NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
dzin nemoze nista drugo napisat na forumu nego mora doci mene spominjati.al nije niko budala zalosna je ta tvoja igra duplih nickova.pravim se odsad da te ne vidim uopste
odnosno tvoje jadne postove,jer je ocito da si komplikovan i teski kompleksas...p.s. brate nisam ti ja kriv sto si takav;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Forum postoji da bi svako mogao iznijeti svoje misljenje,a druga je stvar da li se neko slaze ili ne.I ja smatram da nevalja lagat jer u lazi su kratke noge.Cinjenica je da se ovdje moze primjetit ko voli Zvijezdu u sebi,a ko sebe u Zvijezdi.U svakom slucaju momcima sretno sutra,ja prezadovoljan jednim bodom.
Imam samo ovaj nick,ne dolazim vise cesto na forum,bas zbog takvih kao ti,izdajes se sam za svoje duple nickove,koliko si pametan upao si u zamku i izdao se,ha ha,lazi lazi,lazi meeeeeastra1922 je napisao/la:dzin nemoze nista drugo napisat na forumu nego mora doci mene spominjati.al nije niko budala zalosna je ta tvoja igra duplih nickova.pravim se odsad da te ne vidim uopsteodnosno tvoje jadne postove,jer je ocito da si komplikovan i teski kompleksas...p.s. brate nisam ti ja kriv sto si takav;)
Izgleda da uz crveno bijelog i zmajevca imamo jos jednog clana sa nedostatkom sexualnih aktivnosti 
sretno sutra momcima,vidi se da se sve posvetilo ovoj utakmici dobro je raspolozenje u ekipi i nadat i je se da mozemo ostati neporazeni...NAPRIJED ZVIJEZDO
Eto dobijamo izgledaa jos jednog igraca eldar pilavdzic znal neko nesto o tome
Eto dobijamo izgledaa jos jednog igraca eldar pilavdzic znal neko nesto o tome
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dzin je napisao/la:Gdje to postenje,hehe,ukaljali ste obraz,sada se niko ne buni, da je posteno ispali bi iz lige.**** nas fudbal gdje se rezultat zna unaprijed
Pogledaj Džine šta si pisao 19.04.2010 kad smo pobijedili Veleža. Nisi tad bio Zvjezdaš. Eto koliko ti voliš Zvijezdu i koliko se realanDzin je napisao/la:Cemu tolika ljutnja i nerealnost,aha vratili dug,vama vracuju duznici,ali vi ne vracate dugove,hehe,samo ste odgodili ispadanje.
Na transfermarktu stoji da je 1993 godište i da je nastupao za juniore Slobode i Karvine iz Češke.
danas nije bio na treningu,znaci ocekuje se sledece sedmice,samo neznam ja sam mislio da smo mi zavrsili sa dovodenjem igraca 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
strasan igracdilber je napisao/la:Na transfermarktu stoji da je 1993 godište i da je nastupao za juniore Slobode i Karvine iz Češke.
nije valjda toliko strasan prepast ce nam igrace 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pilavdžić na korak od Zvijezde
Već sutra će brzonogi Pilavdžić biti u Gradačcu...
Mladi Kalesijac Eldar Pilavdžić svoju karijeru će vjerovatno nastaviti u redovima premijerligaša iz Gradačca, ekipe Zvijezde. Naime, kako saznaje naš portal, ovaj 19-godišnji desni vezni već sutra će prisustvovati treningu Zmajeva, a veoma brzo trebao bi potpisati ugovor.
Polusezonu je brzonogi Eldar proveo u omladinskom pogonu češkog drugoligaša Karvine, čiji je bio i najbolji pojedinac sa 12 pogodaka u 17 susreta. Skrenuo je pažnju Duisburga, ali će ovaj njemački tim barem neko vrijeme pričekati.
Pilavdžić je stasao u omladinskoj školi Gornjih Rainaca te tuzlanske Slobode.
