo palamuđenje o Papetu svaki dan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta ako ga nije "skautovao" nas stab, a Sunjica jeste? A neka si se ti nas'o pametan da nama "debilima" objasnjavas neke stvari. Pokusaj racionalno da razmisljas i da ne izigravas neku uber silu ovdje po forumuzizu1991 je napisao/la:Čitate li vi prijašnje postove uopšte, ili ako ih čitate, čitate li dobro ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Selektor ima punu podrsku jedne velicine i institucije IVICE OSIMA ! Bezveze samo ovdje kukate, a koliko je vas pratilo Zukanovica u Belgiji? Pratili ste ga preko ss.ba kao i ja (vecina vas). Ne moze se pozvat stoper ako zabije par golova i sl.
Koliko puta ja moram napisati da je u timu sezone belgijske lige, to ne znači ništa ja mislim![]()
Neću više ništa da napišem u ovoj temi neko vrijeme, ovdje svakome iznova ponaosob treba objašnjavati neke stvari
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Šta izigravam ? Samo iznosim činjenice, ako je to izigravanje više sile, onda mi oprostite, neću više, pozdrav svim forumašima, i žao mi jeBosniacum Lilium je napisao/la: sta ako ga nije "skautovao" nas stab, a Sunjica jeste? A neka si se ti nas'o pametan da nama "debilima" objasnjavas neke stvari. Pokusaj racionalno da razmisljas i da ne izigravas neku uber silu ovdje po forumu
Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ako ga nije "skautovao" nas stab, a Sunjica jeste? A neka si se ti nas'o pametan da nama "debilima" objasnjavas neke stvari. Pokusaj racionalno da razmisljas i da ne izigravas neku uber silu ovdje po forumuzizu1991 je napisao/la:Čitate li vi prijašnje postove uopšte, ili ako ih čitate, čitate li dobro ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Selektor ima punu podrsku jedne velicine i institucije IVICE OSIMA ! Bezveze samo ovdje kukate, a koliko je vas pratilo Zukanovica u Belgiji? Pratili ste ga preko ss.ba kao i ja (vecina vas). Ne moze se pozvat stoper ako zabije par golova i sl.
Koliko puta ja moram napisati da je u timu sezone belgijske lige, to ne znači ništa ja mislim![]()
Koji skauti, kakav stab?O cemu ti pricas?
Racionalno razmisljanje je tebi strano.Momak je u timu sezone u Belgiji.Dosta receno.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Cuj nije ga skautovao nas stab a Sunjica jeste
I uopste taj izraz skautovao nas stab.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sto se tice Hadzica i brace Hajrovic, sam je Pape reako da je do njih zele li igrati. Oni sami moraju izganjat pasos i srediti papire. Tako da ne optuzujete njega, nece im on to sređivat.
I sviđa mi se sto Ivica Osim kaze kako igraci sami sebe reklamiraju preko medija, istina ziva.
I sviđa mi se sto Ivica Osim kaze kako igraci sami sebe reklamiraju preko medija, istina ziva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovaj spisak i jos Zukanovic, Mahmutovic/Fajic i Buric i ja mislim da svi bili zadovoljni.
Ovakav spisak se je trebao biti jos za Irsku/Meksiko. Te kombinacije sa Ogijem i Mujdzom bi se znale.
Znali bi kakav je Sunjic. Mogao je vec imati 90 minuta..i jos jedan stoper.
A ne 180 minuta sa dva stopera, Pandza i Jahic kad smo otprilike znali na cemu stojimo sa tom dvojicom..
Ovakav spisak se je trebao biti jos za Irsku/Meksiko. Te kombinacije sa Ogijem i Mujdzom bi se znale.
Znali bi kakav je Sunjic. Mogao je vec imati 90 minuta..i jos jedan stoper.
A ne 180 minuta sa dva stopera, Pandza i Jahic kad smo otprilike znali na cemu stojimo sa tom dvojicom..
@zizu
poznavanje fudbala znaci i da znas da Sunjic igra u ligi koja je za klasu bolja od belgijske, ali isto tako ne znaci da je bolji igrac od Zukanovica.
Isto tako da ime kluba u kojem igrac igra ne mora biti presudno za njegov kvalitet.
Izbori u tim lige i sl.su subjektivni, pa Pandza igra(o) u istoj ligi (belgijskoj), nije bio u timu lige, a svi znamo da je uz Spahica, nas najbolji stoper.
Sto se tice igraca iz nase i hrvatske lige, ne vidim ni tu problem. Uzmimo primjer Svedske,Danske pa i Hrvatske. Oni idu na velika takmicenja, a u ovim reprezentzcijama ima veliki broj igraca iz domacih liga, a max.1 ili 2 kluba iz tih liga su bolji od npr. Sarajeva i Zelje.
Nas problem je sto nam mediji kreiraju misljenje, a novinaru pisu subjektivno. Mozda je bas Susic gledao Zukanovica,Cocalica,Mahmutovica,Ljevakovica....i om misli da nisu dovoljno dobri,odnosno da su neki drugi bolji.
Meni je bas drago da novinari i forumasi ne mogu pogurati igraca u reprezentaciju ako ga selektor nece. To znaci da on misli svojom glavom
poznavanje fudbala znaci i da znas da Sunjic igra u ligi koja je za klasu bolja od belgijske, ali isto tako ne znaci da je bolji igrac od Zukanovica.
Isto tako da ime kluba u kojem igrac igra ne mora biti presudno za njegov kvalitet.
Izbori u tim lige i sl.su subjektivni, pa Pandza igra(o) u istoj ligi (belgijskoj), nije bio u timu lige, a svi znamo da je uz Spahica, nas najbolji stoper.
Sto se tice igraca iz nase i hrvatske lige, ne vidim ni tu problem. Uzmimo primjer Svedske,Danske pa i Hrvatske. Oni idu na velika takmicenja, a u ovim reprezentzcijama ima veliki broj igraca iz domacih liga, a max.1 ili 2 kluba iz tih liga su bolji od npr. Sarajeva i Zelje.
Nas problem je sto nam mediji kreiraju misljenje, a novinaru pisu subjektivno. Mozda je bas Susic gledao Zukanovica,Cocalica,Mahmutovica,Ljevakovica....i om misli da nisu dovoljno dobri,odnosno da su neki drugi bolji.
Meni je bas drago da novinari i forumasi ne mogu pogurati igraca u reprezentaciju ako ga selektor nece. To znaci da on misli svojom glavom
FKS❤️1946
Na koji način misliš, subjektivni ? Trebati ću negdje da nađem na netu na koji način oni ocijenjuju igrače u timu sezone, to subjektivni mi je previše jaka riječ. Subjektivnost bih mogao da shvatim da je riječ o nekome domaćem igraču, a ovako kada je stranac u pitanju, i sam se zapitam, čime ih je moga da kupi pa da mu tu laskavu " nagradu " uslovno rečeno dodijele.djokica je napisao/la:@zizu
Previše je suprotnosti u toj riječi da bih se s tobom slagao, no ne mora da znači da nisi upravu.
Ako imaš neki link o načinu ocijenjivanja igrača u belgijskoj ligi, pošalji.
Znam da je ukrajinska liga jača od belgijske, i drago mi je da razmišlja Sušić svojom glavom, no ipak imaju neke stvari koje znače nešto u nogometu, i itekako bih volio da me Sušić opovrgne, te svaki moj tekst ide ka ukazivanju na neke nedostatke i pokušaju normalne diskusije.
Susic je taj koji najvise prati ove igace bar se nadam,ali meni je samo zao sto ovi momci nisu isprobani Cocalic i Zukanovic a bilo je prilike npr.Irska/Meksiko...ali valjda Susic zna sta radi...
@zizu.
I ja nemam razloga da stitim ili napadam bilo koga, tako da sve sto pisem, pisem u nadi da ce sve biti ok i bolje u buducnosti za nas fudbal i sport uopce. Tebi odgovaram na post zato sto nisi u grupi onih koji vrijedjaju i psuju selektora i igrace. Opet kazem,mozda je Zukanovic bolji i od Spahica, ali Susic je taj koji treba da zna ko mu treba i ko je koliko dobar. Susicu najvise treba dobar rezultat sa ovim timom, tako da sam siguran da nije budala i da ne radi protiv sebe samog.
Sto se tice izbora, to moze biti po prosjeku ocjena i izboru novinara, sto je uvijek subjektivno. Npr.kad igrac postigne gol,novinari odmah daju lude ocjene, a mene kod stopera vise zanima ono sto radi pred svojim golom. Iako,lijepo je imati stopera koji moze i dati gol.
Drugi nacin izbora je po izboru igraca i trenera koji igraju u ligi. Opet zavisi kakvu vrstu stopera preferira neki igrac ili trener. Nadam se da se slazes sa ovim.
Pozdrav
I ja nemam razloga da stitim ili napadam bilo koga, tako da sve sto pisem, pisem u nadi da ce sve biti ok i bolje u buducnosti za nas fudbal i sport uopce. Tebi odgovaram na post zato sto nisi u grupi onih koji vrijedjaju i psuju selektora i igrace. Opet kazem,mozda je Zukanovic bolji i od Spahica, ali Susic je taj koji treba da zna ko mu treba i ko je koliko dobar. Susicu najvise treba dobar rezultat sa ovim timom, tako da sam siguran da nije budala i da ne radi protiv sebe samog.