Već sutra će brzonogi Pilavdžić biti u Gradačcu...
Mladi Kalesijac Eldar Pilavdžić svoju karijeru će vjerovatno nastaviti u redovima premijerligaša iz Gradačca, ekipe Zvijezde. Naime, kako saznaje naš portal, ovaj 19-godišnji desni vezni već sutra će prisustvovati treningu Zmajeva, a veoma brzo trebao bi potpisati ugovor.
Polusezonu je brzonogi Eldar proveo u omladinskom pogonu češkog drugoligaša Karvine, čiji je bio i najbolji pojedinac sa 12 pogodaka u 17 susreta. Skrenuo je pažnju Duisburga, ali će ovaj njemački tim barem neko vrijeme pričekati.
Pilavdžić je stasao u omladinskoj školi Gornjih Rainaca te tuzlanske Slobode.
ma dogovoreno je sa Kulom napravit cemu masku koje ce nosit uvijek, osim kad puca penale to malo da poremeti koncentraciju golmanu..astra1922 je napisao/la:nije valjda toliko strasan prepast ce nam igrace
dobre,dobre vijesti jos sutra da se vratimo kuci neporazeni bilo bi extra...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
znal neko info o pandzi hocel sutra igrat????ja sam cuo da nece povreda
necemo o sastavu na forumu ali mislim da ce biti iznenadenja u ekipi.uf kako bi bilo lijepo startati bodom iz banja lukebondich je napisao/la:znal neko info o pandzi hocel sutra igrat????ja sam cuo da nece povreda
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jesul nasi vec otisli???astra1922 je napisao/la:necemo o sastavu na forumu ali mislim da ce biti iznenadenja u ekipi.uf kako bi bilo lijepo startati bodom iz banja lukebondich je napisao/la:znal neko info o pandzi hocel sutra igrat????ja sam cuo da nece povreda
Jao Dzine tebe,barno si ih gdje su najtanji.
Ne znam na osnovu cega samo iznosis ove optuzbe, pa astra je ovdje na ovom forumu alfa i omega(opel)
(usput receno on vjerovatno aludira da imas vise nickova jer samo par ljudi na forumu vrijedja njegov IQ pa misli da samo jedan covjek ima takvo misljenje o njemu)
TK pa njegov fond rijeci je prebogat,uglavnom fali ti sexa,jos par njih se prikloni ovima i svi ostali clanovi su suvisni ili ne vole Zvijezdu.Tako ti to ide....
Nisi ni ti cvjecka,al eto....nisi pozeljan
Sto se utakmice tice,treba to otici pogledati,ko moze,bice fina utakmica i ne treba previse ocekivati,prva je utakmica a nismo imali pretjerano puno jakih pripremnih.
Kaze: uvijek sa uzitkom cita njegove komentare

Ne znam na osnovu cega samo iznosis ove optuzbe, pa astra je ovdje na ovom forumu alfa i omega(opel)
TK pa njegov fond rijeci je prebogat,uglavnom fali ti sexa,jos par njih se prikloni ovima i svi ostali clanovi su suvisni ili ne vole Zvijezdu.Tako ti to ide....
Nisi ni ti cvjecka,al eto....nisi pozeljan
Sto se utakmice tice,treba to otici pogledati,ko moze,bice fina utakmica i ne treba previse ocekivati,prva je utakmica a nismo imali pretjerano puno jakih pripremnih.
Kaze: uvijek sa uzitkom cita njegove komentare
ajmo tipovati ljudi...ja kažem X i to 0:0... 
ja mislim da mozemo dobiti Borac..... Prosle godine smo im pokazali da mozemo do boda a sada sva 3....
rez: Borac 1:2 Zvijezda
rez: Borac 1:2 Zvijezda
CHELSEA U SRCU
ja mislim da 0-0 nece sigurno biti ocekujem 3+ mozda remi 2-2 ,uglavnom vjerujem da cemo zabiti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.