Sto se tice izbora, to moze biti po prosjeku ocjena i izboru novinara, sto je uvijek subjektivno. Npr.kad igrac postigne gol,novinari odmah daju lude ocjene, a mene kod stopera vise zanima ono sto radi pred svojim golom. Iako,lijepo je imati stopera koji moze i dati gol.
Drugi nacin izbora je po izboru igraca i trenera koji igraju u ligi. Opet zavisi kakvu vrstu stopera preferira neki igrac ili trener. Nadam se da se slazes sa ovim.
Pozdrav
FKS❤️1946
Ja sam samo mišljenja da je njegovo uvrštavanje u najboljih 11 belgijske lige dostojno pozivanja u reprezentaciju, pa ako bude valjao - dobro jest, ako ne bude valjao, lako ga je " otjerat' " i na tom principu su moji tekstovi vezani za Zukanovića, al opet nikada selektor neće slušati šta mu drugi kažu, ili pišu, nego šta on zamišlja.
Da radi drugačije, onda bi svako mogao da vrši njegovu ulogu.
On se ( Zukanović ) nekoliko puta upisivao u strijelce, da li je to moglo da prevagne u ocijenjivanju, to mogu samo da pretpostavim, al ne vjerujem da su tako drastične ocijene mogli da daju, jer ipak gleda se kroz čitavo prvenstvo, a isto je dugo.
Svejedno, šta god da napišem ja, ili bilo ko odavde, neće da promijeni spisak, tako da je ovo besmisleno iznova i iznova ponavljati.
Da radi drugačije, onda bi svako mogao da vrši njegovu ulogu.
On se ( Zukanović ) nekoliko puta upisivao u strijelce, da li je to moglo da prevagne u ocijenjivanju, to mogu samo da pretpostavim, al ne vjerujem da su tako drastične ocijene mogli da daju, jer ipak gleda se kroz čitavo prvenstvo, a isto je dugo.
Svejedno, šta god da napišem ja, ili bilo ko odavde, neće da promijeni spisak, tako da je ovo besmisleno iznova i iznova ponavljati.
kojeg ce nama qrca zukanovic?
otkrili su ga ´forumski skauti´, nahvalili, tako da mi nije ostalo nista nego da ga pogledam(inace uzivam u uspjesima nasih ljudi, tako da mi je, izmedju ostalog, hercika bila ko bjelasnica kad je sarajevo stuklo one cigane, pa onda i crnogorce).
nakon sto sam se nagledao zukanovica koji, usput receno, podjednako dobro igra sa obje noge, koji trci za trojicu, koji je pokretan(nije dizelas ko vecina reprezentativaca), koji je solidne tehnike, koji ucestvuje u napadima, koji je jak u duelima 1:1, koji je, barem po meni, jaci od pandze(svi znamo da je pandza odlican), koji odlicno cita igru, itd. zakljucih da je pape u pravu.
takav igrac nema mjesta kod susica koji favorizuje igrace iz nekih drugoligasa, igrace koji vrijeme provedeno na terenu racunaju u sekundama, igrace koji su blizi da postanu vodje navijaca nego prvotimci...
moram dodati i to da pape nije jedini krivac za trenutno stanje. neuhranjeni mozgic nema kapaciteta za duznost koju obnasa, tako da sam poprilicno uvjeren da svoje lopovske prste mijesa i stariji brat koji je izvarao i nekada jaku jugoslaviju, a da ne yebe ove sad.
otkrili su ga ´forumski skauti´, nahvalili, tako da mi nije ostalo nista nego da ga pogledam(inace uzivam u uspjesima nasih ljudi, tako da mi je, izmedju ostalog, hercika bila ko bjelasnica kad je sarajevo stuklo one cigane, pa onda i crnogorce).
nakon sto sam se nagledao zukanovica koji, usput receno, podjednako dobro igra sa obje noge, koji trci za trojicu, koji je pokretan(nije dizelas ko vecina reprezentativaca), koji je solidne tehnike, koji ucestvuje u napadima, koji je jak u duelima 1:1, koji je, barem po meni, jaci od pandze(svi znamo da je pandza odlican), koji odlicno cita igru, itd. zakljucih da je pape u pravu.
takav igrac nema mjesta kod susica koji favorizuje igrace iz nekih drugoligasa, igrace koji vrijeme provedeno na terenu racunaju u sekundama, igrace koji su blizi da postanu vodje navijaca nego prvotimci...
moram dodati i to da pape nije jedini krivac za trenutno stanje. neuhranjeni mozgic nema kapaciteta za duznost koju obnasa, tako da sam poprilicno uvjeren da svoje lopovske prste mijesa i stariji brat koji je izvarao i nekada jaku jugoslaviju, a da ne yebe ove sad.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 03 avg 2012, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.